Albatros-gr yazdı:gectigimiz sezon,Mehmet abi(Lakerda)cok zargana tutmustu..ondan sonra bu ipege merak sardim..org.gittigimizde,canakkaleden almistim..aynne Mehmet abi`nin dedigi gibi sirti cektim..hatta sagolsun,sema ve fotolar ile yardimci olmustu..fakat burada ya cok zargana yok..veya bizim denizlerde ipek is yapmiyor...
motor icin fazla bir sey yazmak istemiyorum.. muhabbet reklama girmesin ...
Faruk..Biz o ipeğin çaparisini bile icat etmiştik..Bir de iş yapmıştı da ayıklaması çok zor oluyor..Beş tane zarganayı hem çek..Hem tekneye al..Hem ayıkla..Yaşlandırdı beni..Ama yem sıkıntısı olmuyor lüferde..
Bizim kullandığımız küçük motor Yamaha..Büyüğü Mercury..Ama diğerleri de iş yapar..))))Hepsi iyi yani...
Albatros-gr yazdı:iste bu dikkatimden kacmis..
digerleri tmm
bunu yapmadim..dugumu saglam mi-saglam atiyordum
Nihat yine beni gorev basina getireceksin..tesekkurler
bu hafta sonu ,paragati topladiktan sonra..deneme var...
aslında çizim yapmıştım ama gözünden kaçmış heralde,düğümü sıkarsan ipek dönerek gelir ve işe yaramaz
aygroup yazdı:Faruk..Biz o ipeğin çaparisini bile icat etmiştik..Bir de iş yapmıştı da ayıklaması çok zor oluyor..Beş tane zarganayı hem çek..Hem tekneye al..Hem ayıkla..Yaşlandırdı beni..Ama yem sıkıntısı olmuyor lüferde..
aygroup yazdı:Faruk..Biz o ipeğin çaparisini bile icat etmiştik..Bir de iş yapmıştı da ayıklaması çok zor oluyor..Beş tane zarganayı hem çek..Hem tekneye al..Hem ayıkla..Yaşlandırdı beni..Ama yem sıkıntısı olmuyor lüferde..
Bizim kullandığımız küçük motor Yamaha..Büyüğü Mercury..Ama diğerleri de iş yapar..))))Hepsi iyi yani...
Ahmet abi o dedigini bende denedim..
konularimda aradim buldum..
bak su asagidaki fotodaki gibimi yapiyorsunuz siz?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:burada var ipek çaparisi.
[dm]xanbey[/dm]
tesekkurler Nihat
eh,bu hafta bu zargana ya cikacak..ya cikacak..
artik,eksik bir sey oldugunu sanmiyorum..
yinede cikmazsa...demek ki buralarda cok yok...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]