Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aylık bakımını yaptığım takımlarım
ANTALYALI07 yazdı:eline sağlık murat malzemelere bakım şart tabiki,bakarsan bağ olur, bakmassan malzemeciler daha çok kazanırSmilehayırlı avların olsun inşallah.

Aynen katiliyorum hele hele ANTALYA denizi cok tuzlu...
Bul
yalova tatar yazdı:ya abi ben böyle paylaşamıyom MURAT eline emeğine sağlık Alkis niye paylaşamam benim arabanın bagajı oturağından tut yatcak ve avlancak malzelerle dolu taksi he merak edenlere bagaja eşya koymaya yer yok bende bilen ler biliyor arabam ve bagaj ilk kurtalıcak eşya tabii canlılardan sonra .
MURAT konuya konu girdim belki ama özür dilerim Seerf işallah sitemizde paylaşağın güzel avların olur bu takımlarla .AffetAlkis
tatarım aynen katılıyorum sana.zaten bagajdan sadece avdayken dışarı çıkıyor.
allahtan hep kasnakla avlanıyorum.Siyirdim
Muratcım seni takdir ediyorum.ellerine sağlık,hepsi pırıl pırıl olmuş.AlkisAlkis
iyi avlar rast gelsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
hus213 yazdı:Düzenli olan kişi düşmanım dahi olsa affeder bağrıma basarım. Düzensiz olan kişi kim olursa olsun benden uzak dursun. Bilmem anlatabildim mi. Tel ummadığım bir anda gelse kalk kardeş,abi her ne ise hitabı balığa gidiyoruz dese.saat hiç önemli değil kapıya inmem 5 dakikayı geçmez.İşte benim cevabım budur.SefiomSefiomHelalHelalHelal

Hüseyin abi senden uzak durmam gerektiğini öğrendimHadiordan.
Snifsinf
zaten takımlarımı bile avlakta ki duruma göre orda hazırlarım.Siyirdim
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:tatarım aynen katılıyorum sana.zaten bagajdan sadece avdayken dışarı çıkıyor.
allahtan hep kasnakla avlanıyorum.Siyirdim
Muratcım seni takdir ediyorum.ellerine sağlık,hepsi pırıl pırıl olmuş.AlkisAlkis
iyi avlar rast gelsin.

Baliga cikamadigum zamanlarda bos zamanlarimda seviyorum temizlemeyi duzeltmeyi...Gulumse
Bul
Valla ne yalan söyleyeyim ben oltayı bile su kenarında hazırlarım nerde böyle tertip düzen birde bakım heee SiyirdimSiyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Valla ne yalan söyleyeyim ben oltayı bile su kenarında hazırlarım nerde böyle tertip düzen birde bakım heee SiyirdimSiyirdim

AHMET abi bakimini yapmadigun zaman tuzlu su ölduruyor takimlari....Smile
Bul
YaKaMoZ yazdı:AHMET abi bakimini yapmadigun zaman tuzlu su ölduruyor takimlari....Smile

Denizlerde avlananların o dertleri var biz tatlısucu olduğumuz için farketmiyor..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
tahsinmersin yazdı:Hüseyin abi senden uzak durmam gerektiğini öğrendimHadiordan.
Snifsinf
zaten takımlarımı bile avlakta ki duruma göre orda hazırlarım.Siyirdim

Rüzgara kapılan yaprağın konacağı yeri tahmin etmek zordur.Söylenen her sözü kendine mal eden kırılgan cama benzer.Ama cam var kurşun sıksan işlemez.Ben seni o kurşun işlemeyen cam olarak tanıma,kendimce böyle yorum yapmaya çalışıyordum.Fakat düşüncenede sayğı gösteririm.HadiordanSefiomHeheheHeheheHelal
Bul
YaKaMoZ yazdı:Geçengün 1 aydır temizliklerini yapmadıgım takımlarmın genel temzliklerin yaparken paylaşma gereğ duydugum takımlarım...

Murat kolay gelsin. Sanırım iyi bir şey yapıyorsun Alkis

Ben bu temizlik olayını pek sevmiyorum. Her avdan sonra temizce yıkarım ılıksuyla, ondan sonrada 1 bilemdin 1,5 sene sonra makina kamışı birlerine verir yenisini kullanırım. Siyirdim İsteyene buseneki kamış-makinayı verebilirim Siyirdim

Diğer malzemeleri düzeltmeye ne ömrüm yeter nede hanım bunu yapmama izin verir evi kirletirim diye Smile arabamın bagajı herzaman her tür av için hazır ve nazırdır. Smile birtek çadırım yok. oda zaten arabaya sığmaz Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
nihatkr yazdı:Murat kolay gelsin. Sanırım iyi bir şey yapıyorsun Alkis

Ben bu temizlik olayını pek sevmiyorum. Her avdan sonra temizce yıkarım ılıksuyla, ondan sonrada 1 bilemdin 1,5 sene sonra makina kamışı birlerine verir yenisini kullanırım. Siyirdim İsteyene buseneki kamış-makinayı verebilirim Siyirdim

Diğer malzemeleri düzeltmeye ne ömrüm yeter nede hanım bunu yapmama izin verir evi kirletirim diye Smile arabamın bagajı herzaman her tür av için hazır ve nazırdır. Smile birtek çadırım yok. oda zaten arabaya sığmaz Smile

NİHAT abicim ben bayılırım bozuk makinaları kendim elimden geldigince tamir ederim yaparım çok kişiden makina kamış aldım tamir ettim parçalarını degiştirdim ve gayette güzel bir şekilde kullanıyorum resimlerde gördügün en büyük makina bana geldiginde görsen nasıldı adam olmaz derdin sarma kolunun tutacagı yoktu şarap tıpası monte ettim japonla yapıştrdım eskisinden daha iyi oldu eski sahibine gösterdigimde inanamadı benden tekrar almak istedi paraylaSmileSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi