11-08-2012, 01:46
ölüm ve sonrası-imamı gazali.bütün dostlarıma tavsiyemdir.ölüm gelmeden...
bütün insanlar için.
bütün insanlar için.
Son okuduğunuz kitap ve kitap tavsiyeleriniz
|
11-08-2012, 01:46
ölüm ve sonrası-imamı gazali.bütün dostlarıma tavsiyemdir.ölüm gelmeden...
bütün insanlar için.
13-08-2012, 22:03
Okumadan uyumam desem yeri vardır. Genellikle 2 ya da 3 kitabı birden okurum. Yani kafama göre. O günki ruh halim okuyacağım kitabı belirler. Şu sıra elimdekiler
İnsanlığın Mahrem Tarihi..Theodere ZELDİN Ötekiler...Haluk ŞAHİN Boka batmadan önce....Kemal İNAN ve S*ktir et...John C.PERKİN
13-08-2012, 22:18
ALTAYLI yazdı:Okumadan uyumam desem yeri vardır. Genellikle 2 ya da 3 kitabı birden okurum. Yani kafama göre. O günki ruh halim okuyacağım kitabı belirler. Şu sıra elimdekiler Abicim anlattığın,o kadar güzel fıkraları nereden okuyorsun. ![]()
13-08-2012, 22:22
bugün yeni bir kitap daha bitti.puccanın günlüğü:küçük aptalın büyük dünyası...kesinlikle tavsiye etmem..argosunu geçtim bayağı ç.k peşinde koşan bir rospikin hezeyanları.dizüstü edebiyatı mı ne koymuşlar türünü.hafif demişlerdi kitap için.evet yazarının hafifliği yansımış satırlara
![]()
14-08-2012, 12:48
tedirgin SaZaN yazdı:bugün yeni bir kitap daha bitti.puccanın günlüğü:küçük aptalın büyük dünyası...kesinlikle tavsiye etmem..argosunu geçtim bayağı ç.k peşinde koşan bir rospikin hezeyanları.dizüstü edebiyatı mı ne koymuşlar türünü.hafif demişlerdi kitap için.evet yazarının hafifliği yansımış satırlara Aynen katılıyorum sana bir kitapçıda 15 dk. farklı yerlerinden farklı satırlar okudum ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
14-08-2012, 22:28
MaVrUşGiL yazdı:Aynen katılıyorum sana bir kitapçıda 15 dk. farklı yerlerinden farklı satırlar okudumTamamlama gereği bile duymadım. Geçen yılın en iyilerinden biri olan SERENAD Zülfü LİVANELİ-AŞK Elif ŞAFAK Bab-ı Esrar Ahmet ÜMİT Bir solukta bitirdiğim kitaplardandır. Hararetle tavsiye ederim
14-08-2012, 22:46
ALTAYLI yazdı:Tamamlama gereği bile duymadım. Elif şafak ın aşk kitabı vardı ama pek sarmaz diye başlamamıştım,hatun almış oda diyordu bırakamazsın diye,babı esrarıda çok tavsiye eden oldu,listemin başına ekledim bu hararetli tavsiyeden sonra Ercan abi ![]()
14-08-2012, 22:51
vayy be okuma isteği geldi bu yazdıklarınızı okuyunca,aslında çok okumak istiyorum hemde o kadar çok vaktim varki işyerimde ama uyutmayacak sürükleyici birşeyler tavsie ihtiyacım var galiba
![]()
14-08-2012, 23:43
LeVrEkCi yazdı:vayy be okuma isteği geldi bu yazdıklarınızı okuyunca,aslında çok okumak istiyorum hemde o kadar çok vaktim varki işyerimde ama uyutmayacak sürükleyici birşeyler tavsie ihtiyacım var galiba senin işin gücün farklı sen işine bak kardeşim. adamın işi senin gibi değilki.müşteri ona koşa koşa geliyo ,kendi (ç)işini halledip gidiyo ![]() sendede öylemii ![]() ![]()
15-08-2012, 00:26
LeVrEkCi yazdı:vayy be okuma isteği geldi bu yazdıklarınızı okuyunca,aslında çok okumak istiyorum hemde o kadar çok vaktim varki işyerimde ama uyutmayacak sürükleyici birşeyler tavsie ihtiyacım var galibaCanım kardeşim kitap okumak kadar insana can veren çok az şey vardır. Lütfen yarından hemen başlamalısın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|