Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bugün Bunlar var.
claver_35 yazdı:ufuk bey brawo av güzel olmuş bereketli olsun devamını daha bollarını dileriz

Teşekkürler Fahrettin.Seerf
Bahadır Sarıca yazdı:Hocam bereketli olsun.Alkis
Hocam merayı gece kıyıdan yemli deneseniz levrek yapacak gibi duruyor.
Rastgele...İyi tatiller...AlkisSeerf
Sağoasınl Bahadır.Evet levrek için denemeyi düşünüyorum.RastgeleSeerf

ustam61 yazdı:Alkisufuk hocam tebrikler.Alkissokar balığı lezzetlidir.trakonya gibi sırt yüzgecinde zehirli dikenler vardır.öldürmez ama süründürür.kurşunsuz olta ile ekmeğe gelir.(antalya daki tecrübelerimden)Seerf
Teşekkürler Hayrettin ustamSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
aygroup yazdı:Tebrikler Ufuk Hocam..Bereketli olsun..Rastgele...
Teşekkür ederim Ahmet abi.RastgeleSeerf

yalova tatar yazdı:tebrikler hocam güzel günler oluyor Alkis
Teşekkürler Erden.Evet Allah a şükür tatilimiz güzel geçiyor.Gulumse

Albatros-gr yazdı:Hocam tavalik cikmis..
kefalde guzelmis haniAlkis...afiyet olsunSeerf
fotolar icinde ayrica tesekkurler...Seerf
bizim buralardaki sarpalarda cok iyot kokusu var..ve lezzeti etkiliyor..sizde de oylemi?
guzel raporlarinin devamini bekliyoruz..
rastgele

Teşekkürler Faruk.Seerf
Sarpalar bölge bölge değişiyor.Dediğin gibi burada da bazı yerlerde tutulan sarpalarda fazla koku oluyor.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
hocam o iki balığa dikkat et sokkan balığı veci şekilda acıtıyor .
Bul
bucalıfikret yazdı:hocam o iki balığa dikkat et sokkan balığı veci şekilda acıtıyor .

Bilmez olurmuyum Fikret. Sokar ın ızgarası nefis olur ama dikenleri çok pis zonklatır, aman aman.Teşekkür ederim.
Bul
ufuktan26 yazdı:Nedim teşekkür ederim.Özel mesaj ayarın kapalı galiba.Şu çanakkale işi cam rapalaları soracaktım sana.Bugün Nihat bir link verdi oraya baktım.Bir de sana sorayım dedim.

Abi inan bilmiyorum ayar olayını Mahcup Ama benden bir isteğin olursa her zaman hazırım 76 Ben yine de ayar olayını anlamaya çalışayım ve bir bakayım . Teşekkür ederim ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
fırsatları kaçırmıyorsun hocam harikasın fakat dikkatli ol sokarlara sokturma kendini çok ağrısı oluyormuşAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kefal yine sağlam ufuk hocam tebrikler Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
thunderbolt yazdı:Abi inan bilmiyorum ayar olayını Mahcup Ama benden bir isteğin olursa her zaman hazırım 76 Ben yine de ayar olayını anlamaya çalışayım ve bir bakayım . Teşekkür ederim ...

Nedim sizin orada cam rapalalar varmış.Onlarla ilgili bilgi daha doğrusu nasıl temin edebiliriz demiştim.Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.
Bul
araphüso26 yazdı:fırsatları kaçırmıyorsun hocam harikasın fakat dikkatli ol sokarlara sokturma kendini çok ağrısı oluyormuşAlkis
Teşekkürler Hüseyin.Sokarlar soktumu vay anam vay dedirten cinsten.Artık tecrübeliyiz o konuda ama yine de dikkatli olmakta fayda var.
Zaten dikkatli olmazsan yandın demektirSiyirdim

fish or die yazdı:kefal yine sağlam ufuk hocam tebrikler Alkis

Teşekkürler Murat Seerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Nedim sizin orada cam rapalalar varmış.Onlarla ilgili bilgi daha doğrusu nasıl temin edebiliriz demiştim.Bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.

Abi aslında o rapalalar Gelibolu'da yapılıyor . Talep çok olduğu için üretimini yetiştiremiyorlarmış Hi Ben de Çanakkale içinde o cam rapalalardan tezgahaltı yapan bir satıcı bulmuştum . En son sorduğumda tanesini 25 liradan veriyordu . İstersen onunla tekrar bir kontakt kurayım ve sana haber vereyim Wink Onlardan 2 tane de ben almayı düşünüyorum . Ben de bilgi sahibi olmuş olurum tekrardan . Sonuçta kullanabilecek bir mera mutlaka denk gelecektir . 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşek sıpası bunlar merihcan 16 3,169 13-11-2013, 20:33
Son Yorum: gobekbalığı
  Akşam Balığı Bunlar xfisher 34 4,471 01-01-2013, 00:15
Son Yorum: xfisher
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,872 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Dün soğuk bugün yağmur orhanekmekci 31 4,760 14-02-2012, 07:54
Son Yorum: araphüso26
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,714 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  dün ve bugün orhanekmekci 65 7,594 05-10-2009, 16:34
Son Yorum: orhanekmekci
  bugün hava iyiydi ama kefal azdı. kefalcı ibo 11 3,849 30-09-2009, 15:26
Son Yorum: yaren78
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,458 12-11-2008, 02:41
Son Yorum: adem77
  bugün ün sürprizi zafer77 20 3,526 30-10-2008, 23:00