Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aylık bakımını yaptığım takımlarım
Geçengün 1 aydır temizliklerini yapmadıgım takımlarmın genel temzliklerin yaparken paylaşma gereğ duydugum takımlarım...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ya abi ben böyle paylaşamıyom MURAT eline emeğine sağlık Alkis niye paylaşamam benim arabanın bagajı oturağından tut yatcak ve avlancak malzelerle dolu taksi he merak edenlere bagaja eşya koymaya yer yok bende bilen ler biliyor arabam ve bagaj ilk kurtalıcak eşya tabii canlılardan sonra .
MURAT konuya konu girdim belki ama özür dilerim Seerf işallah sitemizde paylaşağın güzel avların olur bu takımlarla .AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
MURATT Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
benim malzemelerde erden abi gibi dağınık durumdalar,kimi yazlıkta kimi evde kimi arabada kimide işyerimde,bi ara toparlayayım bari bende.murat bakım iyi olur kolay gelsin.
Bul
yalova tatar yazdı:ya abi ben böyle paylaşamıyom MURAT eline emeğine sağlık Alkis niye paylaşamam benim arabanın bagajı oturağından tut yatcak ve avlancak malzelerle dolu taksi he merak edenlere bagaja eşya koymaya yer yok bende bilen ler biliyor arabam ve bagaj ilk kurtalıcak eşya tabii canlılardan sonra .
MURAT konuya konu girdim belki ama özür dilerim Seerf işallah sitemizde paylaşağın güzel avların olur bu takımlarla .AffetAlkis

Rica ederim ERDEN abicim ne demek Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim malzemelerde erden abi gibi dağınık durumdalar,kimi yazlıkta kimi evde kimi arabada kimide işyerimde,bi ara toparlayayım bari bende.murat bakım iyi olur kolay gelsin.

Beni malzemelerinde genelde kullandıklarım digeleri temiz bir şekilde duruyor NİHAT abi yazlık deniz kenarında olmadıgı için yanımda getirip götürüyorumGulumse
Bul
hayırlı avlar dilerim MURAT Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
YaKaMoZ yazdı:Geçengün 1 aydır temizliklerini yapmadıgım takımlarmın genel temzliklerin yaparken paylaşma gereğ duydugum takımlarım...

Düzenli olan kişi düşmanım dahi olsa affeder bağrıma basarım. Düzensiz olan kişi kim olursa olsun benden uzak dursun. Bilmem anlatabildim mi. Tel ummadığım bir anda gelse kalk kardeş,abi her ne ise hitabı balığa gidiyoruz dese.saat hiç önemli değil kapıya inmem 5 dakikayı geçmez.İşte benim cevabım budur.SefiomSefiomHelalHelalHelal
Bul
ben denize arabamla bile inerim SiyirdimBoboSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Güzel takımlar varmış, bakım yapman çok isabetli, valla benim takımların senelerdir bakımı yapılmıyor ama şıkır şıkır çalışıyorlar.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi