Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Arkadaşlar geçmiş yıllarda balıkla ilgili bir şeyler ararken hep Bilgehan Sarp abimizin sitesi gelirdi.ve çokta yararlı bir siteydi.çok şey öğrendik ondan.ama o zamanlar üye falan olunuyormuydu bilmiyorum.Sonra yine bir gün 6 ay kadar önce googleden arama yaparken burayı buldum ve öyle bir tuttum ki.hadi bıraktır. bakayım.
Yorumları: 10
Konuları: 3
bu site harbiden çok güzel ve site içi dolaşımı çok rahat kuranlardan allah razı olsun baa
Yorumları: 1,564
Konuları: 32
Gerçekten çok sıcak ve içten arkadaşlıkların olduğu,çok kalite insanlardan oluşmuş, çok güzel bir site.Oktay,böyle bir siteyi bizlere kazandırdığın için,Diğer arkadaşlara da siteye üye olup omuz verdikleri için teşekkürler.
Bu site alışkanlık yapıyor.Aslında sizlerin sıcak havası,yakınlığı ve dostluğu bu alışkanlığa neden oluyor...
Yorumları: 68
Konuları: 8
Arkadaşlar,
Ben hepinizden biraz daha farklı bir durumdayım internet konusunda o kadar uzak ve bilgisiz bir insanımki ( oğlum bazen benim hangi dünyada yaşadığımı bilmediğini söylerdi) ilk defa msn de görüntülü olarak bir arkadaşıyla konuşurken gördüğümde aha bu şeytan işi dedim şimdi başımıza taş yağacak
dolayısıyla internet üzerinden böylesine arkadaşlıklar kurulabileceğini ve böyle bir ortamın üyesi olabileceğimi hiç düşünmezdim ( hoş zaten üyelik işlemlerini ben değil oğlum tamamladı ya )
ilk defa google da "lüferden haber var mı" yazdım ve sizlere ulaştım ve artık bende bir site üyesiyim ve bununla gurur duyuyorum.
İnşallah bilgi paylaşımı ve güzel dostlukların yanısıra deniz ve balıkçılık konusunda toplumsal olarakda başarabileceğimiz şeyler olduğuna inanıyorum.
Teşekkürler Oktay
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Arkadaşlar ben hepinize teşekkür ederim sizlerin varlığınızla bu site ayakta...
Yorumları: 845
Konuları: 15
bende katılıyorm sizlere yenilerdenim ama olsun eski olmuş kadar kaynaştık sayıyorum fisherman eline sağlık
Yorumları: 1,201
Konuları: 54
arkadaşlar birgün siteye katılamadım neler olmuş neler ya. ben de diğer siteler çok baktım ama buraya üye olduktan sonra ayrılamadım buradan özellikle adsl aldıktan sonra hergün girmeden yapamıyorum çünkü akşam eve yorgun argın geliyorum burada stres atıyorum rahatlıyorum buradaki arkadaşlar vede abiler çok mükemmel insanlar sanki seçmece inanı öyel bu siteyi hazırlayan ve devamlı katılan arkadaşlara sosuz teşeeürler hepiniz birgün arkay bakınca hey gidi günler diyeceksiniz bir gün ve işte bu site sizi teselli edecek
Yorumları: 182
Konuları: 93
Çok keyif aldığım bir forum. Ancak işim gereği bir süredir vakit ayıramıyorum. Daha sık girmeye çalışacam.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
evet gürol bey sizi ve sizin gibi kuruluştan beri kayıtlı olan lar var sanırım eaktunamıydı yanlış hatırlıyor olabilirim sizleride sürekli olarak görmek isteriz burada .saygılar
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
http://www.amatorbalikci.net/showthread....257#pid257
siteye gönderdigim 2. mesaj buymuş direk kafadan dalmışım eskilere baktımda şimdi