Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
13.4.2012 tahsinmersin
Tahsin sakın yanlış anlama ama o son fotoğraf avın önüne geçmiş o ne güzel tabaktır AlkisAlkisAlkis Afiyetle ve bereketle. Tebrikler76
Bul
Bereketli olsun Tahsin.Son foto konusunda ben de Ercan kaptana katılıyorum,avın önüne çıkmış güzellikte !! Şimdi o tabağın tarifini de eklemen lazım buraya..Smile
Bul
bereketli olsun tahsin tebrikler.yine zamanda güzel saatler çalmışsınız ne güzel fotolar harika selamlar sevgiler.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
canikom yine her zamanki gibi sonuç mükemmel.ellerinize sağlık.ramiz abiye saygılar.nasıl olsa birdahakine trofelerle yeni bir rapor gelir.teşekkürler kardeşim.afiyetle.
Bul
fotokopici yazdı:Görüntü muhteşem, tebrikler, afiyetler olsun

orhanekmekci yazdı:Fırsatı iyi değerlendirmişsin İsmailAlkismaşallahın var.son foto harika görünüyor,afiyetleSeerf

LeVrEkCi yazdı:tahsin abi yine güzel işler çıkmaya başlıyor desene,şu trofelerden bir tanede sen kıstırırsın inşallah.rastgele

Erol abi, Orhan baba saygılarımla teşekkür ederim.
Nihatcım sevgilerimle.
(aynı yerde avlandık ama benimde olduğum bu seferde trofeyi bırak kiloluğu bulamadık.) gırgır avı yasağıyla işimiz zorlaşacak.nasip diyelim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
nihatkr yazdı:Vay vay vay. Muhteşem görünüyor balıklar. Hele o salatanın görüntüsü. Bereketi daim olsun. Seerf

bucalı yazdı:Bereketli olsun Tahsin abi. Umarım birdahaki avda Allah gönlüne göre verir.

bucalıfikret yazdı:[B]tahsin eline sağlık güzel balık almışsın afiyet olsun arkadaşlara selam salata süper olmuşAlkisAlkisAlkis[B]

sevgili Niko,barış ve Fikret abim teşekkürler.sağolun.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
naxos 5 yazdı:tahsin abi, oltaya takılıp, suya iade edilenler de, kovaya girenler de güzel vakit geçirmenize sebep olmuş, anladığım kadarıyla. tebrikler. faruk abinin yazdığı gibi son foto herşeye değer.
afiyet olsun.
teşekkürler sağolun.
Mufi yazdı:İlginç bir karşımı olmuş , ortaya karışık hesabı .. afiyet olsun ..Alkis

merak ettim mahsuru yok ise. yem neydi ? ve kefalleri nereden tuttun ?
muvaffak abi yem hamsi-sardalya.kefaller sardalyayla alındı.yer konusunu ortaya yazamam ,özelden istersen söyleyebilirim.teşekkürler.
Zıpkıncı yazdı:Tahsin abi bereketli olsun daha bollarına inşallah...
teşekkür ederim canım.
Krizoberill yazdı:harika görünüyor.. afiyet bal şeker olsun.

sağol canım ,bal şeker sizsiniz.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
drasty41 yazdı:Son kare işi bitirmiş tebrikler Tahsin kardeş devamlarını dilerim...Seerf

ALTAYLI yazdı:Tahsin sakın yanlış anlama ama o son fotoğraf avın önüne geçmiş o ne güzel tabaktır AlkisAlkisAlkis Afiyetle ve bereketle. Tebrikler76

Lakerda yazdı:Bereketli olsun Tahsin.Son foto konusunda ben de Ercan kaptana katılıyorum,avın önüne çıkmış güzellikte !! Şimdi o tabağın tarifini de eklemen lazım buraya..Smile

canım kardeşim ve değerli 2 ağabeyim teşekkür ederim.sağolun.
O güzel tabağı benim kız hazırladı.tarifi o bilir.lise biticek ama,artık yavaş yavaş mutfağı öğreniyor.gerçi pasta gibi konularda daha iyidir.Smile
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun tahsin tebrikler.yine zamanda güzel saatler çalmışsınız ne güzel fotolar harika selamlar sevgiler.AlkisSeerfAlkis
canım İsmailim teşekkürler,sağolasın.
sen fotolardan daha güzelsin.
yycolak yazdı:canikom yine her zamanki gibi sonuç mükemmel.ellerinize sağlık.ramiz abiye saygılar.nasıl olsa birdahakine trofelerle yeni bir rapor gelir.teşekkürler kardeşim.afiyetle.

Canım abim,temennilerin için teşekkürler.bu sene ben tıkandı baba gibi oldum.Siyirdim
dualarınıza sığınıyorum.Affet
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11.4.2017 Tahsinmersin ve şehzadeleri tahsinmersin 16 706 16-04-2017, 15:12
Son Yorum: bucalıfikret
  19.12.2016 tahsinmersin Mercan avı tahsinmersin 25 2,358 22-01-2017, 14:14
Son Yorum: tahsinmersin
  25.11.2016 tahsinmersin,tekneyle Mercan avı tahsinmersin 28 2,391 22-01-2017, 14:13
  10.10.2016 Tahsinmersin azman mirmir ve diğerleri. tahsinmersin 20 1,691 17-10-2016, 12:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  10.05.2016 tahsinmersin tahsinmersin 14 1,498 19-06-2016, 22:58
  20.8.2015 tahsinmersin tahsinmersin 9 1,126 24-08-2015, 20:58
  09.06.2015 tahsinmersin-çipura tahsinmersin 22 2,480 14-06-2015, 15:15
  09.02.2015 Tahsinmersin,Sargoz tahsinmersin 22 3,520 15-02-2015, 13:12
Son Yorum: mariner8
  2014.12.11 tahsinmersin.kefalspor 11,mırmırspor 9 tahsinmersin 17 2,448 17-12-2014, 04:26
  çipura,sargoz tahsinmersin tahsinmersin 22 3,430 04-12-2014, 19:47

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi