Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte Palamutun Dansı...
ahmet abi paylaşım için teşekkürle video'yu bekliyoruz abi bende şahit oldum palamut dansına muhteşem dans figürleri yapıyorlardı nasip olursa seneye kesin resim ve videolarını kaydederim.rast gele.
Bul
bucalıfikret yazdı:ahmet abi paylaşım için teşekkürle video'yu bekliyoruz abi bende şahit oldum palamut dansına muhteşem dans figürleri yapıyorlardı nasip olursa seneye kesin resim ve videolarını kaydederim.rast gele.

Sevgili Fikret..

Video hazır ama yollayacak adam nerde..HappyBir kere google 'ye üye olayım dedim..Gereksiz birçok bilgi istiyorlar diye vazgeçtim..Baakalım nasıl olacak..

Selamlar..
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Nihat...

Ben dedim bu olayı daha önce gören analar bu güzelliği diye..AlkisSen de çok güzel tarif etmişsin..Hakikaten unutulmaz görüntüler..Çektiğim video harika ama daha format sorunları ile uğraşıyorum..Cd ye çektim göstermiyor..Bu gidişle LAKERDA Mehmet beye müracaat edeceğiz galiba..

Selamlar..
Ahmet bey bu mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın; videonuzla ilgili ne sorun var bildirirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
Detay da belirtirseniz daha faydalı olurum sanırım;videonuz hangi formatta? cep tlf.ile mi,video kamera ile mi çekildi,PC ye aktarmakta mı,videoyu düzenlemede mi (edit) sorun yaşıyorsunuz? format çevirici program mı soruyorsunuz ....vb..
Ayrıca google videoya üye olayım demişsiniz; google videoya artık upload (yükleme) yapılamıyor kapalı,dailymotion.com.tr 'ye üye olmanızı tavsiye ederim çok basit..
Videonuzun ham halini keşke bir şekilde bana ulaştırabilseniz,sizin adınıza düzenleyip video paylaşım sitesine aktarmak benim için zevk olur..
Bu önerim tüm arkadaşlarım için geçerlidir..
Bul
Lakerda yazdı:Ahmet bey bu mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın; videonuzla ilgili ne sorun var bildirirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..
Detay da belirtirseniz daha faydalı olurum sanırım;videonuz hangi formatta? cep tlf.ile mi,video kamera ile mi çekildi,PC ye aktarmakta mı,videoyu düzenlemede mi (edit) sorun yaşıyorsunuz? format çevirici program mı soruyorsunuz ....vb..
Ayrıca google videoya üye olayım demişsiniz; google videoya artık upload (yükleme) yapılamıyor kapalı,dailymotion.com.tr 'ye üye olmanızı tavsiye ederim çok basit..
Videonuzun ham halini keşke bir şekilde bana ulaştırabilseniz,sizin adınıza düzenleyip video paylaşım sitesine aktarmak benim için zevk olur..
Bu önerim tüm arkadaşlarım için geçerlidir..

Mehmet Bey...

Öncelikle ilginize teşekkür ederim..Videoyu digital makine ile çektim..Movie maker de gerekli tüm işlemleri yaptım..Formatını da mpeg 1 olarak değiştirdim..Şu anda benim istediğim şekilde oldu ve seyredebiliyorum.

Sorunum bu dosyanın 21 MB. boyutunda olması .Mail ekinde dosya olarak sizlere gönderemiyorum.Çok büyük diyorlar..Video yükleme konusunda dail motion görmedim .Orada sadece google yazıyordu.

http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=257

Bu dediğiniz yerden nasıl yüklendiğini de tarif ederseniz benim gibi kişilere kolaylık olur diye düşünüyorum.

Tekrar teşekkürler..Selamlar..
Bul
Dailymotion'dan forumumuza video ekleme konusu burada Ahmet bey :
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=12558

Linkteki tüm mesajları okuyun denemeler ve tamamlayıcı bilgiler var..
Kolay gelsin..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İŞte hepİmİzİ bİr organİzasyonda bİrleŞtİrdİm hehe... alperburdur 104 11,162 26-10-2010, 23:16
Son Yorum: alperburdur
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,550 01-01-2009, 19:45
Son Yorum: efese
  bunlar balık işte yıldırıms74 8 2,349 05-07-2007, 11:06
Son Yorum: Lapsetur
  işte de ben ve balıkcı kızım BalıkcıSerdar 5 1,619 26-04-2007, 13:55
Son Yorum: SerenaY66
  işte benim haytam.. kaya 10 2,425 07-03-2007, 23:36
Son Yorum: turna
  İŞTE SARIGÖZ.... lüferci1907 7 2,696 23-08-2006, 19:18
Son Yorum: canakkaleli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi