10-12-2010, 18:31
yycolak yazdı:Birde yazmış nerelerde dolaştığını.İnsan sıkılır biraz.
Hemde bu yaşta.Ben utandım buradan valla.

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]

pc çöktü...
|
10-12-2010, 18:31
yycolak yazdı:Birde yazmış nerelerde dolaştığını.İnsan sıkılır biraz. ![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
12-12-2010, 10:25
bucalıfikret yazdı:yanlış anlaşılma oldu arkadaşlar benmi anlatamadım yaksa sizlermi anlamadınız Çevir-kıvır yandan yandan.60 - 70 - 80 - 90 . . . ![]()
12-12-2010, 12:48
Yüklenin yüklenin Allahın gariban emeklisine, bu kış kıyamette bir sörf yapayım demiş, başına gelene bakk. geçmişler olsun.
![]()
12-12-2010, 12:56
murki yazdı:Yüklenin yüklenin Allahın gariban emeklisine, bu kış kıyamette bir sörf yapayım demiş, başına gelene bakk. geçmişler olsun.eyvallah muratım sen anladın beni. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
13-12-2010, 01:01
[quote=bucalıfikret]eyvallah muratım sen anladın beni.
![]() ![]() Şekerim Murki seni anlamış ama sen onu anlmamışsın galiba . . . ![]() ![]() ![]()
13-12-2010, 17:20
yycolak yazdı:[quote=bucalıfikret]eyvallah muratım sen anladın beni.sanane ben öyle anladım ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
29-08-2011, 18:03
fikret kardeş yazdıklarına en güzel yanıtı (kzlp)vermiş i nşallah hard diski vermemişsindir. 11 eylülde bunları hatırlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım. ben emekli bir insanım boş zamanlarımı gezmekle geçiriyorum birde sitedeki yazıları okumaya çalışıyorum bilgisayar uzmanı olmayı bırak doğru dürüst anlamam bile ama bol bol gezmem bana çok şeyler kazandırıyor birazda çene bol yarım saatte arkadaş eğer beraberliğim bir gün olusa akraba çıkarım hard diskin duruyor ise onu 11 eylülde getir hallettiremezsem denize atarım hamballık parası istemem görüşmek üzere şansın bol kısmetin açık olsun rasgele diyorum
29-08-2011, 18:07
Tüm sitedeki arkadaşlarım mübarek ramazan bayramını kutlar yuvalarında huzur ve mutluluk dileklerimle esenlikler temenni ederim hepinizin gözlerinizden öperim.
29-08-2011, 18:16
hus213 yazdı:Tüm sitedeki arkadaşlarım mübarek ramazan bayramını kutlar yuvalarında huzur ve mutluluk dileklerimle esenlikler temenni ederim hepinizin gözlerinizden öperim. Şekerim bayram kutlamasının konusu başka yerde var. ![]()
29-08-2011, 21:27
bucalıfikret yazdı:orhan baba bir bilsem nerelere girdiğimi. ![]() ![]() Sana yakıştıramadım inan ![]() ![]() Sende virüs bekçisi yokmu? Geçmiş olsun...
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|