Yorumları: 1,808
Konuları: 99
nihatkr yazdı:
Cahit abi geçmiş olsun. Keşke haberimiz olsaydı. Ama balıklara bakılırsa maşallah kendine gelmişsin.
Mayıs lüferleri geliyor, haberlerini almaya başladım ben, daha biraz uzaktalar ama gidilemeyecek kadar değiller. Mutlaka senin tuttuklarınıda görmek isterim.
Eğer konu Lüfer ise,gerisi teferruattır benim için.Bu sene için hazırlıklarım başladı bile.Yakında avlarım başlar.Hem yemli,hemde spin çalışacağım bu sene.Oldukça iyi bir av sezonu geçireceğimizi düşünüyorum.Uzun oltada senden güzel avlar bekliyorum bu sene.Şimdiden rast gelsin.Kendine iyi bak.Sevgilerimi gönderiyorum.
SpinAvcısı yazdı:cahit abi geçmiş olsun öncelikle sonrasındada levrekler güzelmiş daha irilerine rast gelirsin insşll
Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sanada rast gelsin.Sevgiler..
yycolak yazdı:geçmiş olsun cahit abicim.
balıklar mükemmel.hastalıkta çektiğin sıkıntılar unutulmuş görünüyor fotolarda.
allah başka keder vermesin abicim.teşekkürler.
Teşekkürler sevgili Yalçın.Sağol.Sanada rast gelsin.Sağlıcakla kal.
YaKaMoZ yazdı:Öncelikle çok geçmiş olsun CAHİT abi seni tekrar aramızda görmek çok güzel...
Tebrikler abicim bizi bu zevklerden mahrum etmemende ayrı bir güzel daha iyi avlarına rastgele...
Teşekkürler ediyorum,sevgili kardeşim.Sağol.Sevgiler..Sağlıcakla kal.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Saygıdeğer abime,öncelikle geçmiş olsun.allah şifalar versin.bu zor sürecin sonundaki 3 günlük tatilinde paşaları yakalamana çok sevindim. 2 si,2 aspirin gibi gelmiştir sana.raporunu okuyunca çok duygulandım.seni yaşadım.duygularını güzel aktarmışsın.
ellerine,diline sağlık.
tahsinmersin yazdı:Saygıdeğer abime,öncelikle geçmiş olsun.allah şifalar versin.bu zor sürecin sonundaki 3 günlük tatilinde paşaları yakalamana çok sevindim. 2 si,2 aspirin gibi gelmiştir sana.raporunu okuyunca çok duygulandım.seni yaşadım.duygularını güzel aktarmışsın.
ellerine,diline sağlık.
Sevgili Tahsin,yüreği kocaman sevgi dolu kardeşim...Sağol.İyileştim.Şimdi İstanbul'dayım.Bir-iki hafta sonra dönüp,Levrek'lerle tekrar buluşacağım,kısmetse.Yine sizlerle bir Levrek yada Lüfer raporumu paylaşacağım.Sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum.İyi ki varsınız ve iyi ki benim dostlarımsınız...
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Cahit abi geçmiş olsun. Levrekler çok güzel tebrikler abi.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bucalı yazdı:Cahit abi geçmiş olsun. Levrekler çok güzel tebrikler abi.
Teşekkürler ediyorum sevgili Barış.Avlarını büyük bir keyifle takip ediyorum.Avların her daim bereketli olsun.Sevgiler..