Avlakların bir günü bir gününe uymuyor.Dün daha önce mercan balığı avladığım yerdeydim,yine keyifle oltamı suya saldım.Dakikalar saat oldu aynı yerde tık yok güneş batmadan başka bir avlağa gitmeye karar verdim iyikide gitmişim.Bugünde aynı yerdeydim lakin bugün avlakta mısafirlerim vardı, yunuslar hemde az buz değil oldukca çoklar,onlarada nasibini arıyorlar afiyet olsun.Mısafirlerim meradan uzaklaştıktan sonra benim nasibimde aşağıdakilermiş.Daha büyükleri bolları sizlerin olması dileğimle.Rastgele.
Orhan abi..bir seye dikkat ettin mi bilmem..tepsiler ufak gelmeye basladi..motor masrafi derken birde simdi tepsi masrafi cikacak
baliklar cok guzel,iste motorun avantajlari..bir merada olmadan digerine hemen gecebiliyorsun(iki mera arasi nekadar bilmiyorum,fakat kurekten daha cabuk gectigine inaniyorum)
bereketli ve afiyet olsun
su asagidaki benim kalamar mi?
rastgele
Albatros-gr yazdı:Orhan abi..bir seye dikkat ettin mi bilmem..tepsiler ufak gelmeye basladi..motor masrafi derken birde simdi tepsi masrafi cikacak
baliklar cok guzel,iste motorun avantajlari..bir merada olmadan digerine hemen gecebiliyorsun(iki mera arasi nekadar bilmiyorum,fakat kurekten daha cabuk gectigine inaniyorum)
bereketli ve afiyet olsun
su asagidaki benim kalamar mi?
rastgele
Valla Faruk yemler taze olsa varya bu balıkları katlamak içten değilbugünler buralarda balığın keyif verdiği zamanlar,aslında daha iyi olması gereklide bunada şükür.İki avlak arası uzak kürekle ilki bile hayalasıl masraf GPS ile balık bulucugösterdiğin kalamar,tepsiyi ellemediğimden aynen duruyordu hemen ayırdımteşekkür ederim
orhanekmekci yazdı:Valla Faruk yemler taze olsa varya bu balıkları katlamak içten değilbugünler buralarda balığın keyif verdiği zamanlar,aslında daha iyi olması gereklide bunada şükür.İki avlak arası uzak kürekle ilki bile hayalasıl masraf GPS ile balık bulucugösterdiğin kalamar,tepsiyi ellemediğimden aynen duruyordu hemen ayırdımteşekkür ederim
hakikaten abi..taze yemin gene olsa varya..bilmiyorum...yinede boyle yemlerle..cok guzel avlar cikariyorsun..
GPS ile balik bulucuyu yan yana koyarsak...ilk GPS al derim...avlandigin ve guzel av cikardigin noktalari hafizaya alip,tam sifir noktada avlanirisn..
fakat ne var iste biri -digerini tamamliyor...neyse sen meralari iyi bilirsin..epey masraf yaptin...acele etme..onlarin da vakti gelir