Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Oglen konuyu ilk gordugumde..birde Canakkale gorunce heyecanlandim..bize yakin..
fakat bazi ozel nedenlerden,simdiden adimi oraya yazdiramiyorum

....fakat gelmiye calisacagim..
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Albatros-gr yazdı:Oglen konuyu ilk gordugumde..birde Canakkale gorunce heyecanlandim..bize yakin..
fakat bazi ozel nedenlerden,simdiden adimi oraya yazdiramiyorum
....fakat gelmiye calisacagim..
hayırlısı olsun faruk abi,yunanistanada yakın olması dolayısıyla o tarafı seçtikki oradanda gelenler olur diye,inşallah herşey olumlu olurda sizlerde gelirsiniz.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Beklenen bir organizasyon, kesin bir şey demek istemiyorum. Durum değerlendirmesi yapalım bakalım bizim ESES Team ne diyor
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Uzun_ahmet yazdı:Beklenen bir organizasyon, kesin bir şey demek istemiyorum. Durum değerlendirmesi yapalım bakalım bizim ESES Team ne diyor 
ahmet abi eminim elinizden geleni yapacaksınız,eses team olarak orada olmanızı çok isterim.
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Bir aksilik olmazsa mutlaka ordayım
Sazanları özledim...
Yorumları: 7
Konuları: 0
Uzun_ahmet yazdı:Beklenen bir organizasyon, kesin bir şey demek istemiyorum. Durum değerlendirmesi yapalım bakalım bizim ESES Team ne diyor 
Ahmet bey ESES TEAM derken? ESABDER mi..
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
bir aksilik çıkmadığı sürece bende oradayım(neredeyim filan anlamam,siz neredeyseniz oradayım,normalde çadıra eyvallah derim ama bu kez pansiyon,motel vs. bir şey deneyelim,)ekledim kendimi
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
süper bir organizasyon başlangıcı daha.bu civarlardan bir takım ayarlayabilirsek bende gelmek istiyorum.bir organizasyona katılamadım.bu sefer tüm imkanlarımı kullanacağım inşallah bende gelmeyi istiyorum.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Şimdiden konuşmak için erken hele bir o gün gelsin on numara olacagı kesin

)
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
İmkanlarımı zorlamaya çalışacağım, kesin olmadığından şimdiden isim yazdıramıyorum. Geçmiş büyük organizasyonların tadını bilen biri olarak katılmayı çok arzu ediyorum.
Şimdiden hayırlı olsun..