20-07-2011, 23:07
bucalı yazdı:Maşallah maşallah tebrikler abiler.teşekkür ederim değerli kardeşim
Bahadır Sarıca yazdı:Muhteşem üçlü yapmış gene keyfini. Helal olsun.eyvallah bahadır. adamlar ciddi ciddi vermeyeceklerdi.fakat aynalı gelince benim balıkta garanti oldu ...onlarda kıpkırmızı belkide güneştendi o kırmızılık
Arap balığını alamasaydın aç kalacaktın desene
Maşallah boylar da enfes.
Afiyetle...

bahriyeli yazdı:tebrikler arkadaşlar çok güzel çok. böyle bir ortamda olmak için neler vermezdim. balıklarda harika sizlerde harikasınız aynalıyı kim tuttu merak ettim çok yakışıklıymış.selamlar saygılar devamına rastgele diyorum..eyvallah ismailim bizde seninle olmayı çok arzulardık nasip yine benimmiş
ANTALYALI07 yazdı:vay vay vay.. ekibe bakın siz.eskişehir takımı yine yapacağını yapmış.yanlız havalar oradada çok sıcak sanırım dayım çok fena yanmış.balıklatr şahane,muhabbet şahane,yanınızda olmak vardı,ah ah.inşallah bir gün.eskişehire saygılar sevgiler.bol şanslar rastgele.dayın sarı olunca böyle kızarıyo istakoz gibi.o bir gün gelemeyecek heralde bekleriz kardeşim
yakamoz.gr yazdı:ellerinize saglik Huseyin abim harika bir av olmus,ekibe tebrikler afiyet olsunsağolasın rıdvanım teşekkür ederim daha büyükleri sana nasip olsun inşallah,daha buyuklerine rastgele.
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]