Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte Palamutun Dansı...
Değerli Arkadaşlar..

Benim en hoşuma giden şeylerden biri ,gerçekten doğal bir mucize niteliğinde olan olaylara şahit olmaktır.Doğanın, hemen hemen her gün içinde olduğum için, sık sık bu tür görüntüleri görmekteyim.Doğal olarakta bu görüntüleri sizlerle paylaşmanın bana verdiği mutluluğu kaçırmamak için ,elimden geldiğince resimlemeye çalışıyorum.

Son gittiğim palamut avında bahsettiğim oynak tabir edilen olayın tamamını videoya çekme fırsatı buldum.Tabii bir elde ,balıkla hemen hemen dolmuş olan ,40 iğne çapari, diğer elde kamera ne kadar olabilirse...

Videoları işlemeye henüz zaman ayıramadığım için ,şimdilik çekimden rastgele alınan birkaç kare yayınlıyorum.Herhalde sizlere ,açık denizin ortasında olan bu olayın ,ne kadar muhteşem olduğunu anlatmaya muvaffak olabilirim.

İşte görüntüler..

Sevgiler..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
!! eehhh ,iyi.
yani fena değil.biraz daha şey olsa.
yok ya ben bir şey anlamadım.
mal,mal baktım.picasso nun resminede baksam anlamam.
ben bu manzaranın videolarını seyretsem daha iyi olucak galiba.
kusurama bakmayın.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Paylaşıma teşekkürler ahmet abi palamutun oynadığını duydum fakat körfezde olduğum için görme şansım olmadı. İnşallah videoyu yükleyince görmüş olacam.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Maşallah iyi av çıkarmışsınız bereketliolsun.Resimler içinde ayrıca teşekkürler.
Bul
Paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..
bizde de bir sezon ,boyle olmustu..fakat biz (bir onceki konunda da yazdigim gibi)..sirti ile sadece 3-4 palamut tutabilmistik..
fakat daha onceki verdigin bilgiler dogrultusunda,bu defa isler insallah daha farkli olacak...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
biraz daha net olsa süper olackamış..yalnız daha önce açtığın konudada oynağı gösteren bir resim vardı yanılmıyorsam.videoyu sabırsızlıkla bekleyecğim abimAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Ustalar bu yıl palamutun bol olacağını söylüyorlar.Karadeniz,Marmara ve Çanakkalede başlamış.Bize kalmaz ama yinede güzel olacakmış.
Teşekkürler Ahmet Abicim.76
Bul
Hele oynağın yakınındayken çıkan sesleri duymakta çok farklı oluyorGulumsepaylaşım için teşekkürler sevgili Ahmet.
Bornova - izmir
Bul
tahsinmersin yazdı:!! eehhh ,iyi.
yani fena değil.biraz daha şey olsa.
yok ya ben bir şey anlamadım.
mal,mal baktım.picasso nun resminede baksam anlamam.
ben bu manzaranın videolarını seyretsem daha iyi olucak galiba.
kusurama bakmayın.

Sevgili Tahsin..

Eğer bu olaya hiç şahit olmadıysan bir şey anlamaman normaldir.Ancak daha önceden görenler olayı anlayabilir..Ama inşallah video gönderince tamamını görebileceksin..

Sen bizim kusurumuza bakma..

Selamlar....
Bul
HAŞİM77 yazdı:Paylaşıma teşekkürler ahmet abi palamutun oynadığını duydum fakat körfezde olduğum için görme şansım olmadı. İnşallah videoyu yükleyince görmüş olacam.

levend yazdı:Maşallah iyi av çıkarmışsınız bereketliolsun.Resimler içinde ayrıca teşekkürler.

Teşekkürler Arkadaşlar..

Selamlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İŞte hepİmİzİ bİr organİzasyonda bİrleŞtİrdİm hehe... alperburdur 104 11,681 26-10-2010, 23:16
Son Yorum: alperburdur
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,621 01-01-2009, 19:45
Son Yorum: efese
  bunlar balık işte yıldırıms74 8 2,408 05-07-2007, 11:06
Son Yorum: Lapsetur
  işte de ben ve balıkcı kızım BalıkcıSerdar 5 1,666 26-04-2007, 13:55
Son Yorum: SerenaY66
  işte benim haytam.. kaya 10 2,491 07-03-2007, 23:36
Son Yorum: turna
  İŞTE SARIGÖZ.... lüferci1907 7 2,744 23-08-2006, 19:18
Son Yorum: canakkaleli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi