30-04-2012, 23:45
Şansınıza soğuk bir geceye rasgeldi,katılımcı arkadaşlara
fotoların devamını bekliyorum

Bornova - izmir
Büyük Çekmece Gölü Organizasyonu
|
30-04-2012, 23:45
Şansınıza soğuk bir geceye rasgeldi,katılımcı arkadaşlara
![]() ![]()
Bornova - izmir
01-05-2012, 02:35
MaVrUşGiL yazdı:Başta Tevfik, Erdem ve ruşan kardeşim olmak üzere herkese çok çok teşekkür ederim Abi diyebileceğim nadir insanlar kazandım bundan daha güzel ne olabilir ki. ![]() ![]()
01-05-2012, 03:09
sayın ve sevgili arkadaşlarım,sizlere çok imrendim.
böyle güzel bir organizasyonu düzenleyenlere,org.a gelenlere ve emeği geçen herkese teşekkürler. ![]() ![]()
01-05-2012, 09:16
gençler özellikle ruşancım harika bir organizasyona öncülük ettiler.ortamı güzelleştirmektede ustaca davranmışlar.gönülden kutluyorum.yine harika bir sohpet ve dostluk ortamı yaşanmış.allah içinize sindirsin.muhteşemsiniz.
![]()
01-05-2012, 11:55
L'aiqLeNoiR yazdı:Yemin ederim ki ruşan sana benzettim hatta detaylı baktım. Bakan körlerdenim heralde. Tevfik patatesleri Nihatla ben yedik ![]() ![]()
01-05-2012, 11:59
Resimler biraz az ama fotoğraf makinesini almak aklıma gelmeyince anca bukadarını derleyebildik.
Gençler ellerinize sağlık. Çok keyif aldım ben. Rusen hava ısınsın turna tutturacaksın bana ![]() ![]()
01-05-2012, 12:27
nihatkr yazdı:Tevfik patatesleri Nihatla ben yedik ![]() Abi bidahaki sefere patatesler için çözüm üretmeliyiz. ![]()
01-05-2012, 12:30
L'aiqLeNoiR yazdı: Çözüm basit. Bana pişimek için vermezsiniz olur biter ne yanar ne de yanıklar dahi yenir ![]()
01-05-2012, 12:33
nihatkr yazdı:Çözüm basit. Bana pişimek için vermezsiniz olur biter ne yanar ne de yanıklar dahi yenir Aslında Nihat abi bi ara onunla ilgili folyo dedide muhabbet arasında kaynadı bidahaki sefere o şekilde deneriz abi folyoya sararız yanmazlar heralde bu seferki gibi ![]()
01-05-2012, 12:34
L'aiqLeNoiR yazdı:Aslında Nihat abi bi ara onunla ilgili folyo dedide muhabbet arasında kaynadı bidahaki sefere o şekilde deneriz abi folyoya sararız yanmazlar heralde bu seferki gibi Tevfik yansın güzel kardeşim. sizinle yanık patates bile güzeldi. Çok keyif aldım ben. Rüzgar biraz işi bozsada gece çok keyifliydi. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|