26-11-2012, 18:59
afiyetle Cahit abi...
guzel paylasim icinde yarica tesekkurler
rrtgele

guzel paylasim icinde yarica tesekkurler

rrtgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]

Karanlığın prensleri
|
26-11-2012, 18:59
afiyetle Cahit abi...
![]() guzel paylasim icinde yarica tesekkurler ![]() rrtgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-11-2012, 19:28
Cahit abicim güzel bir yapmışsın, hani derler ya avın bol olsun seninde sırtı karalı bol avların olsun abicim..
![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
26-11-2012, 21:45
fish or die yazdı:cahit abi ellerine sağlık , su gibi okuyup geçtim Teşekkürler ediyorum.Seninde avların bereketli olsun.Sevgiler..
26-11-2012, 21:50
eşref sürek yazdı:Cahit abim yazdıklarınla beni eskilere götürdün Evet,Ataköy,Yeşilköy Lüfer yatağıydı.Şimdilerde yine Lüfer yapıyor ama,eskiyi mumla arasan bulamazsın.Şanslıymışız be Eşref.Biz avlayabildik,Sırtıkaraları.Gençlerimiz adını bile zor hatırlıyor. Teşekkürler ediyorum,kardeşim.Sevgiler yüreğimden....
26-11-2012, 21:53
Salih Reis yazdı:Cahit abicim herşey süper bir tek süslemesi eksik kalmış, Bu sefer geç kaldım be Salih.İşlerim yoğundu.Bir tek atamadım.Ne bileyim.Pek canımda çekmedi.Bir dahakine süsleme müthiş olur,merak etme! ![]()
26-11-2012, 21:55
Albatros-gr yazdı:afiyetle Cahit abi... Kardeşim,teşekkürler ediyorum,benimle paylaştığın için.Bugün raporunu zevkle okudum.Resimler de harikaydı.Güzel avlara devam Faruk.Sevgiler kardeşime... ![]() ![]()
26-11-2012, 21:59
Uzun_ahmet yazdı:Cahit abicim güzel bir yapmışsın, hani derler ya avın bol olsun seninde sırtı karalı bol avların olsun abicim.. Ah be Ahmet,Sırtıkaraları bitirdiler.Yok artık,o müthiş yaratık.Ben onu birkez daha avlar mıyım? bilmiyorum.İnşallah genç kardeşlerim onu avlama fırsatı bulurlar.Sağlıcakla kal.Sevgiyle kal...
26-11-2012, 21:59
Cahit abicim başlangıçta anlattığın acı yaşanmışlıktan sonra yazının sonundaki raporla bir nebzede olsa neşelendim.Teşekkürler
![]()
26-11-2012, 22:28
Torik Orhanbaba yazdı:Sevgili Cahit kardeşim, artık ne laf kaldı ne de çümle, sana her güzel kelimeyi sarfettik ve tebrikler.Cahit kaptan Orhan Kaptanıma gönülden katılıyor ve yine ![]() ![]() ![]() ![]()
26-11-2012, 23:31
Bu sene isteyene lüfer ailesininin bereketi var maşallah
![]() ![]()
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Acun ve prensleri | Cahit Acun | 24 | 3,368 |
09-05-2014, 16:46 Son Yorum: Cahit Acun |