Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pc çöktü...
yycolak yazdı:Birde yazmış nerelerde dolaştığını.İnsan sıkılır biraz.Hadiordan
Hemde bu yaşta.BabyBen utandım buradan valla.Mahcup
SiyirdimSiyirdimHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
bucalıfikret yazdı:yanlış anlaşılma oldu arkadaşlar benmi anlatamadım yaksa sizlermi anlamadınızSiyirdim4 zamanlı tekne motorlarına baktımSiyirdim

Çevir-kıvır yandan yandan.60 - 70 - 80 - 90 . . .Dans
Bul
Yüklenin yüklenin Allahın gariban emeklisine, bu kış kıyamette bir sörf yapayım demiş, başına gelene bakk. geçmişler olsun. Seerf
Bul
murki yazdı:Yüklenin yüklenin Allahın gariban emeklisine, bu kış kıyamette bir sörf yapayım demiş, başına gelene bakk. geçmişler olsun. Seerf
eyvallah muratım sen anladın beni.AlkisSeerf
Bul
[quote=bucalıfikret]eyvallah muratım sen anladın beni.AlkisSeerf[/QUO

Şekerim Murki seni anlamış ama sen onu anlmamışsın galiba . . .SiyirdimHappyRolleyes
Bul
yycolak yazdı:[quote=bucalıfikret]eyvallah muratım sen anladın beni.AlkisSeerf[/QUO

Şekerim Murki seni anlamış ama sen onu anlmamışsın galiba . . .SiyirdimHappyRolleyes
sanane ben öyle anladım Ohyandan
Bul
fikret kardeş yazdıklarına en güzel yanıtı (kzlp)vermiş i nşallah hard diski vermemişsindir. 11 eylülde bunları hatırlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım. ben emekli bir insanım boş zamanlarımı gezmekle geçiriyorum birde sitedeki yazıları okumaya çalışıyorum bilgisayar uzmanı olmayı bırak doğru dürüst anlamam bile ama bol bol gezmem bana çok şeyler kazandırıyor birazda çene bol yarım saatte arkadaş eğer beraberliğim bir gün olusa akraba çıkarım hard diskin duruyor ise onu 11 eylülde getir hallettiremezsem denize atarım hamballık parası istemem görüşmek üzere şansın bol kısmetin açık olsun rasgele diyorum
Bul
Tüm sitedeki arkadaşlarım mübarek ramazan bayramını kutlar yuvalarında huzur ve mutluluk dileklerimle esenlikler temenni ederim hepinizin gözlerinizden öperim.
Bul
hus213 yazdı:Tüm sitedeki arkadaşlarım mübarek ramazan bayramını kutlar yuvalarında huzur ve mutluluk dileklerimle esenlikler temenni ederim hepinizin gözlerinizden öperim.

Şekerim bayram kutlamasının konusu başka yerde var.76
Bul
bucalıfikret yazdı:orhan baba bir bilsem nerelere girdiğimi.Siyirdim ama şu gerçek bir siteye giriyorsun tıkladığın zaman ekrana reklamlar giriyir işte ozaman ne olduysa oluyor ....SeerfAlkis

HadiordanHadiordan Yani Fiko oldumu şimdi yaa.

Sana yakıştıramadım inan Hadiordan ne işin var öyle yerlerde motor falan töbe töbeeSiyirdim

Sende virüs bekçisi yokmu? Geçmiş olsun...
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi