Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuma,cumartesi,pazar
bereketli olsun faruk abi,
ben kaçırdım mı acaba diye düşünüyordum bi sorayım dedim şu hava kötü diye denizde kalan paraketeye ne oldu onun raporu varda benmi kaçırdım?
kaçan balığa üzüldüm babamın bir sözü vardır eğer balık kaçtığında takım sapasağlam geldiyse sorun yok ama takım sağlam gelmediyse veya kanca açılarak geldiyse acemi işidir Siyirdimşimdi senin tecrübelere bakınca acemi deme şansımız yok o zaman fırdöndü zayıftı diyebiliriz GulumseSeerf(arapa verdim seni artık vay haline vah haline)Happy
afiyet olsun faruk abi rastgele Alkis
Bul
Faruk Abi güzel balık almışsınız maşallah Alkis Balıkçılığın zevk verdiği günler başladı , afiyet olsun abim Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun faruk abi,
ben kaçırdım mı acaba diye düşünüyordum bi sorayım dedim şu hava kötü diye denizde kalan paraketeye ne oldu onun raporu varda benmi kaçırdım?
kaçan balığa üzüldüm babamın bir sözü vardır eğer balık kaçtığında takım sapasağlam geldiyse sorun yok ama takım sağlam gelmediyse veya kanca açılarak geldiyse acemi işidir Siyirdimşimdi senin tecrübelere bakınca acemi deme şansımız yok o zaman fırdöndü zayıftı diyebiliriz GulumseSeerf(arapa verdim seni artık vay haline vah haline)Happy
afiyet olsun faruk abi rastgele Alkis
tesekkurler Nihat..
daha dogrusu,acik konusalim,sirtide kilo uzeri balik almadigimizdan,sirtilerin ince detaylarina dikkat etmiyoruz...iste boyle oluyor,bir tane guzel takiyor..sonuc husran...
o dedigin konu burada Nihat
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=12827
..2 gun sonra,bundan daha iyi balik almoistik,canli balik olarak..tabiiki,
Huseyin bana viz- gelir..triz gider......Siyirdim
sizlerede rastgele
thunderbolt yazdı:Faruk Abi güzel balık almışsınız maşallah Alkis Balıkçılığın zevk verdiği günler başladı , afiyet olsun abim Seerf
tesekkurler Nedim..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun abi her zamanki gibi denizde vekarada olanların payıyla birlikte almışsın kısmetini afiyetleGulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun abi her zamanki gibi denizde vekarada olanların payıyla birlikte almışsın kısmetini afiyetleGulumse
tesekkurler Hasim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Her zamanki gibi Farukcum, tebrikler.
Anlamadığım pazar günü daha çok balık tutulmuş.
Pazar tatilindeki balıklar gafil mi avlandı yoksa.Siyirdim
Bereketli olsun kardeş afiyetle.Seerf
Bul
yycolak yazdı:Her zamanki gibi Farukcum, tebrikler.
Anlamadığım pazar günü daha çok balık tutulmuş.
Pazar tatilindeki balıklar gafil mi avlandı yoksa.Siyirdim
Bereketli olsun kardeş afiyetle.Seerf
tesekkurler Yalcin..
pazar gunu tabii ki daha cok balik vardi..paragat toplandi..pazar gunkulerin hepsi paragat baligi..
sizlerede trofe cipurali avlar dilerim
Bul
faruk-adnan ikilisine tebrikler... güzel dostluğunuz balıkları etrafınıza sokmamış galibaSiyirdimAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nihat..
daha dogrusu,acik konusalim,sirtide kilo uzeri balik almadigimizdan,sirtilerin ince detaylarina dikkat etmiyoruz...iste boyle oluyor,bir tane guzel takiyor..sonuc husran...
o dedigin konu burada Nihat
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=12827
..2 gun sonra,bundan daha iyi balik almoistik,canli balik olarak..tabiiki,
Huseyin bana viz- gelir..triz gider......Siyirdim
sizlerede rastgele

tesekkurler Nedim..
sizlerede rastgele

buradaki hüseyin benmi oluyorum sayın albatros martısıSiyirdimacemi şey Hehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
naxos 5 yazdı:faruk-adnan ikilisine tebrikler... güzel dostluğunuz balıkları etrafınıza sokmamış galibaSiyirdimAlkisAlkis
tesekkurler Hakan..
biraz oyle oldu sanirim...Siyirdim
araphüso26 yazdı:buradaki hüseyin benmi oluyorum sayın albatros martısıSiyirdimacemi şey Hehe
albatros martisi seni takmiyor..
ne var ne yapacaksin..
ne o korkutmussun herkezi,kormuyorum kardesim...
hem sitede tek Huseyin senmisin...sen degilsin tabii ki,fakat benim dedigim sensinSiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,306 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,781 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,641 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,425 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,759 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,557 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 2,138 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die
  Dostlarla Cumartesi Keyfi :) xfisher 25 3,198 31-01-2013, 10:42
Son Yorum: xfisher
  Albatros-gr full pazar keyfi Albatros-gr 46 5,931 23-09-2012, 09:02
Son Yorum: Albatros-gr
  cumartesi sirti bereketi makineci 48 5,378 13-09-2012, 00:25
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi