Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 ay balikcilik
Sorun yok Abi Seerf Her halukarda güzel mırmırlar Alkis Bir de maya takvimine göre bakmak lazım Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ibrahim35 yazdı:Helal bea Faruk Abicim. Yakışır sana
tesekkurler Ibrahim...
sizlerede rastgele
bu arada ailemize hosgeldin..iyi paylasimlar..
yas bilginizde girerseniz,saygida kusur etmemis oluruz
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi maşallahın var mırmırlar boy boy olmuş..AlkisAlkis
Bir ay balık deyince bende ne zaman hangi arada bir ay balıkçılık yaptıki diyordum.Smile
tesekkurler Ahmet...
basligi ,oylesine konuya renk katsin diye koydum...
sizlerede rastgele
rusan yazdı:Mırmırlar güzelmiş Faruk abi bereketli ve afiyet olsun
tesekkurler Rusan..
sizlerede rastgele
yalova tatar yazdı:faruk vallah tebrikler AffetAlkis burda balık olsa sabaha kadar durcam ama yok dün çıktım beş tane kraça olarıda iade ama zevk yaptım 3 saat motorla gezdim ilk defa işallah bizde senin gibi balık tutarız 76
tesekkurler Erden..
ayni merada,cuma aksami sadece 5 orta boy mirmir..
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Faruk abi ayıp ayıp bir ayda bir tepsi balıkmı tuttun
slm Harun..
ne yapalim bu kadar oldu...Siyirdim
thunderbolt yazdı:Sorun yok Abi Seerf Her halukarda güzel mırmırlar Alkis Bir de maya takvimine göre bakmak lazım Siyirdim
maya takvimi ile balikta daha uzun mu kalmis oluyorum?Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Abi sanırım daha kısa olsa gerek Hi baksana adamlar kıyameti bile 2012 ye almışlar Siyirdim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ayın balıkçısı sen olmalısın Farukcum.Alkis
Bul
thunderbolt yazdı:Abi sanırım daha kısa olsa gerek Hi baksana adamlar kıyameti bile 2012 ye almışlar Siyirdim
SiyirdimSiyirdimSiyirdim
yycolak yazdı:Ayın balıkçısı sen olmalısın Farukcum.Alkis
neden Yalcin..
o zaman Yilbasinda cikarim baliga...yilin balikcisi olurum..
cok kurnazca degil mi?SiyirdimHappy
Bul
bereketli olsun abim. bende başlığı görünce bir aylık balık avı turuna çıkıyorsun zannettim. sonuçta bir aylık av olmuş balıklar güzel, afiyetler olsun devamı daha bol olur inşallah selamlar rastgele.mamunlu avların hep böyle güzel olsunGulumseAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun abim. bende başlığı görünce bir aylık balık avı turuna çıkıyorsun zannettim. sonuçta bir aylık av olmuş balıklar güzel, afiyetler olsun devamı daha bol olur inşallah selamlar rastgele.mamunlu avların hep böyle güzel olsunGulumseAlkisSeerfAlkis
tesekkurler Ismail..cok sagol..
nerede o gunler..
hani oyle,firsat olsada 1 ay baliga takilabilsek,her gunu dolu-dolu yasardik..
fakat namertlik etmiyelim..Allah bununda eksikligini gostermesinAffet
sizlerede bol balikli avlar dilerim
Bul
bereketli olsun abi...
Bul
tepeli35 yazdı:bereketli olsun abi...
tesekkurler Ercan...
szilerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine butun gece balikcilik Albatros-gr 40 6,304 21-08-2010, 06:12
Son Yorum: yycolak
  1,mayıs balıkcılık kursu galata raporu ottoman fishing team 25 4,507 02-05-2008, 13:39
Son Yorum: ottoman fishing team

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi