Benim en hoşuma giden şeylerden biri ,gerçekten doğal bir mucize niteliğinde olan olaylara şahit olmaktır.Doğanın, hemen hemen her gün içinde olduğum için, sık sık bu tür görüntüleri görmekteyim.Doğal olarakta bu görüntüleri sizlerle paylaşmanın bana verdiği mutluluğu kaçırmamak için ,elimden geldiğince resimlemeye çalışıyorum.
Son gittiğim palamut avında bahsettiğim oynak tabir edilen olayın tamamını videoya çekme fırsatı buldum.Tabii bir elde ,balıkla hemen hemen dolmuş olan ,40 iğne çapari, diğer elde kamera ne kadar olabilirse...
Videoları işlemeye henüz zaman ayıramadığım için ,şimdilik çekimden rastgele alınan birkaç kare yayınlıyorum.Herhalde sizlere ,açık denizin ortasında olan bu olayın ,ne kadar muhteşem olduğunu anlatmaya muvaffak olabilirim.
!! eehhh ,iyi.
yani fena değil.biraz daha şey olsa.
yok ya ben bir şey anlamadım.
mal,mal baktım.picasso nun resminede baksam anlamam.
ben bu manzaranın videolarını seyretsem daha iyi olucak galiba.
kusurama bakmayın.
Paylaşıma teşekkürler ahmet abi palamutun oynadığını duydum fakat körfezde olduğum için görme şansım olmadı. İnşallah videoyu yükleyince görmüş olacam.
Paylasim icin tesekkurler Ahmet abi..
bizde de bir sezon ,boyle olmustu..fakat biz (bir onceki konunda da yazdigim gibi)..sirti ile sadece 3-4 palamut tutabilmistik..
fakat daha onceki verdigin bilgiler dogrultusunda,bu defa isler insallah daha farkli olacak...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
biraz daha net olsa süper olackamış..yalnız daha önce açtığın konudada oynağı gösteren bir resim vardı yanılmıyorsam.videoyu sabırsızlıkla bekleyecğim abim
Ustalar bu yıl palamutun bol olacağını söylüyorlar.Karadeniz,Marmara ve Çanakkalede başlamış.Bize kalmaz ama yinede güzel olacakmış.
Teşekkürler Ahmet Abicim.
tahsinmersin yazdı:!! eehhh ,iyi.
yani fena değil.biraz daha şey olsa.
yok ya ben bir şey anlamadım.
mal,mal baktım.picasso nun resminede baksam anlamam.
ben bu manzaranın videolarını seyretsem daha iyi olucak galiba.
kusurama bakmayın.
Sevgili Tahsin..
Eğer bu olaya hiç şahit olmadıysan bir şey anlamaman normaldir.Ancak daha önceden görenler olayı anlayabilir..Ama inşallah video gönderince tamamını görebileceksin..
HAŞİM77 yazdı:Paylaşıma teşekkürler ahmet abi palamutun oynadığını duydum fakat körfezde olduğum için görme şansım olmadı. İnşallah videoyu yükleyince görmüş olacam.
levend yazdı:Maşallah iyi av çıkarmışsınız bereketliolsun.Resimler içinde ayrıca teşekkürler.