Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı su org istiyorum
ustaammm sana misafir geliyor galiba, baktım buradan oraya 5 saat 18 dakika çekiyor yolSiyirdim
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:ustaammm sana misafir geliyor galiba, baktım buradan oraya 5 saat 18 dakika çekiyor yolSiyirdim
Bu akşam ustada tık yok hiç üstüne alınmıyoHappyÖmer giderken de av yapacağımızdan ırmak boyu yolda uzar oyüzden 3 günü gözden çıkarHappy
Bul
levend yazdı:Hatta ordan başlayıp kızılırmağın denize döküldüğü yere kadar kim varsa çökelim Hehe
Bence denemeyin yanılmıyorsam 1300 küsür km. olması gerekiyor Siyirdim ve barajmı bir şeyler yapılmış kızılırmağın akışı bile değişmiş en çok avonosta toprak kapları üretenlerde şikayetçiHadiordan
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bence denemeyin yanılmıyorsam 1300 küsür km. olması gerekiyor Siyirdim ve barajmı bir şeyler yapılmış kızılırmağın akışı bile değişmiş en çok avonosta toprak kapları üretenlerde şikayetçiHadiordan
Haşim abi ben çorba yaptım galiba kızılırmak hangi denize dökülüyodu.Öyle bi sıkıntı varsa Ömere çökelimHappy
Bul
gel gel bizde de Sakarya nehri var , düşeni tek parça bulamıyorlarSiyirdimBir hafta sonu yakınsınız hem 15 hazirandan sonrası sapanca gölünde keyif yaparız, al gel benim ortağı mavrışı falanSeerf
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:gel gel bizde de Sakarya nehri var , düşeni tek parça bulamıyorlarSiyirdimBir hafta sonu yakınsınız hem 15 hazirandan sonrası sapanca gölünde keyif yaparız, al gel benim ortağı mavrışı falanSeerf
Buna tamam derim zaten arkadaşımın orda 50 dönüm yemişliği var.Senin ortakla mavruşu ikna edebilirsek tamamdırSeerf
Bul
levend yazdı:Buna tamam derim zaten arkadaşımın orda 50 dönüm yemişliği var.Senin ortakla mavruşu ikna edebilirsek tamamdırSeerf
yemişlik dediğin üzüm mü? genelde incire yemiş derler ama oda burada pek yok,eğer üzümden bahsediyorsan 50 dönüm lük yer av yapacağımız yere bayağı mesafede dir büyük ihtimalle,(sapanca- pamukova arası 50-60 km falan) ya neyse işte yeterki iş olura doğru kaysın, sonra biz üzümede anasona da kayarız incedenSiyirdimSeerfHappy
Bul
Ömer yemişl,k bizim aramızda geyiğimizde şaka bi yana ahududu ekti buyıl
Bul
levend yazdı:Ömer yemişl,k bizim aramızda geyiğimizde şaka bi yana ahududu ekti buyıl
valla anladığım gibiyse bu geyiğiniz arkadaşın bayağı hacim sahibi ...yuhhaaaa iyi espriymiş yaw,,HappyHappyHappy
Bul
levend yazdı:Haşim abi ben çorba yaptım galiba kızılırmak hangi denize dökülüyodu.Öyle bi sıkıntı varsa Ömere çökelimHappy
Bildiğim kadarıyla karadenize dökülüyorSeerf
Çorba yaptım deyince levend zaten karnım acıktı aklım hemen balık çorbasına gitti.Hehe
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi