Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Bahadır'cım güzel bir av , bir o kadar güzel bir rapor hazırlamışsın

Levrekler çok güzel , daha irilerine rasgele

Bizim buralarda mendirek içi hariç şeytan oltasını kullanmak imkansız gibi , takım yüzeyde kalıyor . Kupa ve sarpa için çok kullanışlı oluyor

Ama mendirek içlerinde kullanılabilecek en güzel takım tabi.Aslında kıstırma kurşuna düğüm yerine delik kurşun daha iyi olabilir . Gezerli ve hırsızlı takımla levrek avını hiç denediniz mi ? Balıklar da afiyet bal olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bahadır abi gerçekten zevkle okuduğum bir rapor,özenle hazırlanmış,her detaya inilmiş bu güzel rapor için çok teşekkürler.av istenileni veremesede yinede nevale çıkmış.eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 16,360
Konuları: 492

bahadır 2çarpı 100 benden ama hep beraber sen tut getir paluklari

boğmasınıda yazmasınıda yaparız

tebrikler kardeşlik
ayrıntılı rapor içinde eyvallah

(klavyede çarpı işaertini bulamadım ha )
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
claver_35 yazdı:bilmediklerimi öğrenmiş oldum tşk ler ilgin için avında çok keyifli olmuştur eminim daha farklı bilgilerini beklemek dileğiyle bol şans
Teşekkürler sevgili Fahrettin.
Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz, öğrendiklerimize kendi bildiklerimizi katıp yeni bilgiler oluşturuyoruz. Faydalı olabildiyse ne mutlu bana.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
yycolak yazdı:Eline sağlık bahadırcım.Av da anlatımda harika olmuş.Ekip eksik ama elemanlar kuvvetli.Tekrarında herkese hürmetlerimi iletirsen sevinirim.Artık sende şeytan oltacı oldun.Maşallahın var.Boş gelmiyorsun.Afiyetle kardeşim.
Sonraki balıklar kocaman olsun.Teşekkürler.

Teşekkürler Yalçın abicim. Ekibi bu sefer tamamlayamadık, inşallah bir sonrakine. Selamlarını ileteceğim. Umarım hepbirlikte kocaman balıklarımız olur.
Selamlarımla, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım güzel bir av , bir o kadar güzel bir rapor hazırlamışsın
Levrekler çok güzel , daha irilerine rasgele
Bizim buralarda mendirek içi hariç şeytan oltasını kullanmak imkansız gibi , takım yüzeyde kalıyor . Kupa ve sarpa için çok kullanışlı oluyor
Ama mendirek içlerinde kullanılabilecek en güzel takım tabi.Aslında kıstırma kurşuna düğüm yerine delik kurşun daha iyi olabilir . Gezerli ve hırsızlı takımla levrek avını hiç denediniz mi ? Balıklar da afiyet bal olsun 
Teşvik edici güzel sözlerin için teşekkürler sevgili Nedim'cim.
Levrek avındaki verimlilik için ağırlığın önemli bir etken olduğunu düşündüğümden olabildiğince ağırlıksız takım kullanıyorum. Çok rüzgarlı havalarda gezer kurşunlu takım kullandım. Aslında gezer kurşunlu takımı çupra avlarında tercih ediyorum. Açıkçası ben pek verim alamadım.
Sevgi ve selamlarımla.
ANTALYALI07 yazdı:bahadır abi gerçekten zevkle okuduğum bir rapor,özenle hazırlanmış,her detaya inilmiş bu güzel rapor için çok teşekkürler.av istenileni veremesede yinede nevale çıkmış.eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
Güzel sözlerin için çok teşekkürler sevgili Aytekin.
Amacımız paylaşmak ve bu keyfe sizleri de ortak etmek olduğuna göre bunlarla bütünsellik olacağını düşünüyorum. Yoksa iki küçük ispendek görseli hiç birimiz için keyifli olmazdı

Daha keyifli ve bereketlileri senin olsun. Rastgele...
Yorumları: 11
Konuları: 0
Güzel av olmuş sizleri tebrik ederim ayrıca limit üstü olmasına rağmen suya iade etmiş olduğunuz levrek palazı içinde ayrıca teşekkürler avlarınız dağim olsun

Taşkın AYDIN
İZMİR 1966
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
emeğine sağlık bahadır.
keyif alınıp bilgiler alınabilecek harika bir rapor güzel trofeli avlarının olması dileğimdir selamlar rastgele

ekibede ayrıca selamlar
balığa hasret yaşamak zor