Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr paragat & sirti
bahriyeli yazdı:tebrikler faruk abicim. balık az ama çeşit çok güzel. bereketli avlara rastgele.AlkisAlkisAlkisSeerf

Salih Reis yazdı:Paragatta lüfer, çupra, sargoz masallah hepsi kalite,Alkis

Nihat pozun ise süper avatarını bir an önce değiştirmeni bekliyorum Faruk abicim Seerf

hala benim için bir paragat atmadın onu bekliyorum zamanı geldi diye düşünüyorum, çupralar kilo üstü gelmezse bana ne dersen de Snifsinf

Bu arada süper bir paylaşım olmuş teşekkür ve tebrik ederim,Alkis

Ismail .Salih..yorumlariniz icin tesekkurler..
Salih inanmiyacaksin ama..cumartesi gunu (yemin ile)buradaki balikcilari gezdim...aradigim athherina(gumus baligi)veya subye..inan ne birinden ne de digerinden vardi..sonra mecbur buzluktaki buzlu mamunlar ile yemledim paragati...
avatara gelince..dedigin dogru..ama bu sekilde avatar admine ait..kopya yapmiyalim..hem sapka da siteninki degil
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
YaKaMoZ yazdı:Sana ihtiyarladi diyenler utansin FARUK abi tebrikler daha iyi avlarinaAlkis

vay Murat cok tesekkur ederim....Seerf
aynen
okusun bunu okumasi gereken arkadasSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:vay Murat cok tesekkur ederim....Seerf
aynen
okusun bunu okumasi gereken arkadasSiyirdimHappy

Sen ihtiyar flan degilsin FARUK abi ama ben senden avatarindaki gibi daha iyilerini yakalayacagindanda suphem yokAlkis
Bul
YaKaMoZ yazdı:Sen ihtiyar flan degilsin FARUK abi ama ben senden avatarindaki gibi daha iyilerini yakalayacagindanda suphem yokAlkis

sagol Murat..tsk ederim deSeerf
gaz verme yaw..zaten gazdan cabuk aliyorumSiyirdim..girecegim zipkin ile bu havalarin serinledigi gunlerde...cikaracagim bir trofe..sonraq bazi bazi kisiler siteye girmeye utanacaklarWink
Bul
Bereketli olsun faruk abi paragatlar yüzünüzü güldürüyor, daha irilerine inşallah..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:sagol Murat..tsk ederim deSeerf
gaz verme yaw..zaten gazdan cabuk aliyorumSiyirdim..girecegim zipkin ile bu havalarin serinledigi gunlerde...cikaracagim bir trofe..sonraq bazi bazi kisiler siteye girmeye utanacaklarWink

Sen yinede dalma abi Happyboş ver büyüklük sende kalsın...Gulumse
Bul
Abi, gittikçe şenlenmeye başladı senin meralar.
Hadi hayırlısı Gulumse ...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bereketli olsun faruk abi paragatlar yüzünüzü güldürüyor, daha irilerine inşallah..::
tesekkurler Ahmet
sizlerede rastgele
YaKaMoZ yazdı:Sen yinede dalma abi :boş ver büyüklük sende kalsın...Gulumse
SiyirdimSiyirdimHappyHappy
cranium yazdı:Abi, gittikçe şenlenmeye başladı senin meralar.
Hadi hayırlısı .

tesekkurler Serkan..bosver,eski meralari hic bir sekilde eremezSnifsinf
yinede buna bereket
rastgele
Bul
Faruk her zaman olduğu gibi keyifle ve bereketleAlkisAlkis Çarpan'ın daha irilerinin tadına doyum olmaz. Derisini soy ister mangal(Zeytinyağnda) ister tava (Çırpılmış yumurta ve un)ile süper olur. Pozun çok yakışmışAlkisAlkisAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Faruk her zaman olduğu gibi keyifle ve bereketleAlkisAlkis Çarpan'ın daha irilerinin tadına doyum olmaz. Derisini soy ister mangal(Zeytinyağnda) ister tava (Çırpılmış yumurta ve un)ile süper olur. Pozun çok yakışmışAlkisAlkisAlkis

tsekkurler Ercan abi..
ben derisini soymadim..ve pisirmesini gerektigi gibi yapmadim..ondan tam lezzetini almadim kesin
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Greek team..paragat avinda Albatros-gr 28 2,106 11-11-2016, 02:05
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,355 27-11-2015, 00:07
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,120 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,068 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,142 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,361 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,821 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi