Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
arkadaşlar kem gözlerden düşmanlardan

hava koşuullarından etkilenmeden devam edebilirsek 1- sene sonra bu siteye girdigimizde güzel ülkemin her yanından konyadan rizeden antalyadan çanakkaleden heryerden balık haberleri alıyor olacagız şimdiden nerede kim ne tutuyor günlük geliyor.hayatımda bile artık kullanmaya başladım sarayburnunda lüfer var beykozda çinekop var antalyada mırmır var çanakkale tık yok oktaydan

) kumburgaz tarafında levrekçi levrekleri topluyor aliço palamut torik bırakmadı kartal tarafında lüfer çıktı ankarada göllerde sazan var adana da kebablar süper gibi haberler alıyoruz.hatta yurtdısından bile bilgiler geliyor gün gelecek 4000-5000 kişi oldugumuzda düşünün haberleri siz bu siteye girdigimden beri çok mutluyum özellikle şu 3-4 aydır her gecen gün güzelleşti site dahada güzel olacak inşallah herkese saygılar
bencede öyle süper olacak dostum herşey güzel olacak...
sevgiler.
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
süper olacak arkadaşlar:0507:
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
İlk kurduğum sitenin koyasını görmek isterseniz
www.amatorbalikci.net/ilk
hahaha çok güzel yaa ilk kurulana baktımda vayy bee 6 sene olmuş orada resim cıkınca ne sevinmiştim scannerden resmi taratmıştım ekrena düşünce mutlu olmustum bide oraya gönderip sen yayınlayınca çok daha mutlu olmustum her hafta bakrdım başka ne var resim gelecekmi diye scanner ım bozulmasa daha gönderecektim buraya kısmetmiş inşallah 10 sene sonrada bakarız bu resimlere dostum

)
http://www.amatorbalikci.net/ilk/nihat_aydin.htm
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
katılan arkadaşların ve kurucuların çok düzeyli olmasından kaynaklanıyor bu gelişme.dahada çok gelişeceğinden eminim.
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Herkesin eline yüreğine sağlık.Oktay abi özellikle senin.Sayende neler görüyoruz.Ve diğer site yöneticileri veee benim gibi amatör balıkçı abilerim.Dikkatlice bakarsak bir zincir oluşturuyoruz ve bu zincir güngeçtikçe sağlamlaşıyor ve halkaları artıyor.Dahada artması dileğiyle herkese teşekkürler.
Bu arada oktay abi ilk site harika olmuş yaaaa

one abi öyle aslında bunada yapmak lazımm mmmmmmmıı acabaaaaaaa.
çatalca 84 yazdı:Herkesin eline yüreğine sağlık.Oktay abi özellikle senin.Sayende neler görüyoruz.Ve diğer site yöneticileri veee benim gibi amatör balıkçı abilerim.Dikkatlice bakarsak bir zincir oluşturuyoruz ve bu zincir güngeçtikçe sağlamlaşıyor ve halkaları artıyor.Dahada artması dileğiyle herkese teşekkürler.
Bu arada oktay abi ilk site harika olmuş yaaaa
one abi öyle aslında bunada yapmak lazımm mmmmmmmıı acabaaaaaaa.
daha dur murat yılbaşı günü oktay kar bile yagdıracak ekrana korkulur bu oktaydan
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
hey bu linki bende hatırlıyorum ama üye olamamıştım beceriksizliğimden dolayıda ne kızmıştım site sahibine şunu biraz daha basit bi şekle getirsen ölürmüsün demiştim demekki o zaman üye olmayı becerebilseydim eskilerden olacaktım kısmet burayaymış bunada üye olmak için az uğraşmadım hani ah becerksizlik ah
Yorumları: 443
Konuları: 61
ya hocam.iyi acmisin bu siteyi.aha sana avusturalyadan tesekkurler......varmi gerisi........balik yararlidir.aci biber kandaki yagi alir.raki sarhos yapar.Bu site balikci dostlari ile yasar......