Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pc çöktü...
selam arkadaşlar dün akşam siteye girdim yoklamalara mesaj yazayım dedim pc kilitnelendi yani dondu resetledim ekranmavi renk oldu acayip yazılar çıktı bugün işten gelince doğru benim arkadaşın dükkanına götürdüm kasayı kontrol etti hard disk sizlere ömürHadiordanyenisini taktık ve format atıldı şimdi canavar gibi hard disk sebebi onların tabiriyle redkit virüsü girmiş aman ben yandım sizler yanmayın bilmediğiniz linkleri tıklamayıın.Hadiordan birde kasayı ayda bir fön makinasıyla temizleyin mutlaka çok önemli....Seerf
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar dün akşam siteye girdim yoklamalara mesaj yazayım dedim pc kilitnelendi yani dondu resetledim ekranmavi renk oldu acayip yazılar çıktı bugün işten gelince doğru benim arkadaşın dükkanına götürdüm kasayı kontrol etti hard disk sizlere ömürHadiordanyenisini taktık ve format atıldı şimdi canavar gibi hard disk sebebi onların tabiriyle redkit virüsü girmiş aman ben yandım sizler yanmayın bilmediğiniz linkleri tıklamayıın.Hadiordan birde kasayı ayda bir fön makinasıyla temizleyin mutlaka çok önemli....Seerf
Bilmediğin hangi sitelere girdin bakiimSiyirdimneyse gelmiş geçmiş olsun hard diskle işi bitirmişsin güle güle kullan fikoAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bilmediğin hangi sitelere girdin bakiimSiyirdimneyse gelmiş geçmiş olsun hard diskle işi bitirmişsin güle güle kullan fikoAlkis
orhan baba bir bilsem nerelere girdiğimi.Siyirdim ama şu gerçek bir siteye giriyorsun tıkladığın zaman ekrana reklamlar giriyir işte ozaman ne olduysa oluyor ....SeerfAlkis
Bul
geçmiş olsun fiko Bobo sen sen ol bidaa reklam çıkan yerlere girme Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:geçmiş olsun fiko Bobo sen sen ol bidaa reklam çıkan yerlere girme Siyirdim
tatarım elinde olmadan mecburen giriyorsun örnek 4 zamanlı motorlara bakayım dedim tıkladım karşıma reklam geldi kapat'a tıklıyorum iş işten geçiyor kapıyorsun virüsü ben ne yapayım.BoboSmileHehe
Bul
bucalıfikret yazdı:tatarım elinde olmadan mecburen giriyorsun örnek 4 zamanlı motorlara bakayım dedim tıkladım karşıma reklam geldi kapat'a tıklıyorum iş işten geçiyor kapıyorsun virüsü ben ne yapayım.BoboSmileHehe
Siyirdimabi bari bunu yazmasaydın yawwHappyHappyHappyneyse geçmiş olsun Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Siyirdimabi bari bunu yazmasaydın yawwHappyHappyHappyneyse geçmiş olsun Siyirdim
ömerim sen az değilsin sana ne diyeyim bilemiyorumSiyirdimSiyirdimHeheBobo
Bul
Fikret gecmis olsun..baska sakatlik olmasin..Affet
senden kiymetli degil ya..
gir abicim gir ..her yere gir ne olacak....Siyirdimevi havaya ucurmayacak ya.. 4 zamanli degil ..8 zamanlilarada gir..Siyirdim
hic kafana takma..
bak cozumu varWink
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Eski harddisk format kabul etmedimi ? Denedimi ?

Dükkan sahipleri genelde kısa ve pahalı yolu gösterirler eğer anlamıyorsanız.

Eski anakartlarda "low level" format vardı genelde bu şekilde Harddiskler kurtulurdu.

Birde Nod32 virüs programı kurmayı unutmayın
Bul
usta eski harddisk sendemi yoksa orayamı bıraktın şu hataları bi bize yazsaydın belki format atılırdı be boşuna almazdın harddiski
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi