Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eski İSTANBUL ve Balıklar.
hus213 yazdı:Birşeyi eklemeyi unuttum. Bilginiz olsun bu görüntülerinizi sık kullanılanlara ekledim..Kendime bir ilaç olarak her zaman elimin altında bulunmasını sağlamak için.Şunuda bildireyim.Elimdeki TSM nin ne kadar olduğunu (rakkam olarak)bilmiyorum desem yeri vardır.Her halde 2000 adetin üzerndedir sanırım.AffetAffetAffet
Sevgili kardeşim biz yaştakilerin bu klasiklere bakışı ve anlayış bicimi belli yaşlardan sonra daha bir mana kazanıyor.Emin olunuzki şimdiki genclerimiz daha sonraları bu eserlerin kıymetini değerini anlıyacak daha başka kulak ile dinliyeceklerdir selam eder hayırlı günler dilerim.

acemi dalgıç yazdı:RAUF AMCA ELERİNE SAGLIK SEYREDERKEN İÇİM ÜRPERDİ HEMRESİMLERE HEMDE ŞARKILARA DOYAMADIM BUNU BÜTÜN HERKEZ SEYRETMELİ YAZACAK BİŞEY BULAMIYORUM TEK KELİMEYLE SÜPER
Bizim gecmişimiz gerek fotoğraf gerekse müzik olsun sizin gibi genc kardeşlerimiz tarafından ilerde elbette şimdiye olmadığı kadar ilgi ve dikkat cekip değer bulacaktır selam ve sevgilerimle.

Albatros-gr yazdı:tesekkurler Rauf abi..
muzik te guzel eslik etmis
Teşekkürler.

yalova tatar yazdı:rauf abi mest oldumm eline emeğine sağlık ALLAH razı olsun.
Allah hepimizden razı olsun teşekkürler Rastgelsin kardeşim.

emrepasa yazdı:emeğine sağlık üstadım.
Teşekkür ederim.

orhanekmekci yazdı:Ellerine emeğine sağlık üstad
Orhan kardeşim sağ ol.

tahsinmersin yazdı:Rauf üstad sunumun çok güzel olmuş.
insanı gerçekten duygulandırıp,bir yerlere götürüyor.
ruhumuzu hoş ve güzel kılan bu harika paylaşımlar için,
ellerine sağlık.
İlgine cok teşekkür ederim Hayırlı günler diliyorum.
MaVrUşGiL yazdı:Rauf abi, ellerin dert görmesin dört dörtlük bir slayt olmuş teşekkürler.
Bende Teşekkür ediyorum.

bucalıfikret yazdı:eline emeğine sağlık rauf abi süper olmuş.
Fikret teşekkürler.

Cahit Acun yazdı:Tek kelime ile mest oldum.Teşekkürler Rauf Bey.Eline sağlık..
Sağ olasın Cahit kardeşim.
rauf abi eline emeğine sağlık,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
rauf yazdı:Sevgili kardeşim biz yaştakilerin bu klasiklere bakışı ve anlayış bicimi belli yaşlardan sonra daha bir mana kazanıyor.Emin olunuzki şimdiki genclerimiz daha sonraları bu eserlerin kıymetini değerini anlıyacak daha başka kulak ile dinliyeceklerdir selam eder hayırlı günler dilerim.

Bizim gecmişimiz gerek fotoğraf gerekse müzik olsun sizin gibi genc kardeşlerimiz tarafından ilerde elbette şimdiye olmadığı kadar ilgi ve dikkat cekip değer bulacaktır selam ve sevgilerimle.

Teşekkürler.

Allah hepimizden razı olsun teşekkürler Rastgelsin kardeşim.

Teşekkür ederim.

Orhan kardeşim sağ ol.

İlgine cok teşekkür ederim Hayırlı günler diliyorum.
Bende Teşekkür ediyorum.

Fikret teşekkürler.

Sağ olasın Cahit kardeşim.

Rauf bey bende sizin gibi düşünmek istiyorum ama maalesef bu günkü müzikleri dinledikçe ve de gördükçe gelen nesilin bu güzelim eserleri tahrip edeceklerinden korkuyorum.Ama umutsuz insan yaşıyamazmış umut etmeye devam edelim karamsalıkla bir yere varamayız diyelim.SefiomSefiomBals
Bul
Rauf Abi valla mest oldum, hüzünlendimSnifsinf Söyleyecek söz bulamıyorum bu paylaşımın üstüne... Ellerine,emeğine sağlık ÜSTAT.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Mersin Silifkede Ne Tür Balıklar Çıkar hasansenturk72 21 4,937 22-06-2012, 03:29
Son Yorum: tahsinmersin
  Istanbul`da lufer? maxtar 13 2,929 21-09-2011, 01:49
Son Yorum: maxtar
  izmir istanbul Tropheus 26 3,994 01-07-2009, 12:45
Son Yorum: Tropheus
  Eski İZMİRDEN Kareler(video Slayt) rauf 19 3,699 26-12-2008, 01:12
Son Yorum: levent2735

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi