Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Firebird (ilk aşkım..)
bucalıfikret yazdı:berkan boya kaporta süper olmuş ustanın eline sağlık bir 20 yıl arkana bakmazsın güzel avların olsun rast gele.Alkis
Burda usta ben oluyorum sanırım Smile çok sağol abi, bu makineyle daha uzun yıllar beraberiz Seerf
Lakerda yazdı:İlk ve son fotoyu kıyaslayınca insan gözlerine inanamıyor.Su zımparası ve el emeği demişsin; tebrik ederim.Harika bir işçilik..
Grafit kafa yedekti herhalde,ilk fotoda o hiç yıpranmamış görünüyor..
Shakespeare olmasa da ilk fotodakine benzer yıpranmış iki makinem var.Bakalım aynı beceriyi gösterebilecekmiyim..Gulumse
Sağolasın abicim.. grafit kafa orijinal, yedek kafası yoktu.. inanılmaz ama kafa hiç yıpranmamış.. güzelce yıkadım ve sprey yağ ile temizledim.. sonra karşısına geçip baktığımda ben de gözlerime inanamadım.. atalarımız boşuna dememiş bakarsan bağ bakmazsan dağ olur diye, herşeyin başı bakım..
Bu sonucu alacağıma öncelikle çok inandım, bir hafta kadar neyi nasıl yapacağımı kafamda tasarladıktan sonra dün gece temizlik ve genel bakımı yaptım, bu sabah ta zımpara, boya öncesi hazırlık (maskeleme vs), boya ve vernik işlerini yaptım.. en son olarak ta dağıtılan makinenin geri toplanması son montaj ve ince bakım.. ve sonuç gerçekten beni memnun etti, kendimle gurur duydum.. inan bana denemeye değer abi, çok keyif aldım Seerf
Aman boya işini iyi hava alan biryerde yap abi, ben banyoda yaptım, penceresini açtığım halde sarhoş olacaktım neredeyse Siyirdim
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
acemi dalgıç yazdı:AlkisAlkisAlkisabi ellerine saglık makina baya temizlenmiş bolbol balıklar tutarsın inşallah bu makinayla rasgele
çok sağol, inşallah kısmet Gulumse
acemi dalgıç yazdı:Gulumseabi benim arabanın kaporta boyaya ihtiyacı var oişide halledermisin
Aslında o işe hiç yabancı değilim, 14 yıllık hasarcıyım ben, ülkenin en büyük sigorta şirketlerinden birinin hasar departmanında oto hasar biriminde yöneticiyim (reklam olmasın diye şirket adını yazmıyorum Smile).. otomobillere de özel merakım var, kendi aracımın hafif bakım ve onarımlarını kendim yaparım, hatta bir önceki aracımda da tampon kısmındaki derin bir çiziğe (sürtme) kısmi boya denemesi de yapmıştım çok orijinal olmuştu, bizim anlaşmalı servislerden birinde ustaya gösterdiğimde usta şaşırıp kalmıştı Siyirdim
Bul
Aynı makina bende var, senin makinanın durumu çok kötü görünüyor diyecektim ama ellerine sağlık harika olmuş, şimdi benim makara seninkinden kötü, sağlam bir elden geçmesi gerekiyor demekki diye düşünmeye başladım. Tebrikler son durumu harika olmuş, güzel günlerde kullanmanı dilerim.
Bul
murki yazdı:Aynı makina bende var, senin makinanın durumu çok kötü görünüyor diyecektim ama ellerine sağlık harika olmuş, şimdi benim makara seninkinden kötü, sağlam bir elden geçmesi gerekiyor demekki diye düşünmeye başladım. Tebrikler son durumu harika olmuş, güzel günlerde kullanmanı dilerim.

Sağolasın abicim, balığa gönül vermiş birçok kişi zamanında bu makineden almış sanırım Seerf
Bul
Berkan gıcır gıcır yepisyeni olmuş inşallah daha uzun zaman ayrılmaz ikili olursunuz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Berkan gıcır gıcır yepisyeni olmuş inşallah daha uzun zaman ayrılmaz ikili olursunuz..

Amin abicim sağolasın Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi