Anket İzmir Organizasyonu Nerede Yapılsın
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Foça
4.35%
1 4.35%
Didim
4.35%
1 4.35%
Çeşme
60.87%
14 60.87%
Karaburun
30.43%
7 30.43%
Seferihisar
0%
0 0%
Toplam: 23 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir Organizasyon Yeri
tahsinmersin yazdı:Ben söylerim ama gelmem.Siyirdim
.

LeVrEkCi yazdı:bende ıldırı derim ama tahsin abi gelirse gelmeyi düşünürüm o gelmezse gelmem Siyirdim
Tahsin geldiginde,Nihat`ta gelmeyi dusunurse,bende gelmeyi dusunurum....
Tahsin gelmediginde,Nihat`ta gelmezse... bende gelememSnifsinfSiyirdim
hadi bakalim,bulun denklemin cozumunuSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tahsin abi olay sende bitiyor,, hani denk düşürüp gelirsen 2 kişi daha ekstradan teknede , hadi bizim ortağı geç, ama Faruk abi gelirse bayağı balık tutarız demektir..mamun yeriz olmadıSiyirdimHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Tahsin abi olay sende bitiyor,, hani denk düşürüp gelirsen 2 kişi daha ekstradan teknede , hadi bizim ortağı geç, ama Faruk abi gelirse bayağı balık tutarız demektir..mamun yeriz olmadıSiyirdimHappy
yok kardesim..ne demek ortagi gec..
denklemi tam olarak kur..
Tahsin....Nihat.....Faruk.....
aradan insan kaydirmaSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yok be Faruk abi,, hani balık tutacak kişi kıyaslaması yapıyorum, bizden cacık olmaz bari olaya gaz verelimde tutanlar gelsin..(ortak ta dahil, yoksa ben kanca ayarını kim yaptıracağımSiyirdim)Happy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yok be Faruk abi,, hani balık tutacak kişi kıyaslaması yapıyorum, bizden cacık olmaz bari olaya gaz verelimde tutanlar gelsin..(ortak ta dahil, yoksa ben kanca ayarını kim yaptıracağımSiyirdim)Happy
ben gectigimiz yil gittigimde olta atmadim..sadece bir birakma yaptim,o da arkadaslarin oltasini karistirinca,onu da aldim..orada balikcilik ta guzel fakat ayni sekilde muhabbet te guzel oluyorAlkis
Bul
muhabbet tabi abi,,Ta İzmire balığa gidecek olanın aklına şaşılır normalde..takılacağız işte muhabbetin her türlüsüne ,,SiyirdimSmile
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:yaw bu geçen seferihisar değişmeyen eskişehirlerden ilan edilmişti değilmi, orasıda uyar bak, oyumu o zaman seferihisar olarak değiştiriyorum..admin ilgileniver, çay ısmarlıyacağım sana SmileHappy
oldu eşşeğin var burada töbe töbeeee Siyirdim
tedirgin SaZaN yazdı:Tahsin abi olay sende bitiyor,, hani denk düşürüp gelirsen 2 kişi daha ekstradan teknede , hadi bizim ortağı geç, ama Faruk abi gelirse bayağı balık tutarız demektir..mamun yeriz olmadıSiyirdimHappy
ben o tekneye gelecem balık tutacam hayatta oltayı elime bile almam,orhan abi faruk abi gibi görmediğim abiler ve diğer arkadaşlar olacak ben onlarla muhabbetin beline vurmazmıyım beee hayatta olta atmam siz atın ama sana takım veririm bari balık tut boş oturma Gulumse
Bul
ıldırda balık oynamaya başladı yıllardır ıldıra giderim yerini bulursan çok güzel iş yapıyor.konum olarakta gayet güzel rüzgar fırtınayı engelleyen birçok adası sıgınma yeri mevcut.haydi restgelsinGulumse
Bul
murat bizim cem kaptanla görüşbakalım o nediyor .Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:oldu eşşeğin var burada töbe töbeeee Siyirdim

ben o tekneye gelecem balık tutacam hayatta oltayı elime bile almam,orhan abi faruk abi gibi görmediğim abiler ve diğer arkadaşlar olacak ben onlarla muhabbetin beline vurmazmıyım beee hayatta olta atmam siz atın ama sana takım veririm bari balık tut boş oturma Gulumse
hay senin tavlada zarın kırılsın hemi,,tabi muhabbete vuracaksın kendini nede olsa balık olayı tıss değil mi?HappySmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyonun yeri anket. LeVrEkCi 29 3,146 23-02-2016, 18:55
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon oylaması LeVrEkCi 31 7,582 11-03-2011, 19:59
  organizasyon tarih oylaması LeVrEkCi 189 25,981 24-02-2011, 19:12
  organizasyon nerede olsun? LeVrEkCi 329 44,056 26-01-2011, 20:11
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  organizasyon yer belirleme LeVrEkCi 19 4,851 29-11-2010, 20:35
  haziran izmir organizasyonu olsunmu olacaksa nerede olsun fish or die 136 17,161 05-10-2009, 22:08
Son Yorum: aygroup
  organizasyon tarih belirleme LeVrEkCi 17 3,904 11-05-2009, 08:06
Son Yorum: yycolak
  organizasyon nerede olsun ? fish or die 383 32,020 02-03-2009, 20:10
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi