Cuma günü iş çıkışı daha önceden yapılan plan işlemeye başladı.Uzun Ahmet,Rıdvan başkan ve ben balığa gitmek üzere yola çıktık.19,45 sularında göle ulaşmıştık. Başkan botu şişirirken biz eşyaları botun kenarına taşıdıktan sonra botu yükleyerek iki seferde avlağımıza vardık.oltaları atıncaya kadar saat 23 e varmıştı. Sabah ilk balık Rıdvan başkandan ikinci balık uzun tarafından yakalandı.ikiside kafa yapmaya başladılar.Yok akşam yemekte balık varmış bana vermeyeceklermiş falan…saat 10 sularında bende ilk balığı anlımın akıyla kıyıya aldım. Akşam yiyecek balığım vardı şükür derken devamı geldi.13 parça balık aldık en büyüğü 2,5-3 kg kadardı.zaten muhabbeti gırgır şamatayı anlatmaya gerek bile yok..daha büyük balıkları sizlerin tutmanız dileklerimle…
YER:Resimlerden tanıyanlar bilsin….
YEMLER:Hamur,Mısır,Yemlik balık(gümüş)
OLTALAR:Klasik göl kamışları, makaralı oltalar
hüseyin kardeş valla ne diyeyim gıpte ile resimlere baktım bu manzara doğa dostluk herşey çok güzel ve sazanlar da gelmiş eh ne diyeyim daha büyük sazanlara ve nice bol balıklı avlara selamlar ...
Her avınız böyle olsun inşallah Hüseyin ağabey. Çok güzel bir paylaşım. Zor bir bölgede avlanmışsınız ama karşılığını da almışsınız. Trofe aynalı sazan'ı kim tuttu merak ettim vallah? Senle balığa giden aç kalmaz inşallah:
Bizde pazar günü çok farklı bir yere gittik bir ara anlatayım.
Resimlere bakarak yer tayinini yapıyorum:Kütahya yolundaki gölete gitmişsiniz.Adını bilemedim.Porsukta arada görünüyor.Muhabbet sizin olsun.Biz kıskandığımızla kalalım.Ama bu iş böyle olmaz.Hem muhabbetin belini kırın,hem balıkları yakalayın,hem karaçaydanlıkla çayı için,birde gıcık yapın fotolarla.Ne diyeyim sizi allah,... İçinize sindirsin...Harikasınız.Ayrılmaz üçlüyü allah hiç ayırmasım.Bir kişilik yerde bana ayırın günün birinde geleceğim...Balıkları bitirmeyin...
hüseyin abi balıklar tam yenecek boyda,çok güzeller.ortam harika.yalnız bu sıcaklarda açık alanlar insana işkence verir.
ama arkanızdan akan bir dere var.orada gölge de var görünüyor.biraz daha resimleseydiniz oray güzel olurdu,çok ilgimi çekti.
raporlarınızın devamını bekliyorum.