Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kuzenimin balık lokantası
instinct yazdı:Nihat burası benim kardeşimin evine çok yakın galiba

aynı cadde taner,1 km kadar yukarıda aynı sırada.50 metre yukarısındada bizim dükkan var.
Bul
NİHAT abi hayırlı ugurlu olsun allah bol kazanç versin...Affet
Ayrıca düşünceler çok güzel görseller video vs abi keşke tenteyide daha canlı bir renkte seçseydi mesala deniz mavisi üzerine küçüklü büyüklü balıklar flan gibi çiçekligin oldugu yerdede şöyle güzel bir akvaryum gemi maketleri dükkanın bahçe bölümüne şöyle paslanmış bir çipa iyi dururdu diye düşünüyorum zamanla daha güzel hale getirilebilir...
Bul
LeVrEkCi yazdı:şerifalide yeni bayi açtık burhan,ayda 1-2 kez oraya geliyorum geldiğimde haber veririm,kafana kask takıp gelirsin Gulumse

kask.. evet bi tane edinsem iyi olucak Gulumse
Bul
hayırlı uğurlu olsun abicim..Allah bol kazançlar versin..benimde hayalimde böyle bir yer açmak yatıyor..daha salaş ahşap ağırlıklı,tavan balık ağıyla şişirilmiş,sitemizinden de şöyle gösterişli balık resimlerini duvarlara asıp arkasından içeriyi mis gibi taze balık kokusuna boğmak,anoson kokusuda olacak tabi..ve şart olan bir şeyde müzik.faruk abiden de eski greek müziklerden taş plak tarzı off derim..içerde hafif bir pus muhabbet gırla sabahlar olmasın..eninde sonunda bunu yapıcam kafayı koydum..ortak olmak isteeyen varmı?10 çeşit salatam var,güzel balık pişiririm,içkiyide müşteri kendi doldurur,parayıda biz alırız..ben sıkıldım valla devlet memuru olmaktan..gelin yapalım şu işi kısa zamanda piyasayı alt üst ederiz yeminnen..Seerf
Seerf
Bul
Hayırlı olsun saglıklı ve bol kazanç dilerim ..

Şimdi önemli bir durum sözkonusu , Bu günden itibaren , Nihatın tutugu balıklara dikkatli bakmak lazım yakın çekim olmalı özellikle , av mahalinde olmalı , hatta video olmalı ki canlı olduğu anlaşılsın ..GulumseGulumseHappyHappy
Bul
BALIK and OZAN yazdı:hayırlı uğurlu olsun abicim..Allah bol kazançlar versin..benimde hayalimde böyle bir yer açmak yatıyor..daha salaş ahşap ağırlıklı,tavan balık ağıyla şişirilmiş,sitemizinden de şöyle gösterişli balık resimlerini duvarlara asıp arkasından içeriyi mis gibi taze balık kokusuna boğmak,anoson kokusuda olacak tabi..ve şart olan bir şeyde müzik.faruk abiden de eski greek müziklerden taş plak tarzı off derim..içerde hafif bir pus muhabbet gırla sabahlar olmasın..eninde sonunda bunu yapıcam kafayı koydum..ortak olmak isteeyen varmı?10 çeşit salatam var,güzel balık pişiririm,içkiyide müşteri kendi doldurur,parayıda biz alırız..ben sıkıldım valla devlet memuru olmaktan..gelin yapalım şu işi kısa zamanda piyasayı alt üst ederiz yeminnen..Seerf

Bu teklifi ANTALYADAN biri yapmış olsa düşünürdümHappy
Bul
bereketli,hayırlı kazançları olsun nihatcım.tertemiz bir mekan.allah gönüllerine göre versin.
Bul
Mufi yazdı:Hayırlı olsun saglıklı ve bol kazanç dilerim ..

Şimdi önemli bir durum sözkonusu , Bu günden itibaren , Nihatın tutugu balıklara dikkatli bakmak lazım yakın çekim olmalı özellikle , av mahalinde olmalı , hatta video olmalı ki canlı olduğu anlaşılsın ..GulumseGulumseHappyHappy

burası benim meraya 140 km abi SiyirdimSeerf
Bul
YaKaMoZ yazdı:NİHAT abi hayırlı ugurlu olsun allah bol kazanç versin...Affet
Ayrıca düşünceler çok güzel görseller video vs abi keşke tenteyide daha canlı bir renkte seçseydi mesala deniz mavisi üzerine küçüklü büyüklü balıklar flan gibi çiçekligin oldugu yerdede şöyle güzel bir akvaryum gemi maketleri dükkanın bahçe bölümüne şöyle paslanmış bir çipa iyi dururdu diye düşünüyorum zamanla daha güzel hale getirilebilir...

zamanla hepsini düşünüyorlar,sanırım çok daha güzel olacak.teşekkürler.
Bul
Hayırlı olsun Nihat.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,861 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,438 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,858 03-08-2011, 13:31
Son Yorum: SerenaY66