Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardımlarınızı bekliyorum
Ne yaptin OZAN alabildinmi takimlari...
Bul
ozan hoşgeldin bana göre :
1- shimano
Bul
ozan ailemize hoşgeldinAlkis
ben okuma kullanıyorum süper fiyatı uygun.Alkis
Bul
Yok abi alamadım daha takımları biliyosun maaş geç yatı Smile Smile okuma almaya karar verdim bakalım ilk izinli günümde gidiyorum almaya Smile
Bil ki mutlu son diye bir şey yoktur Çünkü bir şeyde son varsa orada mutluluk yoktur
Bul
oznoztrk yazdı:Yok abi alamadım daha takımları biliyosun maaş geç yatı Smile Smile okuma almaya karar verdim bakalım ilk izinli günümde gidiyorum almaya Smile
ozan bilgisayardan fiyatlarına mutlaka bak olmadı internetten sipariş ver yoksa acımazlar alim allahSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ozan bilgisayardan fiyatlarına mutlaka bak olmadı internetten sipariş ver yoksa acımazlar alim allahSmile

abi baktım fiyatlarına buldum bi yerde internet fiyatlarıyla aynı satıyo adam netden alsam bide kargo ücreti olucak buldugum yer daha karlı Smile Smile ama kamışları pahalıya satıyo kamışıda başka yerden bakıcam Smile
Bil ki mutlu son diye bir şey yoktur Çünkü bir şeyde son varsa orada mutluluk yoktur
Bul
Hayirlisi olsun bakalimSmile
Bul
oznoztrk yazdı:abi baktım fiyatlarına buldum bi yerde internet fiyatlarıyla aynı satıyo adam netden alsam bide kargo ücreti olucak buldugum yer daha karlı Smile Smile ama kamışları pahalıya satıyo kamışıda başka yerden bakıcam Smile

netteki fiyatları söyle verirsen alırım de büyük ihtimalle satın alırsınSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:netteki fiyatları söyle verirsen alırım de büyük ihtimalle satın alırsınSiyirdim

güzel taktik denicem Smile Smile AlkisSeerf
Bul
OZAN HUSEYIN abimi dinle taktikleri tutar genelde...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Makina konusunda tecrübeli ustalardan yardım bekliyorum. Fangri-avcısı 5 2,205 28-10-2010, 09:03
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi