Yorumları: 9
Konuları: 1
öncelikle s.a aranıza yeni katıldım ve yardımlarınızı bekliyorum.
genelikle kıyıdan nadir olsa da tekneyle balık tutmayı düşünüyorum 2 tane marka arasında kaldım shimano ve okuma bir kaç model var aklımda ama acayip aklımı karıştırdılar herkes farklı bir şey söylüyor bu 2 marka arasında hangisini seçmeliyim sizce yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkr ederim.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ozan değerli kardeşim öncelikle hoş geldin inan bu bu sorduğun konu ile ilgili sitede bir çok konu var incelemeni tavsiye ederim.sıralama istersen
1- shimano
2-okuma
okuma bütçeye daha uygun ve kalitesi iyi bir makina seçim senin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ikiside çok iyi marka ozan hangisini alırsan al memnun kalırsın.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Ozan aramıza hoşgeldin.Makina mı,kamış mı alacaksın?Yoksa her ikisi mi.
Shimano makinaların uygun olanları da var.Ama kamışları biraz pahalı.Okuma da kaliteli bir markadır.İkisi de seni yarı yolda bırakmaz.Hayırlı olsun .

[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Ozan öncelikle hoş geldin ve keyifli paylaşımlar dilerim. Ben Antalya'ya senede 1 ya da 2 kez geliyorum ve her gelişimde süper avlar yapıyorum. Balon balığ şanssızlğınız var ama sırtıda balık çok. Bu arada Antalya'dan meslektaşın olan üyelerimiz de var
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ozan kamışta lineaeffe, makinede şhimano bu işin sonudur ama okuma makinelerde iyidir..şimdiden hayırlı olsun.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
ALTAYLI yazdı:Ozan öncelikle hoþ geldin ve keyifli paylaþýmlar dilerim. Ben Antalya'ya senede 1 ya da 2 kez geliyorum ve her geliþimde süper avlar yapýyorum. Balon balýð þanssýzlðýnýz var ama sýrtýda balýk çok. Bu arada Antalya'dan meslektaþýn olan üyelerimiz de var
ERCAN abi geliyorsun ha benim niye haberim yok abim neyse yaz gelsin bekliyorum seni mutlaka..
Yorumları: 9
Konuları: 1
hoş bulduk teşşekür ediyorum yorumlarınız için makine ve kamış alıcam kafamda shimano var ama yorumlara bakıcam olursam 2 side yarı yolda bırakmaz diyosunuz

yedek parça ve garanti bakımından okuma türkiyede daha güçlü sanırım buda okumaya yöneltiyo beni gerçekten kafam karışık

haklısın balon balığı şansızlığı var ama lezzetli balık

bi ötmese herşey daha güzel olucak
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
YaKaMoZ yazdı:ERCAN abi geliyorsun ha benim niye haberim yok abim neyse yaz gelsin bekliyorum seni mutlaka..
Aralık ayında Tarım Fuarına katılan büyük bir müşterim var. Sağolsunlar 5 gün süreyle Kundu Otellerinden Royal Wings'te ağırlıyorlar. Ben de bir tekne ayarlayıp bir gün bile olsa denize çıkıyorum ve sağlam balk yakalıyorum. Bu sene sana haber veririm
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
ALTAYLI yazdı:Aralık ayında Tarım Fuarına katılan büyük bir müşterim var. Sağolsunlar 5 gün süreyle Kundu Otellerinden Royal Wings'te ağırlıyorlar. Ben de bir tekne ayarlayıp bir gün bile olsa denize çıkıyorum ve sağlam balk yakalıyorum. Bu sene sana haber veririm 
Tanismak isterim ERCAN abicim seninle fuar benim calistigim yere cok yakin bir yerde gids ve yiyecek icecek fuarlarini kacirmam...