Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
inciraltı kaba lidakileri
YaKaMoZ 54 yazdı:Fikret abi eline sağlıkAlkis, yanlız o balıkları kargoyla bana yolla kamış ortak nede olsa Siyirdimafiyetle abiSeerf[/
bak bunu düşünmemiştim birdahaki sefere göndereyim ömerim.Siyirdim
[quote=Lakerda]Alkis
Bereketli olsun Fikret..

sağol mehmet abi teşekkür ederim.
[quote=Albatros-gr]Fikret bereketli ve afiyet olsun..Seerf
ligdakiler nerede ise cipura olmuslarAlkis

Serkan`ada kamis icin senin adina tesekkurler....ugurlu kamis misAlkis
bir dahakine daha da bollarina
rastgeleSeerf
evet faruk kamış çok uğurlu geldi ne yalan söyleyeyim kamışta kamış istediğin uzaklığa at cupralar yakında başlar.
Bul
[quote=orhanekmekci]Tebrikler FikoAlkisYakupta cupraları yine fotoda görecekSiyirdimavlağa balık girmişken boş bırakma.Bereketli afiyet olsun

yakup nerden çıktı yalçın daha çok görecek fotoda çupraları.Siyirdim

[quote=Bahadır Sarıca]Tebrikler Fikret abi,
Yalçın abiyi de götürebilsen iyiymiş, çatır çatır çupra çekecekmişSiyirdim
Bir dahakine inşallah.
Afiyetle, iyi süslenmelerAlkisSeerf

yalçın gelseydi balık yerine güzel hava alır gelirdikSiyirdim

[quote=yycolak]Ban bensiz gidince balığı kırmışsın.Sıkıysa benide götürsene.
Güzel balıklar Fikocum.Afiyetle...Seerf

ben hazırım buyur gel gidelim.
Bul
[quote=orhanekmekci]Fikoyu balıksız döndürmeyimi düşünüyonSiyirdim
bravoooo orhan baba .Alkis

[quote=yycolak]Bak nasıl yakaladın mevzuyu Abim benim.Demekki arıza bendeymiş.SnifsinfSiyirdim
yenimi anladın.Siyirdim

[quote=ustam61]Alkisfikret kardeş tebrikler.akşamlıklar çıkmış gene.afiyetle götürmen dileğimle.ama yalçınımın haberi olmuş heran yemeye gelebilir.HeheAlkisSeerf

saoğol ustam babamlara yemeğe gittik gelse bulamazHehe
Bul
[quote=yycolak]Ben geç geliyorum ya UstacımO şimdi sıyırmıştır kılçıkları ble.Bana bir şey bırakmamıştır.Bak sesi bile çıkmıyor.Erdi her halde.GoSeerf
pınarbaşına babamlara gittik akşam pc sorun vardı giremedim.

=levend;292633]Denizde balık bırakmamışsın maşallah.Afiyet olsunGulumseSeerf

teşekkür ederim leventAlkis

=Salih Reis;292666]Fikret abicim pırıl pırıl lidolar,
epeydir özledik çupra çekmeyi, Alkis

daha niceleri rastgele Gulumse

sağol reis yakında başlar çupralar.

=Tropheus;292669]haaaaaa yalçın abım şimdi ne duşunuyo acaba cok merak ettim Siyirdim
balıklar şahane fikret abi eline saglık.Alkis

ben söyleyeyim adamdaki şansa bak diyordur.Siyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:Fikret Abi kaba lidakiler güzelmiş tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf

Ben de genelde pullu avlarımda ben de 3 numara 505 serisi iğneleri tercih ederim . Ancak geçen gidişimde yamyamlara çok yem yedirinde yine aynı seriden 5 numara iğnelerle takım yaptım ve çok verim aldım . Daha ucuz olduğu için yem olarak sülünesi tercih ediyorum ama yine de şaşırdım bu işe Hi Bayağı iri karagöz , kaba lidaki ve hatta çok iri kaptan kupa aldım . Gerçi kamera olmayınca yazmanın da anlamı olmuyor ama bir takım da küçük iğne deneyebilirsin Wink . Yan tarafımda 7 numara sinek iğnesi ile bu kadar porsiyonluk balıkların alındığına da çok şahit olmamıştım doğrusu Mahcup Küçük iğne ile avlanmayı hiç sevmem ancak verimi görünce yazmak zorunda hissettim kendimi Smile Rasgele Abim ...
teşekkür ederim nedim borukurduna geliyor meret başka yeme bakmıyor kışında yengeç ten başkasına gelmiyor sinek iğnesini sevmem sadece isparoz tutmak için kullanırım oda levrek yemi yapmak için
şimdilik 2 numara çupra başladımı 0.1 0.2 no.
Bul
[quote=cranium]Bereketli olsun Fikret Abi. O balıklar senin kısmetinmiş Seerf ...

serkan teşekkür ederim nasip denk geldi.

[quote=bahriyeli]fikret abicim bereketli olsun valla güzel lidakiler afiyet olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis

a.s ismail lidakiler güzel yakında çupra başlar .
Bul
bucalıfikret yazdı:teşekkür ederim nedim borukurduna geliyor meret başka yeme bakmıyor kışında yengeç ten başkasına gelmiyor sinek iğnesini sevmem sadece isparoz tutmak için kullanırım oda levrek yemi yapmak için
şimdilik 2 numara çupra başladımı 0.1 0.2 no.

Ben de küçük iğneden nefret ediyorum Siyirdim Genelde denizin kenarında takımı bağladığım için koca parmaklarla bağlaması tam bir işkence Hadiordan Abi bu arada iğneler 1/0 2/0 mı ? Bayağı irilermiş Hi
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Maşallah Fikret abi balıklar harika...Seerf
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Seerf bereketli olsun fiko nevale düzülmüş artık yanına eşlik edecekleri hazırlamak kalmış AlkisWink afiyet bal şeker olsun Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
thunderbolt yazdı:Ben de küçük iğneden nefret ediyorum Siyirdim Genelde denizin kenarında takımı bağladığım için koca parmaklarla bağlaması tam bir işkence Hadiordan Abi bu arada iğneler 1/0 2/0 mı ? Bayağı irilermiş Hi

nedim aynı kafadanız ufak iğne elimde kayboluyor birde gözler yoruldu Hadiordan iğne 1 numara kullandım birdahaki sefere 1.0 2.0 kullanırım.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir inciraltı çupraları Uzun_ahmet 38 3,846 17-10-2014, 00:43
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi