Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
06.08.2011 Kesikköprü Turna Avı
İki balık Allah bereket versin ağlara gelince balıkların üzerindeki bıçakla kesmek parçalamak geçiyor içimden caydırıcı bir ceza yok koruma yok meydan boş olunca bırak ağı bomba bile atarlar.Önce insanların zihniyet olarak değişmesi gerekiyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Tebrikler Hasan kardeşim.Kötü şartlara rağmen balık almışsınız yine.Ağ atanlar için söylenecek şeyler malum,hep aynı dert işte. Daha güzel avlara rastgele..Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bu ağcılar,parakatcılar yüzünden denizde keyifle sırtı yapamıyorumHadiordanbu zorlu avda gelen turnalar iyiymiş maşallah,Afiyetle
Bornova - izmir
Bul
hasan tavalık almışsın gerisine boşver kafana takma .
yalçın kardeşin yanına uğramayı unutma MAYDONOZ.Gulumse
Bul
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler önemli olan stres atmak tı bizde onu yaptık Gulumse
Bul
hasan hocam 2 balıkta olsa tebrikler.İnşallah bir dahaki sefere olsun.
Kesikköprüde ağ atanlar tam bir başbelasıdır.Benim amcaoğlu 2 sen önce falan gece olta atıyorlar ama oltayı çekiyorlar gelmiyor.ileriye Işık tutuyorlar ki her taraf ağ .Oltayı çekmek isterken mecburen ağda geliyor.Ağ gelmişken ke ağları kıyıya çekip imha edecekler.Ama bu arada karşı tepelerden tüfekle ateş etmişler.Bizimkiler arabaya nasıl binip kaçtıklarını anlamamışlar.
Sanırım ağ sahipleri ağları atıp uzak bir tepede sabahı bekliyorlar.Adamlar mantıklı hareket ediyorlar.Jandarma gelse ağın başında kimse yok.Ağın onların olduğunu ispat edemez. Cezayıda kesemez.Sadece Ağı imha ederler.ee ağın başında kimse yoksa jandarma gelecek,o ağı bin türlü zahmetle çekecek,Orada imha edecek.Jandarma hiç gelir mi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:hasan hocam 2 balıkta olsa tebrikler.İnşallah bir dahaki sefere olsun.
Kesikköprüde ağ atanlar tam bir başbelasıdır.Benim amcaoğlu 2 sen önce falan gece olta atıyorlar ama oltayı çekiyorlar gelmiyor.ileriye Işık tutuyorlar ki her taraf ağ .Oltayı çekmek isterken mecburen ağda geliyor.Ağ gelmişken ke ağları kıyıya çekip imha edecekler.Ama bu arada karşı tepelerden tüfekle ateş etmişler.Bizimkiler arabaya nasıl binip kaçtıklarını anlamamışlar.
Sanırım ağ sahipleri ağları atıp uzak bir tepede sabahı bekliyorlar.Adamlar mantıklı hareket ediyorlar.Jandarma gelse ağın başında kimse yok.Ağın onların olduğunu ispat edemez. Cezayıda kesemez.Sadece Ağı imha ederler.ee ağın başında kimse yoksa jandarma gelecek,o ağı bin türlü zahmetle çekecek,Orada imha edecek.Jandarma hiç gelir mi.

14.08.2011 Tarihinde kolluk kuvvetleri( Kesikköprü jandarma karakolu ) ve OLTACILARDER ( Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği ) üyeleri işbirliği ile Küçükcamili / kesikköprüden yaklaşık 1500 metre ağ toplanarak imha edilmiştir.
Önce [COLOR="Red"]BEN sonra BİZ olduk. Gelecek nesillerimiz için hep birlikte BİR olmanın zamanı geldi.[/COLOR]
Bul
Abanticus yazdı:14.08.2011 Tarihinde kolluk kuvvetleri( Kesikköprü jandarma karakolu ) ve OLTACILARDER ( Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği ) üyeleri işbirliği ile Küçükcamili / kesikköprüden yaklaşık 1500 metre ağ toplanarak imha edilmiştir.

Ellerine sağlık.Böyle böyle düzelecek bu işler.Yoksa çocuklarımız balık tutamayacak.HadiordanHi
Bul
Abanticus yazdı:14.08.2011 Tarihinde kolluk kuvvetleri( Kesikköprü jandarma karakolu ) ve OLTACILARDER ( Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği ) üyeleri işbirliği ile Küçükcamili / kesikköprüden yaklaşık 1500 metre ağ toplanarak imha edilmiştir.

bu habere çok sevindim.Ama Birde şu durum var.Ankarada dikmen-sokullu-öveçler-balgat semt pazarlarında seyyar olarak tatlısu balığı satan bir adam var.Ben o adamı inanın yıllardır bilirim.20 cm yakın yayınlar,sazanlar her hafta satar.Bir kaç defa nerden tutuyorsunuz diye sordum.gölet kiralamışlar.ordan düzenli olarak tutuyorlarmış.hemde ağ ile tabi.Ama bir allahın kuluda kolluk kuvvetleri vs. Adama bu balıklar nerden geliyor diye sormuyor.Şimdi bu adam yasal avcılık mı yapmış oluyor.?
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Maşallah güzel av olmuş. Bende izmirde o trıvırı denen o şeyleri atanlarla denk geliyorum. uyarıyorum atanlarda pislik insanlar çıkıyor hep her nedense. Bu balığın tadı nasıl??
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26.08.2011 Resmi gazete Uzun_ahmet 13 2,219 26-08-2011, 20:14
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi