Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dün ve bugün
Avlakların bir günü bir gününe uymuyor.Dün daha önce mercan balığı avladığım yerdeydim,yine keyifle oltamı suya saldım.Dakikalar saat oldu aynı yerde tık yok güneş batmadan başka bir avlağa gitmeye karar verdim iyikide gitmişim.Bugünde aynı yerdeydim lakin bugün avlakta mısafirlerim vardı, yunuslar hemde az buz değil oldukca çoklar,onlarada nasibini arıyorlar afiyet olsun.Mısafirlerim meradan uzaklaştıktan sonra benim nasibimde aşağıdakilermiş.Daha büyükleri bolları sizlerin olması dileğimle.Rastgele.

YemBig Grinonmuş sülünez,kalamar
Olta:Üçlü hırsızlı mercan takımı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
abi maşallah, bereketli av..tebrikler

sonradan farkettim abi..başlıklarda aynı Smile
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Maşallah orhan abi balıklar harika bereketli olsun.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Maşallah orahan abi bereketi bol olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
orahn abim gene güzellikler yaratmışsın eline sağlık yanlız senin foto makinesinin takvimi 1 gün önceden gidiyo söyleyimWink
Bul
Can ARSLAN yazdı:abi maşallah, bereketli av..tebrikler

yalovalı77 yazdı:Maşallah orhan abi balıklar harika bereketli olsun.Alkis

Emrah77 yazdı:Maşallah orahan abi bereketi bol olsun...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...

Teşekkür ederim arkadaşlarAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
balıkcı uğur yazdı:orahn abim gene güzellikler yaratmışsın eline sağlık yanlız senin foto makinesinin takvimi 1 gün önceden gidiyo söyleyimWink

Fotoğraf makinası takvimini anlayamadım UğurBoboavlardan biri dünkü,bir ise bugüngü ava ait.Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi..bir seye dikkat ettin mi bilmem..tepsiler ufak gelmeye basladi..motor masrafi derken birde simdi tepsi masrafi cikacakSiyirdim
baliklar cok guzel,iste motorun avantajlari..bir merada olmadan digerine hemen gecebiliyorsun(iki mera arasi nekadar bilmiyorum,fakat kurekten daha cabuk gectigine inaniyorum)
bereketli ve afiyet olsunSeerf
su asagidaki benim kalamar mi?
rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi..bir seye dikkat ettin mi bilmem..tepsiler ufak gelmeye basladi..motor masrafi derken birde simdi tepsi masrafi cikacakSiyirdim
baliklar cok guzel,iste motorun avantajlari..bir merada olmadan digerine hemen gecebiliyorsun(iki mera arasi nekadar bilmiyorum,fakat kurekten daha cabuk gectigine inaniyorum)
bereketli ve afiyet olsunSeerf
su asagidaki benim kalamar mi?
rastgele

Valla Faruk yemler taze olsa varya bu balıkları katlamak içten değilSiyirdimbugünler buralarda balığın keyif verdiği zamanlar,aslında daha iyi olması gereklide bunada şükür.İki avlak arası uzak kürekle ilki bile hayalSiyirdimasıl masraf GPS ile balık bulucuHadiordangösterdiğin kalamar,tepsiyi ellemediğimden aynen duruyordu hemen ayırdımBoboteşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Valla Faruk yemler taze olsa varya bu balıkları katlamak içten değilSiyirdimbugünler buralarda balığın keyif verdiği zamanlar,aslında daha iyi olması gereklide bunada şükür.İki avlak arası uzak kürekle ilki bile hayalSiyirdimasıl masraf GPS ile balık bulucuHadiordangösterdiğin kalamar,tepsiyi ellemediğimden aynen duruyordu hemen ayırdımBoboteşekkür ederimSeerf
hakikaten abi..taze yemin gene olsa varya..bilmiyorum...yinede boyle yemlerle..cok guzel avlar cikariyorsun..
GPS ile balik bulucuyu yan yana koyarsak...ilk GPS al derim...avlandigin ve guzel av cikardigin noktalari hafizaya alip,tam sifir noktada avlanirisn..
fakat ne var iste biri -digerini tamamliyor...neyse sen meralari iyi bilirsin..epey masraf yaptin...acele etme..onlarin da vakti gelir

kalamar icin simdiden tesekkurlerSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,716 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Dün soğuk bugün yağmur orhanekmekci 31 4,525 14-02-2012, 07:54
Son Yorum: araphüso26
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,465 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Bugün Bunlar var. ufuktan26 29 4,744 22-07-2010, 22:51
Son Yorum: thunderbolt
  bugün hava iyiydi ama kefal azdı. kefalcı ibo 11 3,776 30-09-2009, 15:26
Son Yorum: yaren78
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,204 12-11-2008, 02:41
Son Yorum: adem77
  bugün ün sürprizi zafer77 20 3,344 30-10-2008, 23:00