Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ayrılmaz üçlü :)
bucalı yazdı:Maşallah maşallah tebrikler abiler.
teşekkür ederim değerli kardeşim
Bahadır Sarıca yazdı:Muhteşem üçlü yapmış gene keyfini. Helal olsun.
Arap balığını alamasaydın aç kalacaktın deseneSiyirdimWink
Maşallah boylar da enfes.
Afiyetle...AlkisSeerf
eyvallah bahadır. adamlar ciddi ciddi vermeyeceklerdi.fakat aynalı gelince benim balıkta garanti oldu ...onlarda kıpkırmızı belkide güneştendi o kırmızılıkSiyirdim
bahriyeli yazdı:tebrikler arkadaşlar çok güzel çok. böyle bir ortamda olmak için neler vermezdim. balıklarda harika sizlerde harikasınız aynalıyı kim tuttu merak ettim çok yakışıklıymış.selamlar saygılar devamına rastgele diyorum..AlkisSeerfAlkis
eyvallah ismailim bizde seninle olmayı çok arzulardık nasip yine benimmiş

ANTALYALI07 yazdı:vay vay vay.. ekibe bakın siz.eskişehir takımı yine yapacağını yapmış.yanlız havalar oradada çok sıcak sanırım dayım çok fena yanmış.balıklatr şahane,muhabbet şahane,yanınızda olmak vardı,ah ah.inşallah bir gün.eskişehire saygılar sevgiler.bol şanslar rastgele.
dayın sarı olunca böyle kızarıyo istakoz gibi.o bir gün gelemeyecek heralde bekleriz kardeşim
yakamoz.gr yazdı:ellerinize saglik Huseyin abim harika bir av olmus,ekibe tebrikler afiyet olsunSeerf,daha buyuklerine rastgele.
sağolasın rıdvanım teşekkür ederim daha büyükleri sana nasip olsun inşallah
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ufuktan26 yazdı:Ellerinize sağlık arkadaşlar,süper bir organizasyon olmuş.AlkisAlkis
Arabım atıyosun havanı yine.Rıdvan başkan ve Ahmet seni aç bırakacaktı demek.Siyirdim
Bu arada Rıdvan başkanı da ıstakoz gibi kızartmışsın Hüseyin.Smile
Şaka bir yana çok güzel görüntüler, sazanlar rekorunu egale edememiş de olsa çok güzel.
Afiyet olsun.Seerf

Eyvallah hocam gerçekten güzeldi.

Sadece rıdvan başkanmı ıstakoz oldu bizde öyleydik Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:hay masallah ..balik dersen varAlkis..muhabbet dersen varAlkis.....tabiat dersen superAlkis..daha ne olsun..afiyet olsun Allah muhabbetiniz arttirsin
bol fotolar icin ayria tesekkurler..
sadece sana gonderdigim cipuranin karsiligi olarakSiyirdim..buyuk sazani isterim..yarisini degilHadiordan..hepsini..
daha da bollarina..
rastgeleyin beyler
sazanı faceden gönderdim.kokutmadan götür...her şey vardıda bir sendin noksan...
ufuktan26 yazdı:Ellerinize sağlık arkadaşlar,süper bir organizasyon olmuş.AlkisAlkis
Arabım atıyosun havanı yine.Rıdvan başkan ve Ahmet seni aç bırakacaktı demek.Siyirdim
Bu arada Rıdvan başkanı da ıstakoz gibi kızartmışsın Hüseyin.Smile
Şaka bir yana çok güzel görüntüler, sazanlar rekorunu egale edememiş de olsa çok güzel.
Afiyet olsun
yok hocam hava yapacak bir balık tutmadık.aç kalmazdım hocam balık yağınla idare ederdim.fakat ben başkanı istakoz gibi yaparım hehehehehe
Lakerda yazdı:Allah ayırmasın bu üçlüyü..Alkis
Bereketli olsun Hüseyin, face'deki videolarını da izledim güzel çekim yapılmış.Sizlerin güzelliği ile birlikte her şey çok güzel..
teşekkür ederim abicim.kameraman başkandı.benim videoları çekmiş.uzunun videoyu çekiyo gibi yapıp çekmemiş hehehehehee
rusan yazdı:Çok güzel görüntüler hepinizi tebrik ederim abilerim nasıl imrendim anlatamam inşallah cuma gunu senelık ıznıme cıkıyorum artık benım de sazanla ugrasma vaktım geldı.
rastgelssin rusanım.teşekkürler.şöyle takozundan denk gelsin inşallah
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
arabım ben biliyorum merayı daha önce bende orda avlandım.Siyirdimmaşa muhabbetiniz daim olsun aSiyirdimaSiyirdimrSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimarabım balık yakalamasaydın açmı kalacaktın.Siyirdim
Bul
güzel bi av olmuş arabım tatarlar köprüsü .bide sakar başı.gölette sarıyer galiba dimii Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:güzel bi av olmuş arabım tatarlar köprüsü .bide sakar başı.gölette sarıyer galiba dimii Bobo

Tatarım burda açık verme sen biliyorsun işte neresi olduğunu Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bucalıfikret yazdı:arabım ben biliyorum merayı daha önce bende orda avlandım.Siyirdimmaşa muhabbetiniz daim olsun aSiyirdimaSiyirdimrSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimSiyirdimarabım balık yakalamasaydın açmı kalacaktın.Siyirdim

Ha işte sen geldiğinde gittiğimiz mera Wink

Arabımı ben aç bırakırmıyım be benim tuttuğumu beraber yerdik yine aç bırakmazdım onu..Smile
hüseyin abi face te izledim.Harika balıklar.Aynalı tatlısuyun kralıdır benim açımdan yani.
Yeri öğrendik.Ben başka bir şey soracam.polatlı yakınlarında bir yer vardı.Erden abide gitti oraya .Orası nasıldır.Yani bu aralar balık verirmi.?
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
bucalıfikret yazdı:arabım ben biliyorum merayı daha önce bende orda avlandım.Siyirdimmaşa muhabbetiniz daim olsun aSiyirdimarabım balık yakalamasaydın açmı kalacaktın.Siyirdim
aç kalacaktım heralde abi vermeyiz diye tutturdular.fakat rabbım beni ortada bırakmadı.bizde aldık nasibimizi..aynen senin bildiğin yer burasıSiyirdim
yalova tatar yazdı:güzel bi av olmuş arabım tatarlar köprüsü .bide sakar başı.gölette sarıyer galiba dimii Bobo
yav tatar hiç açık vermedin kimse neresi olduğunu öğrenmedi
SerenaY66 yazdı:hüseyin abi face te izledim.Harika balıklar.Aynalı tatlısuyun kralıdır benim açımdan yani.
Yeri öğrendik.Ben başka bir şey soracam.polatlı yakınlarında bir yer vardı.Erden abide gitti oraya .Orası nasıldır.Yani bu aralar balık verirmi.?

teşekkürler kardeşim aynalıyı bende seviyorum. en az 2-3 lük olsunda ister aynalı ister pullu olsun.. o sordoğun yerin hemen hemen tam zamanı sülük olursa daha garanti olur
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
çok güzel avlar, güzel ortam...maşallah..
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi