Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda misafir.
bu adam canlı TÜRBE;
yolu biraz o tarafa giden uğramadan gelmiyor.gidipte rahatlamadan geleni yok.insanda bi hafiflik bi hafiflik sormayın gitsin.sanki kuş gibisin.
allah senden bu mutlu yüzünü ve hoşgörünü eksik etmesin.
Murat sende İzmir e hoşgeldin.Yalçın a uğrayıp iyi etmişsin.tatilin gönlünce olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
AlkisAlkisAlkisNe söylesek az. arkadaşlar ne söylesek azAlkisAlkisAlkis
Bul
Mufi yazdı:[Resim: nazar1024.jpg]
vay vay sağol abicim.
MaVrUşGiL yazdı:Sitemizin muhtarına uğramadan olmaz dimi Smile hepinize helal olsun SeerfSeerf seviyorum sitemi Sefiom seviyorum tüm Sefiom üyelerini Alkis

teşekkürler efendim.bizlerde sizleri çok seviyoruz.
Bul
tahsinmersin yazdı:bu adam canlı TÜRBE;
yolu biraz o tarafa giden uğramadan gelmiyor.gidipte rahatlamadan geleni yok.insanda bi hafiflik bi hafiflik sormayın gitsin.sanki kuş gibisin.
allah senden bu mutlu yüzünü ve hoşgörünü eksik etmesin.
Murat sende İzmir e hoşgeldin.Yalçın a uğrayıp iyi etmişsin.tatilin gönlünce olsun.
canım benim,bu güzel dilekler hepimiz için olsun.sağol kardeşim.
ALTAYLI yazdı:AlkisAlkisAlkisNe söylesek az. arkadaşlar ne söylesek azAlkisAlkisAlkis

abim benim.SefiomPart
Bul
Helal abiler, Murat abi tatilin hepsini harcama yanlız ha,eylül e de 3-5 bişiler kalsın,yaparız güzel bir buluşma daha Seerf
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Helal abiler, Murat abi tatilin hepsini harcama yanlız ha,eylül e de 3-5 bişiler kalsın,yaparız güzel bir buluşma daha Seerf

muratcığımın eylüldeki planlarını duysan şaşırırsın.şöhretini yurt dışında perçinleyecekmiş.sen buraya gel ömercim.Wink
Bul
orhanekmekci yazdı:Bundan sonra süpriz kimden gelecek76güler yüzün solmasın sevgili kardeşimRoserasgele.

ben yapmak istiyorum fakat akrepler ısırıyor anlayan anladı...Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:muratcığımın eylüldeki planlarını duysan şaşırırsın.şöhretini yurt dışında perçinleyecekmiş.sen buraya gel ömercim.Wink

abi onun planlarını duymuştum ama eylül e kadar halleder sanıyordum,İzmir e (izmir değilde maydanoza senin mekana ) bu yıl yol düşmez gibi görünüyor abicim,en fazla 3 günüm olacak bir günü bursa da geçecek 2 gününe Allah kerim artık,yanlız seneye nasip olursa ailece oraları düşünüyorum, ne diyordu Ali -Aysın kocatepe çifti;izmir özledim seni gözümde tütüyorsunGulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:ben yapmak istiyorum fakat akrepler ısırıyor anlayan anladı...Siyirdim

senin için özel akrep zehiri aldım.gel gerisini merak etme.Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi onun planlarını duymuştum ama eylül e kadar halleder sanıyordum,İzmir e (izmir değilde maydanoza senin mekana ) bu yıl yol düşmez gibi görünüyor abicim,en fazla 3 günüm olacak bir günü bursa da geçecek 2 gününe Allah kerim artık,yanlız seneye nasip olursa ailece oraları düşünüyorum, ne diyordu Ali -Aysın kocatepe çifti;izmir özledim seni gözümde tütüyorsunGulumse

eh ne yapalım bekleriz kardeşim.yeterki nefes alalım o zamana kadar.teklifimiz yaşadıkça geçerlidir evelallah.76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda baskın. yycolak 34 4,520 28-05-2012, 11:37
Son Yorum: yycolak
  maydanozda şenlik yycolak 49 4,096 01-02-2012, 15:26
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi