Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narlıdere nin bereketli avlağı
Cihancım tebrik ederim, yine güzel balıklar almışsın.
İzmirli oldun artık. Bucalı kardeşlere de paylaşımları için teşekkür ederim. Seerf
Bul
Tebrikler Cihanım ama 1 ay sana balık yasak unutma...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
cihan site admini olarak avlarına kota koyacağım sebeb:aileyle geçirilen zamanı tamamen azaltmak..bak sonra üye hanımları bana beddua ediyor bunlarıda düşünmem lazım Siyirdim
bu ara bi dinlen be kardeşim bu ne?sanki 5 dakikalık yerden balık tutuyorsun.şaka maka bu ara hep balıktasın aman yollarda yorgun dikkat.bereketli olsun rastgele.(barış neden kota koydun bilmiyorum ama iyi yapmışsın Gulumse)
Bul
LeVrEkCi yazdı:cihan site admini olarak avlarına kota koyacağım sebeb:aileyle geçirilen zamanı tamamen azaltmak..bak sonra üye hanımları bana beddua ediyor bunlarıda düşünmem lazım Siyirdim
bu ara bi dinlen be kardeşim bu ne?sanki 5 dakikalık yerden balık tutuyorsun.şaka maka bu ara hep balıktasın aman yollarda yorgun dikkat.bereketli olsun rastgele.(barış neden kota koydun bilmiyorum ama iyi yapmışsın Gulumse)

sebep senin yazdıkların nihatcım.azıcıkta evde otursun diye.hem önümüz bayram.Smile
Bul
tebrikler cihan balıkları götürmüşsün.helal olsun.Alkis
Seerf
Bul
cihan bayramdan sonra hazırlan bekliyorum.AlkisAlkis76
Bul
Sevgili Cihan bu güzel av için tebrikler, hırs ve azminin karşılığını almışsın,

afiyet şeker olsun, AlkisAlkis
selamlar,
Bul
Cihan tebrikler abisiAlkisAlkisAlkis Bulduğun her fırsatı değerlendiriyorsun valla helal olsunAlkisAlkis O sargozlar Obez olmuşlar o ne öyle yaGulumse Çupura 10 numara76Afiyetle
Bul
cihanım avlarına iç çekerek bakıyorum. valla helal olsun. bizim izin kağıdı almamız zor .senin avlarınla avunuyoruz. bayramdan sonra bir kaçamak yapabilirsek kaçalım. selamlar sevgiler kardeşim. rastgelsin.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bucalıfikret yazdı:cihanım aman diyeyim kanın kaynamasın bayramdan sonra gideriz.AlkisSeerf
Tamam abi kasım ayında ayarlarız bişeyler

tahsinmersin yazdı:Cihan bu balıkçılık sana fena girmiş abim.her hafta balıktasın,maşallah.
seni yılın en hızlı gelişim gösteren balıkçısı seçicem.Bobo
kabahat havalarda da var.şu zamana kadar çok güzel gitti.
ellerine sağlık.afiyet olsun.

Sorma abi 2 yılın acısını çıkardımama ara verecem bu aralar sık gitme sebebi bayram dolayısıyla bu bayram ailemle olacağım

fish or die yazdı:cihan bereketli olsun porsiyon olarak düzenli alıyosun , canım balık çekti çak meraya hemen maşallahHappySeerf
Eyvallah Murat kardeşim meraya maşşallah diyorum herzaman

yycolak yazdı:bereketli olsun cihancım.izmirin en aktif balıkçısı sensin.şansın daim olsun kardeşim.afiyetle.aman barışın peşini bırakma.ondaki bilgiler daima sağlamdır.Alkis
Eyvallah Yalçın abi ustam 10 numara bir insan sağolsun
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bucalı abilerimle Narlıdere avımız Cihan Deniz 49 5,304 21-10-2012, 01:31
Son Yorum: Cihan Deniz
  Ambar liman (gürpınar) Bereketli geçti Geveze_22 19 3,944 27-09-2007, 00:08
Son Yorum: Geveze_22

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi