14-04-2012, 19:54
Tahsin sakın yanlış anlama ama o son fotoğraf avın önüne geçmiş o ne güzel tabaktır 

Afiyetle ve bereketle. Tebrikler

13.4.2012 tahsinmersin
|
14-04-2012, 19:54
Tahsin sakın yanlış anlama ama o son fotoğraf avın önüne geçmiş o ne güzel tabaktır
![]() ![]() ![]() ![]()
14-04-2012, 20:02
Bereketli olsun Tahsin.Son foto konusunda ben de Ercan kaptana katılıyorum,avın önüne çıkmış güzellikte !! Şimdi o tabağın tarifini de eklemen lazım buraya..
![]()
14-04-2012, 21:32
bereketli olsun tahsin tebrikler.yine zamanda güzel saatler çalmışsınız ne güzel fotolar harika selamlar sevgiler.
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
14-04-2012, 22:43
canikom yine her zamanki gibi sonuç mükemmel.ellerinize sağlık.ramiz abiye saygılar.nasıl olsa birdahakine trofelerle yeni bir rapor gelir.teşekkürler kardeşim.afiyetle.
15-04-2012, 00:52
fotokopici yazdı:Görüntü muhteşem, tebrikler, afiyetler olsun orhanekmekci yazdı:Fırsatı iyi değerlendirmişsin İsmail LeVrEkCi yazdı:tahsin abi yine güzel işler çıkmaya başlıyor desene,şu trofelerden bir tanede sen kıstırırsın inşallah.rastgele Erol abi, Orhan baba saygılarımla teşekkür ederim. Nihatcım sevgilerimle. (aynı yerde avlandık ama benimde olduğum bu seferde trofeyi bırak kiloluğu bulamadık.) gırgır avı yasağıyla işimiz zorlaşacak.nasip diyelim.
15-04-2012, 00:54
nihatkr yazdı:Vay vay vay. Muhteşem görünüyor balıklar. Hele o salatanın görüntüsü. Bereketi daim olsun. bucalı yazdı:Bereketli olsun Tahsin abi. Umarım birdahaki avda Allah gönlüne göre verir. bucalıfikret yazdı:[B]tahsin eline sağlık güzel balık almışsın afiyet olsun arkadaşlara selam salata süper olmuş sevgili Niko,barış ve Fikret abim teşekkürler.sağolun.
15-04-2012, 00:59
naxos 5 yazdı:tahsin abi, oltaya takılıp, suya iade edilenler de, kovaya girenler de güzel vakit geçirmenize sebep olmuş, anladığım kadarıyla. tebrikler. faruk abinin yazdığı gibi son foto herşeye değer.teşekkürler sağolun. Mufi yazdı:İlginç bir karşımı olmuş , ortaya karışık hesabı .. afiyet olsun ..muvaffak abi yem hamsi-sardalya.kefaller sardalyayla alındı.yer konusunu ortaya yazamam ,özelden istersen söyleyebilirim.teşekkürler. Zıpkıncı yazdı:Tahsin abi bereketli olsun daha bollarına inşallah...teşekkür ederim canım. Krizoberill yazdı:harika görünüyor.. afiyet bal şeker olsun. sağol canım ,bal şeker sizsiniz.
15-04-2012, 01:04
drasty41 yazdı:Son kare işi bitirmiş tebrikler Tahsin kardeş devamlarını dilerim... ALTAYLI yazdı:Tahsin sakın yanlış anlama ama o son fotoğraf avın önüne geçmiş o ne güzel tabaktır Lakerda yazdı:Bereketli olsun Tahsin.Son foto konusunda ben de Ercan kaptana katılıyorum,avın önüne çıkmış güzellikte !! Şimdi o tabağın tarifini de eklemen lazım buraya.. canım kardeşim ve değerli 2 ağabeyim teşekkür ederim.sağolun. O güzel tabağı benim kız hazırladı.tarifi o bilir.lise biticek ama,artık yavaş yavaş mutfağı öğreniyor.gerçi pasta gibi konularda daha iyidir. ![]()
15-04-2012, 01:08
bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsin tebrikler.yine zamanda güzel saatler çalmışsınız ne güzel fotolar harika selamlar sevgiler.canım İsmailim teşekkürler,sağolasın. sen fotolardan daha güzelsin. yycolak yazdı:canikom yine her zamanki gibi sonuç mükemmel.ellerinize sağlık.ramiz abiye saygılar.nasıl olsa birdahakine trofelerle yeni bir rapor gelir.teşekkürler kardeşim.afiyetle. Canım abim,temennilerin için teşekkürler.bu sene ben tıkandı baba gibi oldum. ![]() dualarınıza sığınıyorum. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|