Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
malzemeler hakkında
Albatros-gr yazdı:gectigimiz sezon,Mehmet abi(Lakerda)cok zargana tutmustu..ondan sonra bu ipege merak sardim..org.gittigimizde,canakkaleden almistim..aynne Mehmet abi`nin dedigi gibi sirti cektim..hatta sagolsun,sema ve fotolar ile yardimci olmustu..fakat burada ya cok zargana yok..veya bizim denizlerde ipek is yapmiyor...
motor icin fazla bir sey yazmak istemiyorum.. muhabbet reklama girmesin ...

Faruk..Biz o ipeğin çaparisini bile icat etmiştik..Bir de iş yapmıştı da ayıklaması çok zor oluyor..Beş tane zarganayı hem çek..Hem tekneye al..Hem ayıkla..HappyYaşlandırdı beni..Ama yem sıkıntısı olmuyor lüferde..

Bizim kullandığımız küçük motor Yamaha..Büyüğü Mercury..Ama diğerleri de iş yapar..))))Hepsi iyi yani...
Bul
Albatros-gr yazdı:iste bu dikkatimden kacmis..Hi
digerleri tmm
bunu yapmadim..dugumu saglam mi-saglam atiyordumSiyirdim
Nihat yine beni gorev basina getireceksin..tesekkurlerSeerf
bu hafta sonu ,paragati topladiktan sonra..deneme var...
aslında çizim yapmıştım ama gözünden kaçmış heralde,düğümü sıkarsan ipek dönerek gelir ve işe yaramaz Gulumse
Bul
aygroup yazdı:Faruk..Biz o ipeğin çaparisini bile icat etmiştik..Bir de iş yapmıştı da ayıklaması çok zor oluyor..Beş tane zarganayı hem çek..Hem tekneye al..Hem ayıkla..HappyYaşlandırdı beni..Ama yem sıkıntısı olmuyor lüferde..
sayende onuda yaptık be usta GulumseAlkis
Bul
aygroup yazdı:Faruk..Biz o ipeğin çaparisini bile icat etmiştik..Bir de iş yapmıştı da ayıklaması çok zor oluyor..Beş tane zarganayı hem çek..Hem tekneye al..Hem ayıkla..HappyYaşlandırdı beni..Ama yem sıkıntısı olmuyor lüferde..

Bizim kullandığımız küçük motor Yamaha..Büyüğü Mercury..Ama diğerleri de iş yapar..))))Hepsi iyi yani...
Ahmet abi o dedigini bende denedim..
konularimda aradim buldum..
bak su asagidaki fotodaki gibimi yapiyorsunuz siz?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:aslında çizim yapmıştım ama gözünden kaçmış heralde,düğümü sıkarsan ipek dönerek gelir ve işe yaramaz Gulumse
evet Nihat..
hatirliyorum cizimleri..
fakat o detayi gozumden kacirmissim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk abi çaparide köstekleri biraz daha uzun tuttum ve kesinlikle turuncu renkten hiç şaşmam.
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi çaparide köstekleri biraz daha uzun tuttum ve kesinlikle turuncu renkten hiç şaşmam.
ben bu hafta capari olarak degilde,sade sirti olarak salmayi dusunuyorum
Bul
burada var ipek çaparisi.
[dm]xanbey[/dm]
Bul
Albatros-gr yazdı:ben bu hafta capari olarak degilde,sade sirti olarak salmayi dusunuyorum
haftaya bi planlanma içerisindeyim reset çekmeye gideceğiz inşallah bakalım olursa çapariyle zargana sonrada uzunolta lüfere bakacagız.
Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:burada var ipek çaparisi.
[dm]xanbey[/dm]
tesekkurler Nihat
eh,bu hafta bu zargana ya cikacak..ya cikacak..
artik,eksik bir sey oldugunu sanmiyorum..
yinede cikmazsa...demek ki buralarda cok yok...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni İşimiz hakkında fish or die 25 3,957 26-05-2015, 13:04
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balıklarda Çıkan Ağır Metal Vb. Maddeler Hakkında MaVrUşGiL 10 2,378 31-01-2013, 14:51
Son Yorum: xfisher
  ***Forum hakkında*** LeVrEkCi 4 1,341 07-04-2012, 13:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  Alabalık Hakkında Yanlış Bilinenler aygroup 15 4,053 21-10-2009, 17:27
Son Yorum: aygroup
  balık sepetleri hakkında ahmet-besiktepe 10 4,084 08-04-2009, 10:41
Son Yorum: naxos 5
  Antalya da tanışma ve balıkavı hakkında.. ANTALYALI07 93 11,467 04-12-2008, 22:47
Son Yorum: alperburdur
  iznik gölü hakkında LeVrEkCi 24 4,490 15-03-2008, 23:58
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi