01-03-2012, 08:55
hus213 yazdı:Birşeyi eklemeyi unuttum. Bilginiz olsun bu görüntülerinizi sık kullanılanlara ekledim..Kendime bir ilaç olarak her zaman elimin altında bulunmasını sağlamak için.Şunuda bildireyim.Elimdeki TSM nin ne kadar olduğunu (rakkam olarak)bilmiyorum desem yeri vardır.Her halde 2000 adetin üzerndedir sanırım.Sevgili kardeşim biz yaştakilerin bu klasiklere bakışı ve anlayış bicimi belli yaşlardan sonra daha bir mana kazanıyor.Emin olunuzki şimdiki genclerimiz daha sonraları bu eserlerin kıymetini değerini anlıyacak daha başka kulak ile dinliyeceklerdir selam eder hayırlı günler dilerim.
acemi dalgıç yazdı:RAUF AMCA ELERİNE SAGLIK SEYREDERKEN İÇİM ÜRPERDİ HEMRESİMLERE HEMDE ŞARKILARA DOYAMADIM BUNU BÜTÜN HERKEZ SEYRETMELİ YAZACAK BİŞEY BULAMIYORUM TEK KELİMEYLE SÜPERBizim gecmişimiz gerek fotoğraf gerekse müzik olsun sizin gibi genc kardeşlerimiz tarafından ilerde elbette şimdiye olmadığı kadar ilgi ve dikkat cekip değer bulacaktır selam ve sevgilerimle.
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Rauf abi..Teşekkürler.
muzik te guzel eslik etmis
yalova tatar yazdı:rauf abi mest oldumm eline emeğine sağlık ALLAH razı olsun.Allah hepimizden razı olsun teşekkürler Rastgelsin kardeşim.
emrepasa yazdı:emeğine sağlık üstadım.Teşekkür ederim.
orhanekmekci yazdı:Ellerine emeğine sağlık üstadOrhan kardeşim sağ ol.
tahsinmersin yazdı:Rauf üstad sunumun çok güzel olmuş.İlgine cok teşekkür ederim Hayırlı günler diliyorum.
insanı gerçekten duygulandırıp,bir yerlere götürüyor.
ruhumuzu hoş ve güzel kılan bu harika paylaşımlar için,
ellerine sağlık.
MaVrUşGiL yazdı:Rauf abi, ellerin dert görmesin dört dörtlük bir slayt olmuş teşekkürler.Bende Teşekkür ediyorum.
bucalıfikret yazdı:eline emeğine sağlık rauf abi süper olmuş.Fikret teşekkürler.
Cahit Acun yazdı:Tek kelime ile mest oldum.Teşekkürler Rauf Bey.Eline sağlık..Sağ olasın Cahit kardeşim.