Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda baskın.
bucalıfikret yazdı:maşallah tığ gibisinSiyirdimmakinanın ayarlarına bir bakayımSiyirdim

bak tabii.bu nasıl bir görüntü.samkilim 200 kiloyum.SiyirdimRolleyes
Bul
Maydanoz günleri klasikleşiyor. Yalçın yüreğinin kocamanlığı ile AlkisAlkisAlkis hakkediyorsun. Çok keyifli olduğu muhakkak.76 AfiyetleSeerf
Bul
Çaylar demlenmiş tüketiliyor Siyirdim
fiko senin resimlerde güzel ama sen ayarlarla bi uğraş da şekerim bu kaaa deil BoboSiyirdim

seyrettinizmi videoları Smile
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hepinize çok teşekkürler, şekerim seni saygı ile kucaklıyor ve öpüyorum..
Fikret reisime ayrıca teşekkürler beni kırmadığı ve menderes ve ordanda maydonoza götürdüğü için hepinizi öpüyorum iyiki varsınız..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bugün hüseyin(HÜS213) abimlede güzel vakit geçirdik bornova barlar sokak arkasındanda HOMEROS u gezdirdiği için kendisine ve damadına çok çok teşekkür ediyorum, hüseyin abicim senide çok çok öpüyorum iyiki varsınız..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
maşallah allah muhabbetinizi arttırsın
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Tam bir süpriz olmuş YakupSeerfİzmire hoşgeldin uzunGulumse
Bornova - izmir
Bul
çok güzel saatler geçirdim dostlarla.allah razı olsun.her zaman herkes başımın tacıdır. naçizane ağırlamaktan gurur duyarım.hepde hazırım,ömrüm oldukça.seviyorum hepinizi,iyiki varsınız.SefiomHelalBals76
Bul
İşte yine Eskişehirdeyim, bakalım tekrarı ne zaman olur bilinmez..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda misafir. yycolak 59 5,677 24-07-2012, 13:54
Son Yorum: yycolak
  maydanozda şenlik yycolak 49 4,096 01-02-2012, 15:26
Son Yorum: hus213

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi