Orhan abicim güzel paylaşım için teşekkürler,
balık bu aralarda yumurtaya hazırlanıyor galiba çok verimsiz.
bu hafta sonu Sığacıktan tekne kiraladık ama doğru düzgün balık çıkmadı, küçükleri de zaten hep geri saldık.
rastgele
İnternette gezinirken bunları gördüm bir incele istersen.
harikasın orhan abicim.bu balıkların kapkara olanlarıda var galiba.ayrı ve kalabalık gruplar halinde kıyıya yakın yerlerde de bulunuyorlar.dalarken görüyordum bir zamanlar.tadını merak ettim.bilgileri merakla bekleyeceğim.teşekkürler abicim.bir dahakine daha bol ve bildik balıklar yakalaman dileğiyle.
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, resminden balığına
çiçeğinden anlatımına her zamanki gibi yine çok güzel bir konu açmışsın ellerin dert, oltan boşluk görmesin.
Teşekkür ederim Serkan
Salih Reis yazdı:Orhan abicim güzel paylaşım için teşekkürler,
balık bu aralarda yumurtaya hazırlanıyor galiba çok verimsiz.
bu hafta sonu Sığacıktan tekne kiraladık ama doğru düzgün balık çıkmadı, küçükleri de zaten hep geri saldık.
rastgele
İnternette gezinirken bunları gördüm bir incele istersen.
Verimsizlik burdada aynı,biraz kurtlarımı dökeyim dedimbu sabah suyunda bir adet karagözle döndümvideodaki balık farklı geldi bana,teşekkür ederim Salih
yycolak yazdı:harikasın orhan abicim.bu balıkların kapkara olanlarıda var galiba.ayrı ve kalabalık gruplar halinde kıyıya yakın yerlerde de bulunuyorlar.dalarken görüyordum bir zamanlar.tadını merak ettim.bilgileri merakla bekleyeceğim.teşekkürler abicim.bir dahakine daha bol ve bildik balıklar yakalaman dileğiyle.
yycolak yazdı:harikasın orhan abicim.bu balıkların kapkara olanlarıda var galiba.ayrı ve kalabalık gruplar halinde kıyıya yakın yerlerde de bulunuyorlar.dalarken görüyordum bir zamanlar.[SIZE="4"]tadını merak ettim[/SIZE].bilgileri merakla bekleyeceğim.teşekkürler abicim.bir dahakine daha bol ve bildik balıklar yakalaman dileğiyle.
Sevgili Orhan abi bereketli bir av olmuş tebrikler bencede bu balığın adı berber balığı bende çakmaklıda gemi batığında tutmuştum çakmaklı raporumda var sağ altta ve sağ üstte 2 tane denk geldi