Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pazar günkü mırmır avım
Tebrik ederim emeklerinize sağlık güzel balıklar..

Cumartesi günleri sabah 09:00 ile 19:00 arası kocaeli üniversitesine eşimi bırakıyorum. Bu saatler arasında inip sahilde biraz olta atmayı çok istiyorum . Yakın yerleri sorduğumda Seka- Park ta olta atabileceğim söylendi. Ne dersiniz verim alınabilirmi ? Hangi balıklar çıkar ? Rapala ile at-çek uygun olurmu ?Yem ne kullanmalıyım - nerden alabilirim ? Bu arada başka yakın yerler tavsiye edilebilirmisiniz ?
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Muhammer abi,tebriklerAlkis körfez'den gelen balık raporları beni gerçekten çok sevindiriyorGulumseafiyet olsun.Seerf
LİMİT ALTI BALIKLARI ALIKOYMAZ DENİZE İADE EDERSEK BALIĞA GİTTİĞİMİZDE ZAMANIMIZI BALIK ARAMAKLA DEĞİL BALIK AVLAMAKLA GEÇİREBİLİRİZ...
Bul
uzman42 yazdı:Tebrik ederim emeklerinize sağlık güzel balıklar..

Cumartesi günleri sabah 09:00 ile 19:00 arası kocaeli üniversitesine eşimi bırakıyorum. Bu saatler arasında inip sahilde biraz olta atmayı çok istiyorum . Yakın yerleri sorduğumda Seka- Park ta olta atabileceğim söylendi. Ne dersiniz verim alınabilirmi ? Hangi balıklar çıkar ? Rapala ile at-çek uygun olurmu ?Yem ne kullanmalıyım - nerden alabilirim ? Bu arada başka yakın yerler tavsiye edilebilirmisiniz ?

İsmail hocam teşekkürler seka park ta veya marinadan şu aralar mezgit çıktığını duyum alıyorum seyrekte olsa sizi eylendirebilir tavuk sırtı filoto kullanın atçek işine gelince çok zor havasını bulucan binde bir sahteyi yüzdüreyim dersen olur belki karşıyakadan oda sabah saatleri erken rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
albatros41 yazdı:Muhammer abi,tebriklerAlkis körfez'den gelen balık raporları beni gerçekten çok sevindiriyorGulumseafiyet olsun.Seerf

Teşekür ederim korhan sevindirmekle kalmasın senin raporlarınıda bekliyoruz korhan rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
Tam derya kuzuları... Afiyet olsun.. Alkis
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
maxtar yazdı:Tam derya kuzuları... Afiyet olsun.. Alkis

Teşekkürler metin daha güzeller oltana gelsin rastgele.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
harikasın muhammer abicim.mırmırlar mükemmel.ellerin dert görmesin.ulaşlı girişi demişsin.bir zamanlar goncadan ulaşlıya kürek çekip zargana avlardık.mırmır çok sevindirici.ulaşlı girişi bol midyeli kayalarla doluydu bir zamanlar temizlendi galiba.belkide daha derinleri kumluktur.çok küçük kumluk alanlar vardı.tabii benim dediğim 60lı yılların sonları.ama ne zarganalar vardı abi ya.kazma sapı gibi.abicim afiyet olsun,yarasın balıklar şahane.elinize sağlık.Alkis
Bul
yycolak yazdı:harikasın muhammer abicim.mırmırlar mükemmel.ellerin dert görmesin.ulaşlı girişi demişsin.bir zamanlar goncadan ulaşlıya kürek çekip zargana avlardık.mırmır çok sevindirici.ulaşlı girişi bol midyeli kayalarla doluydu bir zamanlar temizlendi galiba.belkide daha derinleri kumluktur.çok küçük kumluk alanlar vardı.tabii benim dediğim 60lı yılların sonları.ama ne zarganalar vardı abi ya.kazma sapı gibi.abicim afiyet olsun,yarasın balıklar şahane.elinize sağlık.Alkis

Teşekkürler yalçın evet şu sıralar güzel mırmır veriyor özlemişsin buraları anlatımından belli inş balığın bol zamanı bi gelirsinde beraber bi olta atarız lüfer girdi diyorlar bakalım deneyecegiz o eski bereket yok tabiki ama işi bilenler birşeyler yapmaya çalışıyor sağlıcakla kal rastgelsin .Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Teşekkürler yalçın evet şu sıralar güzel mırmır veriyor özlemişsin buraları anlatımından belli inş balığın bol zamanı bi gelirsinde beraber bi olta atarız lüfer girdi diyorlar bakalım deneyecegiz o eski bereket yok tabiki ama işi bilenler birşeyler yapmaya çalışıyor sağlıcakla kal rastgelsin .Gulumse

ahbe abi özlemek ne kelime.üç yıldır anamı babamı göremiyorum.hep dünya telaşı çoluk çocuk.lüfere saat tutuyorduk bir zamanlar.eylül 14te yemler oltalar hazır,ertesin gün haydi lüfer.ereğlide ankaralının evinin önü mekan dört metre su.şimdi onlara kofana diyorlar.biz çift çift çekerken lüfer diye çekiyorduk.biraz adil olsak balıklara karşı körfez yine şenlenirde......lüfere mantarlı dip olta yapıyorduk.şimdi nasıl oluyor bilmiyorum.rasgelsin abicim.şansınız bol ulsun.Affet
Bul
yycolak yazdı:ahbe abi özlemek ne kelime.üç yıldır anamı babamı göremiyorum.hep dünya telaşı çoluk çocuk.lüfere saat tutuyorduk bir zamanlar.eylül 14te yemler oltalar hazır,ertesin gün haydi lüfer.ereğlide ankaralının evinin önü mekan dört metre su.şimdi onlara kofana diyorlar.biz çift çift çekerken lüfer diye çekiyorduk.biraz adil olsak balıklara karşı körfez yine şenlenirde......lüfere mantarlı dip olta yapıyorduk.şimdi nasıl oluyor bilmiyorum.rasgelsin abicim.şansınız bol ulsun.Affet

İnş O günler geri gelir körfez bayağı temizlendi yazları yine karışsada yetmişli seksenli yıllardaki gibi değil değişik balıklar arada birde olsa çıkıyor zargana çok
ağustoz ayı tam zamanı hereke tarafından dediğin iriliğe yakın olanları çıkıyor sanada rast gelsin kardeşim.
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,000 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,216 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 3,846 27-11-2014, 23:59
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,231 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,302 09-09-2014, 10:24
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,432 01-09-2014, 12:04