Yorumları: 593
Konuları: 19
Akşam saat 11:00 de yola çıktık sohbet muhabbet avlak yerine kadar geldik. Güzel bir akşam yemeği sabah saat 04:30 da botumuzu suya indirdik. 300 m açılmadan ilk tuna geldi arından diğeri ve akşama kadar başka tutamadık. Sebebi botu suya inidrmemizle kıyıdan 3 4 km uzaklaşmamaıza rağmen her tarafa ağ atılmış olması beraber gittiğim Selçuk abime abi sen botu kullan ben şu ağları çekeyim kıyay atıp ayakalım dedim. Kendisi bana burası pek tekin yer değil şimdi gelenler olur başımızı ağrıtmayalım boşver dedi. Ama ben kafaya taktım bu kadar uzun ağ atmaları haksızlık hem bize hem de doğaya kardeşim siz kendinizi nerede sandınız denizin ortasında bile bu kadar ağ yok 4 5 km lik ağ atılmış çekiyrum ağları küçük balıklar pes dedim artık bu kadarda olmaz dedim ve Jandarmayı arayalım dedim arasak da ne oldu tamamne boş kuru gürültü oldu. Artık adamlar işlerini biliyorlar geceden ağları at sabaha doğru çek. Kızıyorum ama birşey yapamıyorum. Neyse arkadaşlar birkaç kare foto çektim sizlerle paylaşmak istedim.
http://www.amatorbalikci.net/picture.php...ureid=3400
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o ağları atanlara yazıklar olsun ne diyeyim,
hem doğaya zarar ver hem amatör balık tutamasın neyse yaww denecek çok şey var da kendimi siteden attırmayayım..bereketli olsun hasan afiyet olsun rastgele
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Hasan en azından doğayla başbaşa kalmışsınız işin gerçeği stres atayım derken dahada stres yüklemişsin kendine.. Ağ olayına gelince elden bişey gelmiyor jandarmayı aradığınla kalıyorsun.
Tutulan 2 adet balık sizlere yetmişdir umarım afiyetler olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Harikasın Hasancım.Güzel balıklar.Bodrumdaki balıklar neredeler acaba.Benmi görmedim.Afiyetle kardeşim.Ağcılara yapacak bir şey yok.Ne jandarma ne sahil güvenlik bu işlerle igilenmiyor.
Bak hikayeye.
Bizim Maydanoza Kuşadasından kalkan tur tekneleri öğle yemeğine gelirler.Bir güzel eğlendikten sonra vclerinin depolarını buraya boşalttıktan sorada giderler.Eşim sahil güvenliği aradı.Telefona bakan sevgili komutanın(!)söylediği çok komik;eğer ıspat edemezseniz onlar size tazminat davası açarlar.
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
Biz takip edersek rahatımız kaçar diyemediği kalmış bir tek.Güzel değilmi.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:o ağları atanlara yazıklar olsun ne diyeyim,
hem doğaya zarar ver hem amatör balık tutamasın neyse yaww denecek çok şey var da kendimi siteden attırmayayım..bereketli olsun hasan afiyet olsun rastgele![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
Nihatım hiç sorma bu kadar insafsızlık olmaz diyorum vede bunlar göz yumanları kınıyorum.
Uzun_ahmet yazdı:Hasan en azından doğayla başbaşa kalmışsınız işin gerçeği stres atayım derken dahada stres yüklemişsin kendine.. Ağ olayına gelince elden bişey gelmiyor jandarmayı aradığınla kalıyorsun.
Tutulan 2 adet balık sizlere yetmişdir umarım afiyetler olsun..
Teşekkürler abim bizim maksadımız kilolarca balık tutmak değil zaten abim stres atmak ve o günki yemeğimizi çıkartmak ama adamlar 4 5 km ağ ile buradan para kazanıyorlar alıdısı yok verdisi yok kınıyorum başka birşey de bulamıyorum
yycolak yazdı:Harikasın Hasancım.Güzel balıklar.Bodrumdaki balıklar neredeler acaba.Benmi görmedim.Afiyetle kardeşim.Ağcılara yapacak bir şey yok.Ne jandarma ne sahil güvenlik bu işlerle igilenmiyor.
Bak hikayeye.
Bizim Maydanoza Kuşadasından kalkan tur tekneleri öğle yemeğine gelirler.Bir güzel eğlendikten sonra vclerinin depolarını buraya boşalttıktan sorada giderler.Eşim sahil güvenliği aradı.Telefona bakan sevgili komutanın(!)söylediği çok komik;eğer ıspat edemezseniz onlar size tazminat davası açarlar.
Biz takip edersek rahatımız kaçar diyemediği kalmış bir tek.Güzel değilmi.
Teşekkürler Yalçın abim. Bodrum olayına girme hiç biliyorsun giderken neler çektiğimi birde orada bir balıkçı yeknesiyle görüştüm adam telefonumu aldı para karşılığında çıkaracatı oda aramadı. Yahu bizdemi var eneyilik yada insanlara güzen anlam veremiyorum artık. Sizin hikayede iyiymiş abim davacaı olsunlar bakalım ne yapacaklar sa
![Hadiordan Hadiordan](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/hadiordan.gif)
.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290