Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balik az,ama olsun...
Suyun ısısı baya düşükmüş neredeyse buranın yarısıHiverimsizliğin bir başka nedeni yeni meranında etkiside olabilir.Yinede balığa çıkmanın keyfini çıkartmışsın FarukSeerfhaftaya daha bollarına inşallah.Rastgele
Bornova - izmir
Bul
bir sonraki av daha bereketli olur inşallah.gerçi olmasa ne farkeder değil mi abim önemli olan o anı yaşamak denizle iç içe olmak değilmi gerisi teferruat.selamlar sevgiler .rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
acemi dalgıç yazdı:faruk abi az olsun ama olsun pazar günü bizde açildik bikaç mercan ve karagöz den başka bişeyyok zaten iki seferdir balik tutamıyorum bituhaflık var bu işte anlamadım kırk kişi balık avlıyor ben tutamıyorum inşallah bidahaki sefere

naxos 5 yazdı:abi, eline emeğine sağlık. az olmuş diye üzülme. bu "kıtlık"ta tuttuklarının bereketini bil.
biz taşlıkta sabah saat 10.30'dan - 15.30'a kadar üç kişi tek bir vuruş bile alamadık. anlıyorsun halimizi. denizde sanki canlı kalmamış.

orhanekmekci yazdı:Suyun ısısı baya düşükmüş neredeyse buranın yarısıHiverimsizliğin bir başka nedeni yeni meranında etkiside olabilir.Yinede balığa çıkmanın keyfini çıkartmışsın Faruk::haftaya daha bollarına inşallah.Rastgele

bahriyeli yazdı:bir sonraki av daha bereketli olur inşallah.gerçi olmasa ne farkeder değil mi abim önemli olan o anı yaşamak denizle iç içe olmak değilmi gerisi teferruat.selamlar sevgiler .rastgeleAlkisSeerfAlkis

guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler
sizlerede bundan iyi avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Eşkina çok güzel be abicim, kısmet işte,Gulumse bu kadarmış. Masayı şenlendirmiş işteSeerf Sizin sezon açıldı ah bir fırsat bulup gelebilsem76
Bul
Faruk'çuğum kurt dökme operasyonu yada ısınma hareketleri diyelim buna.AlkisSeerf
Güzel bir gün geçirmişsin yine.Daha bollarına rastgele..GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ALTAYLI yazdı:Eşkina çok güzel be abicim, kısmet işte,Gulumse bu kadarmış. Masayı şenlendirmiş işteSeerf Sizin sezon açıldı ah bir fırsat bulup gelebilsem76

ufuktan26 yazdı:Faruk'çuğum kurt dökme operasyonu yada ısınma hareketleri diyelim buna.AlkisSeerf
Güzel bir gün geçirmişsin yine.Daha bollarına rastgele..GulumseSeerf

tesekkurler beyler
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bu balıksız zamanda iyi geldi doğrusu.Tebrikler sevgili Faruk.AlkisAlkis
Bul
Cahit Acun yazdı:Bu balıksız zamanda iyi geldi doğrusu.Tebrikler sevgili Faruk.AlkisAlkis

ben tesekkur ederim Cahit abi
sizlerin guzel avlarinizi da ozledikSeerf
rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:admin bey..
soruna soru ile cevap verebilirmiyimMahcup..veririm bu hakka sahibimSeerf
efendim sizin balik tutamamayi bir yana birak..hic denize gitmemeniz...yasiniz ile alakali olabilirmi acabaSiyirdimHappy

ben denize çıksam balık tutacam sayın albatros çıkamıyorum ki iş güç hava şartları vs... eh dolaylı olarak yaşla alakası var tabii 25 yaşında olsam sabah gider balığa çıkar sonra ie yetişirdim şimdi nerdeeeee..ama çıkabilsem boş dönmeme adına ne gerekiyorsa yapacak şartları oluştururum Gulumse
soruya soruyla karşılık verirsen alırsın cevabını Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben denize çıksam balık tutacam sayın albatros çıkamıyorum ki iş güç hava şartları vs... eh dolaylı olarak yaşla alakası var tabii 25 yaşında olsam sabah gider balığa çıkar sonra ie yetişirdim şimdi nerdeeeee..ama çıkabilsem boş dönmeme adına ne gerekiyorsa yapacak şartları oluştururum Gulumse
soruya soruyla karşılık verirsen alırsın cevabını Siyirdim

HappyHappyHappy
anladigim kadari ile senin takimda 2.lige dusmus..
yanlis mi okudum yoksa
bende 25 yasinda 35 yasinda iken ...cumartesi oglen acilirdik denize..butun gece denizde..olta..zipkin ..paragat ..sirti..ne varsa....
ama nerdeeeeeee..mazide kaldi o gunler..
sahi ayni ligde oynuyoruz..senle benim aramda kac yas var..Hi
al sana kurnaz bir soruSiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,360 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,990 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,816 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,684 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,170 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,331 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,913 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,280 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi