Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yönetimden bir isteğiniz varmı?
LeVrEkCi yazdı:boşver abi ilgili kişi okudu.edepsizlik değilde anlayışsız davrandı işler istediği gibi olmayıca bize çamuru buladı.alıştık abi çamur bulanmaya ama ben kendimi biliyorum şükür.her lafa kafa takmıyorum.sanal ortamda herkes birbirini yanlış anlıyabiliyor ne yazıkki.

Nihat kömürü koy ateşi biz yakarız, gereğinide yaparız.Bir insanın sadece cebindeki parayı çalmakla hırsızlık olmaz,dayağı yiyen acıları geçince unutur.ama öyle kelimeler ve cümleler vardır anca teneşire girince aklından çıkar.İşte o kişi her kim ise bunu okuyordur muhakkak o sözleri söyletmeye bizleri mecbur etmesin.Katlanamaz sonra.
Bul
Forum amatör balukcilik ailesine 1yil gibi bir zaman oldu yanlis hatirlamiyorsam ilk katilmam tamamen tesadüf oldu balikcilikla ilgili bilgi edinmek isterken bir baktim kendimi forum balikcilik ailesinin icinde buldum beni burya baglayan sebeblerden biride saygili,seviyeli,onceliklede butun aile ferdlerinin sicak kanli se samimi olmalariydi bu ailenin icinde bu gecen sure zarfinda iki kisiyle yuz yuze gorusme firsatim oldu ilk tanistigim canim abim (ARAPHÜSO26)ANTALYA ya geldigi zaman 50 km lik yola giderek kendisini ziyaret ettim ama abim icin 3 saatlik yolda olsa giderdim degerdi kesinlikle boyle bir insan icin iyiki gelmisim iyiki taninisim seni ARAPHUSO abi ikinci kisi LEVREKCI NIHAT abim ilkkinden heyacanliyimya yine dedim nasil bir insanla karsilasacagin diye meraklanirken nihayet tanismak serefine eristim o dane nasil birini goreyim sanki kirk yillik taniyorum bir insan bu kadarmi sicak ve cana yakin olur ama oluyormus demekki gelis gidis toplam 40 dakika gorusme imkanim oldu gerektigi gibi iki abimide zaman sartlarindan dolayi agirlayamamanin uzuntusu kaldi ama herseye ragmen iyiki sizleri tanidim iyiki azda olsa sizin gibi abilerimi gorme sansi yakaladim cok tesekkurler forum amator balikcilik ailesi olarak benide bu ailenin bir ferdi olarak kabul ettiginiz icin kisacasi yonetimdende butun aile ferdlerinden memnuniyetimi dile getirmek istedim... NIHAT abi son olarak eskiden yapilmis olan bir uygulamanin tekrar ele alinmasini istiyorum tisort ve sapka memnun kalirim yeterli ilgininde olacagi gorusundeyim tesekkurler...
Bul
murat yazdıkların için teşekkür ederim,aslında 2007 de üye olmuşsun ama üye numaran neden 6241 onu çözemedim.
muratçım birde beni düşün hemen hemen herkesle yüzyüze tanışma fırsatım oldu ve inşallah dahada tanışacaklarım olacak..burada gerçekten bir aile gibiyiz tabiki aileye adapte olamayanlar oluyor ve ya kendileri ayrılıyor ya istemeyerek uzaklaştırılıyorlar..
burada yetkiliymiş,silver mış goldmuş vipmiş bence hiç önemli değil önemli olan gerçekten burada paylaşım yapmak ve paylaşımlara katılmak sonrasındada yoklama konusunda günlük muhabbetimizi yapmak,eğlenmek.
hani siteden uzaklaşanlar çamur atıyor ya diyorlarki bu sitede bu yönetimden dolayı kimse kalmayacak,herkes başka yerlere gidecek vs çamurlar atılıyor ya madem öyle neden bunları bilerek buraya takılıyorki insanlar buyursunlar iyi bildikleri yerlere üye olup buradaki davranışlarını oralarda sergilesinler.
ben yanlışa yanlış demezsem kendimle çelişirim yanlışsa o söylenip problem çözülecek.
kısacası burada kalabalık insanlar toplulugundan çok az ama öz dostlardan oluşan bir topluluk olsun istiyoruz,ama yeni dostlar ekleyerek dost olan insanlarla dahada kalabalık olalım istiyoruz.
diğer yerlerdeki gibi görmemezlikten gelerek,bildiğimiz halde boşverr diyerek yapamayız.
istesek siteye üye çekmek adına birçok oyun oynamak çok kolay ama buna gerek duymuyoruz.
ben izmir,ankara,eskişehir,çanakkale,antalya,bursa,manisa,tekirdağ,yalova,sakarya,düzce vs illere gittiğimde 1 bardak çay içecek kadar bile birini görüyorsam ne mutlu bana Seerf
Bul
şapka,tshirt vs için yapacağız bişeyler daha eski şapkaları bitiremedik 8 tane kaldı elimizde Gulumse.birdahakini daha derli toplu yapacağız.3 kez yaptık bazı şeyleri daha güzel yapabileceğiz bundan sonra.
