Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardımlarınızı bekliyorum
öncelikle s.a aranıza yeni katıldım ve yardımlarınızı bekliyorum.

genelikle kıyıdan nadir olsa da tekneyle balık tutmayı düşünüyorum 2 tane marka arasında kaldım shimano ve okuma bir kaç model var aklımda ama acayip aklımı karıştırdılar herkes farklı bir şey söylüyor bu 2 marka arasında hangisini seçmeliyim sizce yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkr ederim.
Bul
ozan değerli kardeşim öncelikle hoş geldin inan bu bu sorduğun konu ile ilgili sitede bir çok konu var incelemeni tavsiye ederim.sıralama istersen
1- shimano
2-okuma

okuma bütçeye daha uygun ve kalitesi iyi bir makina seçim seninWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ikiside çok iyi marka ozan hangisini alırsan al memnun kalırsın.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Ozan aramıza hoşgeldin.Makina mı,kamış mı alacaksın?Yoksa her ikisi mi.
Shimano makinaların uygun olanları da var.Ama kamışları biraz pahalı.Okuma da kaliteli bir markadır.İkisi de seni yarı yolda bırakmaz.Hayırlı olsun .AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ozan öncelikle hoş geldin ve keyifli paylaşımlar dilerim. Ben Antalya'ya senede 1 ya da 2 kez geliyorum ve her gelişimde süper avlar yapıyorum. Balon balığ şanssızlğınız var ama sırtıda balık çok. Bu arada Antalya'dan meslektaşın olan üyelerimiz de var76
Bul
ozan kamışta lineaeffe, makinede şhimano bu işin sonudur ama okuma makinelerde iyidir..şimdiden hayırlı olsun.
Bul
ALTAYLI yazdı:Ozan öncelikle hoþ geldin ve keyifli paylaþýmlar dilerim. Ben Antalya'ya senede 1 ya da 2 kez geliyorum ve her geliþimde süper avlar yapýyorum. Balon balýð þanssýzlðýnýz var ama sýrtýda balýk çok. Bu arada Antalya'dan meslektaþýn olan üyelerimiz de var76

ERCAN abi geliyorsun ha benim niye haberim yok abim neyse yaz gelsin bekliyorum seni mutlaka..
Bul
hoş bulduk teşşekür ediyorum yorumlarınız için makine ve kamış alıcam kafamda shimano var ama yorumlara bakıcam olursam 2 side yarı yolda bırakmaz diyosunuz Smile Smile yedek parça ve garanti bakımından okuma türkiyede daha güçlü sanırım buda okumaya yöneltiyo beni gerçekten kafam karışık Smile Smile haklısın balon balığı şansızlığı var ama lezzetli balık Smile bi ötmese herşey daha güzel olucak Smile
Bul
YaKaMoZ yazdı:ERCAN abi geliyorsun ha benim niye haberim yok abim neyse yaz gelsin bekliyorum seni mutlaka..
Aralık ayında Tarım Fuarına katılan büyük bir müşterim var. Sağolsunlar 5 gün süreyle Kundu Otellerinden Royal Wings'te ağırlıyorlar. Ben de bir tekne ayarlayıp bir gün bile olsa denize çıkıyorum ve sağlam balk yakalıyorum. Bu sene sana haber veririm 76
Bul
ALTAYLI yazdı:Aralık ayında Tarım Fuarına katılan büyük bir müşterim var. Sağolsunlar 5 gün süreyle Kundu Otellerinden Royal Wings'te ağırlıyorlar. Ben de bir tekne ayarlayıp bir gün bile olsa denize çıkıyorum ve sağlam balk yakalıyorum. Bu sene sana haber veririm 76

Tanismak isterim ERCAN abicim seninle fuar benim calistigim yere cok yakin bir yerde gids ve yiyecek icecek fuarlarini kacirmam...Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Makina konusunda tecrübeli ustalardan yardım bekliyorum. Fangri-avcısı 5 2,249 28-10-2010, 09:03
Son Yorum: rasgelebalıkçılık

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi