Yorumları: 519
Konuları: 15
allah muhabbetinizi bol etsin işte arkadaşlık. böyle olunca da balık bahane gelirse tutulur gelmesse muhabbet temiz hava tabiat yer çok güzel gölge ağacın altında yatıp çay içmek bile yeter daha nice bol sazanlı avlara ramazandan sonra bende gelip sizinle balığa çıkmak istiyorum özledim sazan avını selamlar ..
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Sazanlar güzel , ekip şahane

Sevgiler ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 675
Konuları: 91
ahmet abi paylaşım için teşekkürler.her haftasonu sizler için bir şölen
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi hüseyin abiyle güzel bir mera keşifi olmuş,yemeklikler çıkmış,güzel zaman geçirmişsiniz,mekan şahane,yanlız biraz dik kamp kurmaya bir alan bulmak zor olmamıştır inşallah.paylaşım için teşekkürler.şansınız bol olsun.rastgele.
Aytekin teşekkürler,
Mekan çok güzel dedim ya benimde çok hoşuma gitti kamp yerimiz gölgelik güzeldi, dediğin gibi dik falan değildi sadece 10 mt lik dik alan var hepsi o..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Lakerda yazdı:Güzel bir yer keşfetmişsiniz,manzara harika,sazanlar takoz gibi maşallah.
Bereketli olsun.Video çekemedin mi Ahmet ?
Mehöet abi gerçekten güzel yerdi.
Var aslında bir parça video yüklemedim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
OZGUR__C yazdı:Ahmet abi güzel org. olmuş. balıklarda güzel resimlerde. muhabbetiniz daim olsun...
Eybvallah sağolasın mehmedimm..
cilingoz yazdı:ahmetim arabımla yine şovunuzu yapmışsınız balıklarda şahane
ne diyeyim allah sizi ayırmasın süper siniz maaşallah.
Selim abicim Allah razı olsun sağolun varolun..Ellerinizden öpüyorum..