20-11-2012, 15:57
Şahane balıklar,afiyet olsun Usta..
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice
|
20-11-2012, 15:57
Şahane balıklar,afiyet olsun Usta..
![]()
20-11-2012, 17:54
Orhan Amca Tebrikler güzel av gerçekleştirmişiniz afiyet olsun
20-11-2012, 18:11
orhan abi güzel bir av olmuş tebrikler daha bollarına rast gele afiyet olsun
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
20-11-2012, 19:44
İşte av işte kaptan. Sivri burunlar şu aralar çok lezzetli ve siz de hakkın vermişsiniz. Av kadar av sonrası ne de keyifli olmuş. Sizlere
![]() ![]() ![]()
21-11-2012, 09:05
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler ORHAN abi restgele... Teşekkürler Murat kardeşim, sana da nasip olsun. ![]()
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
21-11-2012, 09:07
fotokopici yazdı:elinize sağlık. Teşekkürler sizlere de rast gelsin, sevgiler. ![]()
21-11-2012, 09:18
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun orhan abi,ben masayla daha fazla ilgilendim,o masada olup 2 saat keyifle sohbet etmek heralde paha biçilmez olurdu.afiyet olsun rastgele. Çok haklısın Nihat kardeşim, Sevgili arkadaşlarım beni taaa İsviçre'den ziyarete gelmişler, ilk başta hep beraber denize açıldık, ikisinin midesi bulanınca geri döndük, sonra tekrar Engin ile çıktık, Istakarozların oltaya vuruşları inanılmazdı, akşam masamız hazırlanmış ve sohbet başladı , ben 20 sene İsviçre de kaldım, oradan , arkadaşlardan, eski hatıralarımızdan anlattık durduk ve çok güzel iki akşam hep beraber geçirdik. ![]() ![]() Çok şanslıyım hayatta genellikle hep güzel insanlarla karşılaşıyorum. ![]() İnşallah sizlerle de karşılaşmak nasip olur, sevgiler hoşça kal. ![]() ![]()
21-11-2012, 12:48
Salih Reis yazdı:Estağfurullah Orhan abicim yeni başlayan arkadaşlar yanlış bilmesin diye yazmıştım. Çok teşekkürler Salih kardeşim, hatalar bizlere mahsus, çok iyi yapmışın erken uyandırdın, sevgiler hoşça kal. ![]() ![]()
21-11-2012, 12:54
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi bu balığın vuruşuna gelişine ciddi bayılıyorum Çok haklısın Serkan kardeşim, bulunduğumuz yerde küçük hannoslar vardı yemleri tırtıklarken aniden bir vuruş hemen çalmayı attım, balık oltada yavaş, yavaş çektim ve tekneye aldım, Engin kardeşime de ilk vurduğu an -çok büyük bir balık abi... sert yapa yapa geliyor, takımı koparmasa bari diye mırıldanıyor, tabi takım kopmaz, çünkü 10 kiloluk balığa göre hazırladım. ![]() Sana da nasip olsun, sevgiler hoşça kal. ![]() ![]()
21-11-2012, 16:25
iskathariler cok guzel Orhan abi..tebrikler
![]() daha bollarina ![]() rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|