Bul
Ben kalan 8 tanenin 3tanesine talibim ne yapmam gerekiyorsa söylemeniz yeteli...
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat yazdıkların için teşekkür ederim,aslında 2007 de üye olmuşsun ama üye numaran neden 6241 onu çözemedim.
muratçım birde beni düşün hemen hemen herkesle yüzyüze tanışma fırsatım oldu ve inşallah dahada tanışacaklarım olacak..burada gerçekten bir aile gibiyiz tabiki aileye adapte olamayanlar oluyor ve ya kendileri ayrılıyor ya istemeyerek uzaklaştırılıyorlar..
burada yetkiliymiş,silver mış goldmuş vipmiş bence hiç önemli değil önemli olan gerçekten burada paylaşım yapmak ve paylaşımlara katılmak sonrasındada yoklama konusunda günlük muhabbetimizi yapmak,eğlenmek.
hani siteden uzaklaşanlar çamur atıyor ya diyorlarki bu sitede bu yönetimden dolayı kimse kalmayacak,herkes başka yerlere gidecek vs çamurlar atılıyor ya madem öyle neden bunları bilerek buraya takılıyorki insanlar buyursunlar iyi bildikleri yerlere üye olup buradaki davranışlarını oralarda sergilesinler.
ben yanlışa yanlış demezsem kendimle çelişirim yanlışsa o söylenip problem çözülecek.
kısacası burada kalabalık insanlar toplulugundan çok az ama öz dostlardan oluşan bir topluluk olsun istiyoruz,ama yeni dostlar ekleyerek dost olan insanlarla da
hada kalabalık olalım istiyoruz.
diğer yerlerdeki gibi görmemezlikten gelerek,bildiğimiz halde boşverr diyerek yapamayız.
istesek siteye üye çekmek adına birçok oyun oynamak çok kolay ama buna gerek duymuyoruz.
ben izmir,ankara,eskişehir,çanakkale,antalya,bursa,manisa,tekirdağ,yalova,sakarya,düzce vs illere gittiğimde 1 bardak çay içecek kadar bile birini görüyorsam ne mutlu bana Seerf

NIHAT abi meyve veren agac taslanirmis gitmek isteyeni zorla tutamazsinki....
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat yazdıkların için teşekkür ederim,aslında 2007 de üye olmuşsun ama üye numaran neden 6241 onu çözemedim.
kısacası burada kalabalık insanlar toplulugundan çok az ama öz dostlardan oluşan bir topluluk olsun istiyoruz,ama yeni dostlar ekleyerek dost olan insanlarla dahada kalabalık olalım istiyoruz.
canım benim o çayın fabrikası kurban olsun sana.yeterki gel.takma kafana.bizi bilenler hep burada.76
Bul
nihat sitemiz şu anda 4X4 çeker nazar değmesinAffet
Bul
Müzik köşesi olabilirmi ? Gulumse
Bul
Nihat böyle bir düşünce çok güzel, ben şimdiki durumdan memnunum, tabi arkadaşların teklifi olur ise değerlendirmek size kalmış, çok teşekkürler.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hyundai i 20 aracı olan varmı.. ssevdim 20 4,765 18-09-2012, 22:30
Son Yorum: ALTAYLI
  feşmekan-yakala vb.indirim sitelerini kullanan varmı? ssevdim 22 3,978 27-10-2011, 13:38
Son Yorum: MaVrUşGiL
  şile,avşa giden varmı ssevdim 6 2,313 19-09-2011, 22:33
Son Yorum: xfisher
  Kerpe,Kefken,Maşukiye giden varmı ssevdim 12 4,621 13-09-2011, 23:24
Son Yorum: ufuktan26
  msn açılmıyor yardımı olacak varmı erdekli 11 3,011 22-09-2009, 18:43
Son Yorum: rusan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi