Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
formun en büyük lapin avcıları
Ustamla bahriyeli olmasaydı akşam ne yiyecektiniz SiyirdimSiyirdimHeheHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Sevgili AMATÖRBALIKÇI dostları.
bu sitede bir tane LAPİNAVCISI var o da benim. kimse ismime şanıma şöhretime göz dikmesin...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
yaww abdullahı unuttuk Siyirdim2 şer 2 şer çekmiş lapinleri ama en azından sen yememişsindir salmışsındır abullah bu çömezler yemişler bide Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanSiz tuzlucular "denizden babam çıksa yerim" diyenler değilmisiniz.ben ne bilirim adı lapinmiş,trakonyaymış,kırlangıçmış.yenir dedi Angaralı yedik.Seerf
Abdullah kardeş kusura bakma.Benim öyle bir niyetim yok. kimsenin ismine şanına söz söylemem.Angaralıyla Levrekci (stavritci demeyecedim ama tarif için diyorum) nin bir oyunu bana yaptıkları.Hehe
ben denizden anca aç kalırsam ne çıksa yerim ama yinede lapin yemem SiyirdimHappyHehe
Bul
aminnn,Allahım lapin yiyecek kadar aç kalmasın kimse inşallah Affet
Bul
boşver ustam, yemeyen tadını bilmez,biz o ortamda cazır cazır kızartıp lüpletmişiz balıkları, kıskananlar çatlasınSeerfAlkis
Bul
al bir lapin avcısı daha Siyirdim ustammm bak kim var burada HappyHehe

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanNihat a göster onu .yakalayabilse oda tadına bakacakta .o ancak istavritlerle birde benle uğraşıyor.SiyirdimHehe
lapini oltamda gördüğüm anda yaşaması için salarım gider hiç işim olmaz ağzıma sürmem Siyirdimistediğin kadarda tutarım denizde lapin kaynıyor yaww Hehenasıl sazan gibi atladın derler ya denizdede lapin gibi atlama derler her oltaya atlar zavallılar Gulumse
Bul
kamil nezaman yakaladın kuzuyu.Seerf
Bul
bizde lapin yok denizde sazan yakalıcam benWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  limanin en buyuk baligi bahri ozmen 26 4,279 19-03-2007, 04:52
Son Yorum: bahri ozmen