Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acaba doğru mu..
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Nihat,
Bu zamana kadar bu ve bunun gibi olayları çok yaşanışsındır/beraberce de yaşadık. Bu tür olaylar için kendini üzmene, yıpratmana gerek yok. Yönetimde olan arkadaşlarımız, ellerinden geldiğince doğru yapmaya çalışırlar. Ama nihayetinde belirli bir düzen olması gerektiği açıktır. Sonuçta bir karar vermek zorunda olan yönetimdir. Buradaki her arkadaşın(çoğunlukla) yönetimin bu söylediklerimi iyi niyetle yaptığının bilincindedir. Bundan sonrada bu tür olaylar doğası gereği yaşanacaktır. Senin bu konularda üzüldüğünü ve kendini yıprattığını bildiğim için yazma gereği duydum. Kendini üzme.
Sevgi ve selamlarımla...

Not: Ahmet abinin yazısını "ustam" adına ele almıyorum. Genel doğrular adına çok doğru söylemler.

Çok doğru..Bravo Bahadır..AlkisAlkis
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Sevgili Cemil kardeşim,
Ahmet abinin yazdıklarına şu ana kadar herkes katılıyor,
Yalnız bilmediğin bir konu var siteden uzaklştırılan bir kişi tekrar tekrar siteye giripde hakkınızı helal edin benim mesajlarımı sildiniz dememeli, bir ikinciside burda kimse kimsenin yalamalığını yapmıyor burda kimseyi zan altında bırakamassın varsa bildiğin bişey açıklarsın.
Burda kimseyide zorla tutmuyorlar isteyen istediği forumada girebilir ben kendi adıma balıkçılık ile ilgili bir kaç foruma üyeyim bana kimse şu foruma üyesin burda işin yok demedi diyemezde.
Senden ricam bilmediğin konularda lütfen aceleci olupda sonradan pişman olacağın şeyleri yapma hiç bir forum sayfası durduk yere kimseyi banlamaz bu konuda müsterih olabilirsin.

Biz güzel güzel paylaşımlarımıza dönelim yönetimin veya adminin küs olduğu birisiyle forumdaki herkes küs olacak değil ve ya iyi olduğu kişi ilede iyi olacak değil o yüzden herkes kendi bildiği gibi davransın kimse kimseyide yönlendirmesin ve aynı zamanda kimseninde dolmuşuna gelmesin..

Aynen sevgili Adaşım..Ben kısmetse bayramdan sonra Çorum'a ava gidiyorum.Ustama uğramadan gelmem..
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:bu yazına benden önce 2 kişi cevap vermiş.. bana susmak düşer,iyiki ilk cevabı ben vermemişim,bilmediğin konularda direkt dalıp ağır kelimeler kullanma,sanalda kimseden korkmaman gerektiği gibi kimseyide fazla hafife alma..

Konuya ilgine teşekkürler..AlkisAlkis
Sevgiler Ömerciğim...
Bul
ALTAYLI yazdı:Ben aşağıdaki yazımı 2007 senesinde yazmışım ve halen güncelliğini koruyor ve biz paylaşımlara devam ettikçe buradan daha çok dersler çıkacaktır. Yukarıdaki bazı sözlerin haddini aşmış. Çünkü en eski üyelerden biri olarak kimsenin kimseyi goygoyladığını ve yalakalık yaptığını görmedim. Benim imzama bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Bazı arkadaşlar senin farkında olmadığın başka pencerelerin vaarlığından bahsetmeleri sözlerimi doğrulamaktadır. Senden ricam aşağıdaki yazımı iyice okuman olucaktır.

Bu güne değin varlığınızla bu foruma güç kattığınızı hatırlatırken önemle üzerinde durduğumuz bazı hususları da sizlerle tekrar paylaşmak istiyorum.Hepimize açılan bu pencerelerden birbirimize ve çevremize seslenirken öncelikle SAYGIYI ve oluşturabildiğimiz derinliklerde sevgiyi ön plana çıkarmaktayız.Zaman zaman bazı arkadaşlarımız banlanmak durumunda kalmaktalar. Bunun başlıca sebebleri sitemizi site yapan ana prensiplere uyulmamasıdır.Lütfen açtığınız konulara.paylaştığınız mesajlara ve sirkülere dikkat edelim.Bizler denizlerimizden çıkan her balığın yerine PCB'ler,diyoksitler, böcek ilaçları,Santrellerden çıkan ve havayla taşınan radyoaktif serpintiler, besi ve tarım çiftliklerinden çıkan yem atıkları, kente yağan yağmurla denize karışan ağır metaller,yat limanlarının,gemilerin bıraktığı sintineler ve daha saymakla bitiremeyeceğimiz [B]BİR SÜRÜ PİSLİĞİN İÇİNDE[/B] temiz kalmaya çalışan amatör balıkçı ve doğa aşıklarıyız. Bu; bu sitede bulunan tüm arkadaşlarımızın duruşu olduğuna inanarak aktarmak istediğim kısa bir hatırlatma idi sevgiyle kalın

Ben de okumuştum..Hatırladım..Tebrikler..AlkisAlkis
Bul
aygroup yazdı:Konuya ilgine teşekkürler..AlkisAlkis
Sevgiler Ömerciğim...

evinde ağırlandığım,sofrasını paylaştığım dostumun kötü gösterilmeye çalışıldığı mesajları görünce dayanamadım Ahmet abi,konuyu bilenler haklı olarak ortalığın karışmasını istemediklerini belli ediyorlar,onlara bir şey diyemem,ama bilmeyipte kafasına göre cızırtı çıkaranları görünce delleniyorum..ben bile işin iç yüzünü öğrenmeden önce herşey durulsun, eskisi gibi olalım babında Murat abiyle konuşup konu bile açmıştık..ben payımı aldım bilmediğim şeylerden ötürü yazıp çizmekten..bazen için cız etsede kangren olan bölgeyi kesip atmak şart oluyor,
saygılar Ahmet abimSeerf
Bul
olaya müdahale etmek istemediğimden dün foruma yazmadım.. sadece şunu söyleyeyim nihatı severim sağlamda muhabbetim var... ustamlada muhabbetim iyidir onuda severim.küfürlü şakaları herkeze yapamassın.bugün facedede yazmıştı ustam 2 tane şerefsiz demiş bence yakışmadı.ben her ikisi ilede muhabbetimi sürdüdürüm.fakat her he olursa olsun hakareti kaldıramam.forumda ne nihat nede başkası için varım.buradaaki dostluklar için varım.yazmak istesek başka forummu yok.rapor koysak neden ekledinmi diyecekler.buradaysak sevdiklerimiz için varız. hem forumlar üyeleri ile var olmuyorlarmı?öyleyse hepimiz haddimizi bileceğiz hakaret etmeden tartışabiliyorsak ne mutlu bizlere...
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ahmet abi, güzel bir konu açmış ve uygun bir ifadesiyle deneme yazını paylaşmışsın Seerf eline emeğine sağlık.

Ama konunun gidişatı ve kim olduğu armut gibi ortada olan bir şahsiyet bu yazıyı sanki kendisi için yazılmış gibisinden algılayarak aha su bulanıyor bende araya atlayıp balığımı kapayım şeklinde giriş yapmış ve gerekli rahatsızlığını vermek istemiş...

E ne deyim sana be arkadaş bu seferde olmadı Smile bak yine burayı sıkılaştırıp birbirimize olan bağlılığımızı yüzlerce kez dahada artırdın.

Bu güzel ve bedelsiz dostluğun içerisinde yer alamadın diye çok şeyi kaybettiğini fark ettin Gulumse geçmiş olsun...

Dünyanın en büyük acısının adı kuyruk acısıymış sana bu acıdan kurtulman için acil şifalar dilerimki o ayrı bi konu...Siyirdim

Bu arada takılmışsın bi hak geçti helalleşme işine, bak yukarıda bedelsiz diye bi kelime kullanmışım onun anlamı burada ticaret yapmıyoruzki hak mevzuu olsun.
Kim ne yapıyorsa canı gönülden yapıyor ve bir karşılık beklemiyor sen rahat ol.

Ben burada çok mutluyum (admın başında co yada mo yazması hiç umrumda değil ve kimseninde umrunda değil) ve bu mutluğumuda herkesin yaşayabilmesi en büyük dileğimdir.

Ahmet abi, konuyu bağlarken sendende ayrıca özür dilerim açmış olduğun konunun altına bu şekilde bi şeyler yazdım ve ve bende kendi tarzımda deneme yaptım oda gönlünün genişliğini bildiğimdendir Wink.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
araphüso26 yazdı:olaya müdahale etmek istemediğimden dün foruma yazmadım.. sadece şunu söyleyeyim nihatı severim sağlamda muhabbetim var... ustamlada muhabbetim iyidir onuda severim.küfürlü şakaları herkeze yapamassın.bugün facedede yazmıştı ustam [SIZE="4"]2 tane şerefsiz[/SIZE] demiş bence yakışmadı.ben her ikisi ilede muhabbetimi sürdüdürüm.fakat her he olursa olsun hakareti kaldıramam.forumda ne nihat nede başkası için varım.buradaaki dostluklar için varım.yazmak istesek başka forummu yok.rapor koysak neden ekledinmi diyecekler.buradaysak sevdiklerimiz için varız. hem forumlar üyeleri ile var olmuyorlarmı?öyleyse hepimiz haddimizi bileceğiz hakaret etmeden tartışabiliyorsak ne mutlu bizlere...
bunu yapabildiğine inanmıyorum,daha öncede yaptı bazı arkadaşlar uyardı sildi yazısını..yaww şerefsiz dediğin kişiler kim sen iyi tanıyorsun ne şerefsizliğimizi gördün ki....daha fazla yazmak istemiyorum boşuna olaylar uzayıp durmasının anlamı yok.her şeye rağmen sen büyüğümsün ben sana ne küfür ederim nede şerefsiz derim,arkadaşlarla konuşurken hayrettin abim iyidir onu çok seviyorum ama neden böyle oldu anlamıyorum keşke olmasaydı diyorum.şerefsizin demiyorum küfür etmiyorum.
inşallah aklını başına alırsında daha yapıcı olursun o zaman belki hiç olmazsa başka sitelerdekilerle iyi anlaşırsın....
Bul
araphüso26 yazdı:olaya müdahale etmek istemediğimden dün foruma yazmadım.. sadece şunu söyleyeyim nihatı severim sağlamda muhabbetim var... ustamlada muhabbetim iyidir onuda severim.küfürlü şakaları herkeze yapamassın.bugün facedede yazmıştı ustam 2 tane şerefsiz demiş bence yakışmadı.ben her ikisi ilede muhabbetimi sürdüdürüm.fakat her he olursa olsun hakareti kaldıramam.forumda ne nihat nede başkası için varım.buradaaki dostluklar için varım.yazmak istesek başka forummu yok.rapor koysak neden ekledinmi diyecekler.buradaysak sevdiklerimiz için varız. hem forumlar üyeleri ile var olmuyorlarmı?öyleyse hepimiz haddimizi bileceğiz hakaret etmeden tartışabiliyorsak ne mutlu bizlere...

Sevgili Hüsom..

Seninle aynı fikirdeyim..Burada tüm değecek dostlar ve dostluklar için varız..Hakaret etme hakkı kimsede olamaz. Belki bir sorun veya anlaşamazlık olabilir. Bir ihtimal olarak yarın yine yüz yüze bakmak gerekebilir. Bu nedenle kırgınlıklar dahi doğru lisan kullanılarak ifade edilmelidir.

Umuma açık ortamda, KLAVYE ARKASINDAN HAKARET EDEN KİŞİ, nedeni ne olursa olsun bence haksızdır ve ilk tepkiyi benden görür.

Bizim görgümüzde, sebep ne olursa olsun, yüz yüze değil iken hakaret içeren kelime kullanmak korkaklık ve pısırıklık göstergesidir.

Sevgiler canım dostuma..
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:evinde ağırlandığım,sofrasını paylaştığım dostumun kötü gösterilmeye çalışıldığı mesajları görünce dayanamadım Ahmet abi,konuyu bilenler haklı olarak ortalığın karışmasını istemediklerini belli ediyorlar,onlara bir şey diyemem,ama bilmeyipte kafasına göre cızırtı çıkaranları görünce delleniyorum..ben bile işin iç yüzünü öğrenmeden önce herşey durulsun, eskisi gibi olalım babında Murat abiyle konuşup konu bile açmıştık..ben payımı aldım bilmediğim şeylerden ötürü yazıp çizmekten..bazen için cız etsede kangren olan bölgeyi kesip atmak şart oluyor,
saygılar Ahmet abimSeerf

Keşke gereksiz parazit yapmaya meraklı herkes, senin kadar saygılı ve ince düşünme yeteneğine sahip olabilse diyorum..

Sevgi saygı bizden sana canım Kardeşim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğru tavır ne olmalı?? Fisher 19 3,491 20-08-2008, 13:42
Son Yorum: sea1can

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi