Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şafak Levrek'leri
nihatkr yazdı:SeerfCahit abi geçmiş olsun. Keşke haberimiz olsaydı. Ama balıklara bakılırsa maşallah kendine gelmişsin.

Mayıs lüferleri geliyor, haberlerini almaya başladım ben, daha biraz uzaktalar ama gidilemeyecek kadar değiller. Mutlaka senin tuttuklarınıda görmek isterim.Seerf

Eğer konu Lüfer ise,gerisi teferruattır benim için.Bu sene için hazırlıklarım başladı bile.Yakında avlarım başlar.Hem yemli,hemde spin çalışacağım bu sene.Oldukça iyi bir av sezonu geçireceğimizi düşünüyorum.Uzun oltada senden güzel avlar bekliyorum bu sene.Şimdiden rast gelsin.Kendine iyi bak.Sevgilerimi gönderiyorum.
Bul
SpinAvcısı yazdı:cahit abi geçmiş olsun öncelikle sonrasındada levrekler güzelmiş daha irilerine rast gelirsin insşll

Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sanada rast gelsin.Sevgiler..
Bul
yycolak yazdı:geçmiş olsun cahit abicim.
balıklar mükemmel.hastalıkta çektiğin sıkıntılar unutulmuş görünüyor fotolarda.
allah başka keder vermesin abicim.teşekkürler.76

Teşekkürler sevgili Yalçın.Sağol.Sanada rast gelsin.Sağlıcakla kal.
Bul
YaKaMoZ yazdı:Öncelikle çok geçmiş olsun CAHİT abi seni tekrar aramızda görmek çok güzel...
Tebrikler abicim bizi bu zevklerden mahrum etmemende ayrı bir güzel daha iyi avlarına rastgele...

Teşekkürler ediyorum,sevgili kardeşim.Sağol.Sevgiler..Sağlıcakla kal.
Bul
İşte budurAlkisAlkis şimdi tam olarak iyileştiğine kanaat getirmiş oldum. Senin de ve avlarının da keyfi gelmiş. Çok güzel olmuş çok Alkis Görüşmek üzere koca kaptan76Seerf
Bul
Saygıdeğer abime,öncelikle geçmiş olsun.allah şifalar versin.bu zor sürecin sonundaki 3 günlük tatilinde paşaları yakalamana çok sevindim. 2 si,2 aspirin gibi gelmiştir sana.raporunu okuyunca çok duygulandım.seni yaşadım.duygularını güzel aktarmışsın.
ellerine,diline sağlık.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ALTAYLI yazdı:İşte budurAlkisAlkis şimdi tam olarak iyileştiğine kanaat getirmiş oldum. Senin de ve avlarının da keyfi gelmiş. Çok güzel olmuş çok Alkis Görüşmek üzere koca kaptan76Seerf

Kardeşim,,,

Çok teşekkürler ediyorum güzel sözlerin için.Senin gibi sağlam bir dostum olduğu için kendimi çok şanslı buluyorum.Yalnız sana verdiğim Sivrice sözümü tutamadım.Bağışla can dostum!..Sivrice bu sene olmadı ama, biz bir yolunu bulur,yine o kadehi kaldırırız.Herşey gönlünce olsun.Sevgimle kal...
Bul
tahsinmersin yazdı:Saygıdeğer abime,öncelikle geçmiş olsun.allah şifalar versin.bu zor sürecin sonundaki 3 günlük tatilinde paşaları yakalamana çok sevindim. 2 si,2 aspirin gibi gelmiştir sana.raporunu okuyunca çok duygulandım.seni yaşadım.duygularını güzel aktarmışsın.
ellerine,diline sağlık.Gulumse

Sevgili Tahsin,yüreği kocaman sevgi dolu kardeşim...Sağol.İyileştim.Şimdi İstanbul'dayım.Bir-iki hafta sonra dönüp,Levrek'lerle tekrar buluşacağım,kısmetse.Yine sizlerle bir Levrek yada Lüfer raporumu paylaşacağım.Sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum.İyi ki varsınız ve iyi ki benim dostlarımsınız...
Bul
Cahit abi geçmiş olsun. Levrekler çok güzel tebrikler abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Cahit abi geçmiş olsun. Levrekler çok güzel tebrikler abi.

Teşekkürler ediyorum sevgili Barış.Avlarını büyük bir keyifle takip ediyorum.Avların her daim bereketli olsun.Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,708 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,873 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,543 01-10-2014, 23:29
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 4,035 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,973 03-09-2013, 08:41
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 20,186 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 9,144 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,843 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,151 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,676 26-12-2010, 23:09

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi