Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
site polisi hakkında
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi site polisi yönetimdekilerden herhangi biridir,olaylarda bazen insanlar yanlış yaptımı direk şahıslar uyarınca kırılmalar oluyor,aslında hatanın karşılıgı verilen uzaklaştırma,uyarı...vb.şeyler yönetimdekilerin ortak kararı olmasına rağmen 1 kişi bu uazaklaştırma yada uyarıyı yapınca o kişi direk hedef tahtası oluyor.bunun için böyle birşeye gerek duyuldu.biraz espri olsun birazda dediğim sebebten dolayı site polis veya bezeri birşeye ihtiyaç duyduk.site polisi de kalabilir daha başka isimde bulabiliriz ama anladıgım kadarıyla zaten olayın farkında olanlar site polisi olarak kalmasını istemişler.

Nihat bu sitenin kuralları belli zaten bunlara ikaz edilmesine rağmen uymayan kişi zaten bunu bilinçli olarak yapıyordur, espri amaçlı kalabilir ama yinede ben fikrimi söyledim tabiiiki bu konuda mualefet olacak değilim çoğunluğa uyarız..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
takipçiSmile))))
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
Site yönetimi.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
valla benim işyerinde bağlantı sorunum olmayaydı site polisine gerek kalmazdı,paratonerliği de ben yapardım, her türlü gideride.. raporluyum sonuçta ,takmayacaksın tak takacaksınSmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:valla benim işyerinde bağlantı sorunum olmayaydı site polisine gerek kalmazdı,paratonerliği de ben yapardım, her türlü gideride.. raporluyum sonuçta ,takmayacaksın tak takacaksınSmileSiyirdim

Fahri ajan ol... Zaten nick bile kod adı gibi: Tedirgin Sazan Siyirdim Siyirdim Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
maxtar yazdı:Fahri ajan ol... Zaten nick bile kod adı gibi: Tedirgin Sazan Siyirdim Siyirdim Siyirdim

Fahri ajanlığa ne gerek var ,orijinalde takılıyorum zaten ,Smile
Bul
turna yazdı:Site yönetimi.

evet bencede budur Seerf
Bul
aslında tek kişi degilde birkaç kişiden oluşan denetim kurulu olabilir.saygılar
Bul
kont56 yazdı:aslında tek kişi degilde birkaç kişiden oluşan denetim kurulu olabilir.saygılar

tek kişi hareket etmiyoruz zaten,forumun yönetim odasında yöneticiler olayları konuşup ortak kararla hareket ediyoruz.
Bul
birazda böyle olsun Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  org hakkında yalova tatar 10 3,657 14-03-2010, 23:53
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  israil sazanı hakkında kaşalot 11 5,735 11-03-2007, 16:03
Son Yorum: kartallı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi