murat yazdıkların için teşekkür ederim,aslında 2007 de üye olmuşsun ama üye numaran neden 6241 onu çözemedim.
muratçım birde beni düşün hemen hemen herkesle yüzyüze tanışma fırsatım oldu ve inşallah dahada tanışacaklarım olacak..burada gerçekten bir aile gibiyiz tabiki aileye adapte olamayanlar oluyor ve ya kendileri ayrılıyor ya istemeyerek uzaklaştırılıyorlar..
burada yetkiliymiş,silver mış goldmuş vipmiş bence hiç önemli değil önemli olan gerçekten burada paylaşım yapmak ve paylaşımlara katılmak sonrasındada yoklama konusunda günlük muhabbetimizi yapmak,eğlenmek.
hani siteden uzaklaşanlar çamur atıyor ya diyorlarki bu sitede bu yönetimden dolayı kimse kalmayacak,herkes başka yerlere gidecek vs çamurlar atılıyor ya madem öyle neden bunları bilerek buraya takılıyorki insanlar buyursunlar iyi bildikleri yerlere üye olup buradaki davranışlarını oralarda sergilesinler.
ben yanlışa yanlış demezsem kendimle çelişirim yanlışsa o söylenip problem çözülecek.
kısacası burada kalabalık insanlar toplulugundan çok az ama öz dostlardan oluşan bir topluluk olsun istiyoruz,ama yeni dostlar ekleyerek dost olan insanlarla dahada kalabalık olalım istiyoruz.
diğer yerlerdeki gibi görmemezlikten gelerek,bildiğimiz halde boşverr diyerek yapamayız.
istesek siteye üye çekmek adına birçok oyun oynamak çok kolay ama buna gerek duymuyoruz.
ben izmir,ankara,eskişehir,çanakkale,antalya,bursa,manisa,tekirdağ,yalova,sakarya,düzce vs illere gittiğimde 1 bardak çay içecek kadar bile birini görüyorsam ne mutlu bana