Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizde hayat varmis
Sonunda suya attın kendini FarukAlkis Paragat siftahı verimli olmuş.Bu aralar ben bakamadım balığa.Sen başladın bak.Afiyet olsun Faruk.Devamı gelecektir eminim.Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
maşallah abi vallahi süperlerAlkis Bobo denizde hayat varmış ..........söndürmüş balıkların hayatlarını ne istedin onlardan insafsızSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
İki ay sonrada olsa balıkta olmanın keyfini yaşamışsınAlkishayırlısıyla işlerinde yoluna girmişdir inşallah,bittikten sonra kim tutar seniHappysırtıda nolcak halimiz bende sıfır çekmektenHadiordanSiyirdimparagata gelenler kaliteymiş,cuprada kancayı iyi yutmuşHappyafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:Şekerim ne zaman geliyorsunuz.Smile
Şekerim başımızda bizim de senin başındaki gibi patron var, önce onların gönlünü alalım, sonra kendi gönlümüzü alırız.
Bul
Faruk abicim tebrikler. abi devamını bekliyoruz vakit boşalt artık balıklar için. yoksa hepsi bu tarafa gelicek sen tutmuyorsun diye ben tutacağımSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Alkis Tebrikler aretlik. paraketa zevkini en sonunda yapabilmişsin bravo Alkis
Ayhan aretliğe de selamlar Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim sıcaklardan bizlerde çıkamıyoruz, hiç olmazsa senden iki balık gördükde neşemiz geldi. tebrikler.

yakamoz.gr yazdı:Faruk abi ellerine saglik,gercekten senin bu guzel raporlarini ozlemistik.En lezzetli baliklari yakalamissiniz:: afiyet olsunConfused:Rastgele

ufuktan26 yazdı:Sonunda suya attın kendini FarukAlkis Paragat siftahı verimli olmuş.Bu aralar ben bakamadım balığa.Sen başladın bak.Afiyet olsun Faruk.Devamı gelecektir eminim.Confused

araphüso26 yazdı:maşallah abi vallahi süperler:denizde hayat varmış ..........söndürmüş balıkların hayatlarını ne istedin onlardan insafsızConfused

orhanekmekci yazdı:İki ay sonrada olsa balıkta olmanın keyfini yaşamışsınAlkishayırlısıyla işlerinde yoluna girmişdir inşallah,bittikten sonra kim tutar seniConfusedırtıda nolcak halimiz bende sıfır çekmektenHadiordanSiyirdimparagata gelenler kaliteymiş,cuprada kancayı iyi yutmuş::

bucalı yazdı:Faruk abicim tebrikler. abi devamını bekliyoruz vakit boşalt artık balıklar için. yoksa hepsi bu tarafa gelicek sen tutmuyorsun diye ben tutacağımSmile

mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler aretlik. paraketa zevkini en sonunda yapabilmişsin bravo
Ayhan aretliğe de selamlar

tesekkurler beyler...
sizlerede rastgele..

Huseyin bey..senin raporundaki sazanlardan sen ne istediysen bende onu istedim...Siyirdim

sirti burada da yok Orhan abi
aretlik iyi tatiller..
hella olsun Baris..Allah versin ..sizlere gelsin baliklar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abi hakikatten biraz uzak kalınca özlüyor insan ister istemez balıkçılığı,
Sende uzun zamandır çıkmıyordun senin için ilaç gibi gelmiştir, Afiyetler olsun abi..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi tebrikler darısı bizim basımıza
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi hakikatten biraz uzak kalınca özlüyor insan ister istemez balıkçılığı,
Sende uzun zamandır çıkmıyordun senin için ilaç gibi gelmiştir, Afiyetler olsun abi..AlkisAlkis

tatar35 yazdı:abi tebrikler darısı bizim basımıza

Ahmet..Erdal..tesekkur ederim..
darisi basiniza..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kısmette zargana varmış.. Lakerda 42 5,363 08-09-2009, 17:59
Son Yorum: Lakerda
  Denizde alabalık! Trakonya vs.. MaVrUşGiL 22 4,093 12-10-2008, 14:18
Son Yorum: yalova tatar
  DENİZDE Piknik yaptınızmı? (video) rauf 14 3,287 11-12-2007, 02:22
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi