Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karanlığın prensleri
afiyetle Cahit abi...Seerf
guzel paylasim icinde yarica tesekkurlerSeerf
rrtgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Cahit abicim güzel bir yapmışsın, hani derler ya avın bol olsun seninde sırtı karalı bol avların olsun abicim..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
fish or die yazdı:cahit abi ellerine sağlık , su gibi okuyup geçtim Seerf

Teşekkürler ediyorum.Seninde avların bereketli olsun.Sevgiler..
Bul
eşref sürek yazdı:Cahit abim yazdıklarınla beni eskilere götürdün
ataköy plajının orası eskiden çok güzel lüfer yapardı
babamlarla gittiğim avlarda şimdiki sarıkanatları küçük diye denize geri bırakırlardı
kofana ve sırtıkaraları çekmek için babam parmağına deriden parmaklık yaptırmıştı
hani derler ya neydi o günler şimdi güzel bir anı oldu artık
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet bal şeker olsun
rastgele

Evet,Ataköy,Yeşilköy Lüfer yatağıydı.Şimdilerde yine Lüfer yapıyor ama,eskiyi mumla arasan bulamazsın.Şanslıymışız be Eşref.Biz avlayabildik,Sırtıkaraları.Gençlerimiz adını bile zor hatırlıyor.

Teşekkürler ediyorum,kardeşim.Sevgiler yüreğimden....
Bul
Salih Reis yazdı:Cahit abicim herşey süper bir tek süslemesi eksik kalmış, Siyirdim

ellerin dert görmesin, daha nice sırtı karalar rastgelsin Alkis

Bu sefer geç kaldım be Salih.İşlerim yoğundu.Bir tek atamadım.Ne bileyim.Pek canımda çekmedi.Bir dahakine süsleme müthiş olur,merak etme!Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:afiyetle Cahit abi...Seerf
guzel paylasim icinde yarica tesekkurlerSeerf
rrtgele

Kardeşim,teşekkürler ediyorum,benimle paylaştığın için.Bugün raporunu zevkle okudum.Resimler de harikaydı.Güzel avlara devam Faruk.Sevgiler kardeşime...SeerfSeerf
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Cahit abicim güzel bir yapmışsın, hani derler ya avın bol olsun seninde sırtı karalı bol avların olsun abicim..AlkisAlkis

Ah be Ahmet,Sırtıkaraları bitirdiler.Yok artık,o müthiş yaratık.Ben onu birkez daha avlar mıyım? bilmiyorum.İnşallah genç kardeşlerim onu avlama fırsatı bulurlar.Sağlıcakla kal.Sevgiyle kal...
Bul
Cahit abicim başlangıçta anlattığın acı yaşanmışlıktan sonra yazının sonundaki raporla bir nebzede olsa neşelendim.Teşekkürler Seerf
Torik Orhanbaba yazdı:Sevgili Cahit kardeşim, artık ne laf kaldı ne de çümle, sana her güzel kelimeyi sarfettik ve tebrikler.AlkisAlkisAlkis
Boğazın padişahına helal olsun, sevgiler hoşça kal.GulumseSeerf
Cahit kaptan Orhan Kaptanıma gönülden katılıyor ve yine AlkisAlkisAlkisum. Muhteşem bir paylaşım daha. Sen kitap yazmak için hazırlıklara başla abicim76
Bul
Bu sene isteyene lüfer ailesininin bereketi var maşallahAlkisbereketli olsun Cahit bey.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Acun ve prensleri Cahit Acun 24 3,368 09-05-2014, 16:46
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi