Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı suda böyle balık tutmak istermisiniz
ben sitemizin bütün tatlı su avcılarını davet edeceğim.zamanı gelince.burdaki baraj ava açılacak .2,5 metreden fazla yayınlar var çünkü.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
araphüso26 yazdı:evet ustam türkiyede var aşağıda ki linke bir bak diğer adı arapaima türkçe adıda caner olarak geçiyor

http://www.youtube.com/watch?v=aTeFBm_jl...re=related

evet Hüseyin' in dediği gibi bu balık amazonlarda yaşayan arapaima. discovery channel de yayınlanan river monster programında izledim yaşamak için su üstüne çıkıp nefes alıyor ve çok çevik bir balık 1 mt. mesafeden ağların üstünden atlıyor mahlukat...
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:türkiyede varda bizmi yakalamadık Siyirdim her balıkcının rüyası olsa gerek paylaşım için sağol Seerf
sana sözümüz yok reis resimlerden biliyoruz olanı tutuyosun
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
ALTAYLI yazdı:Muharrem inşallah bizde sırtımızda taşıyacak balığı yakında tutarız.Alkis
inşallah ercan abi tutalımda arabanın arkasında sürükleyelimHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:hakikaten buyuk balikmis...Alkis
bu arada burnu turnaya `mi benziyor..
paylasim icin tesekkurler Muharrem

NOT: ilk fotoda satin alan arkadas parayi hazirliyor...kilosu pek pahalli degil galiba,cunku cuzdanda fazla para cikarmiyor..bakiyorum daSiyirdimBobo
ben teşekkür ederim faruk abi balık biraz çin arabaları gibi toplama çakma benimde dikkatimi çekti kuyruk gaga pul
Bul
gobekbalığı yazdı:amazonda yaşayan dünyanın enbüyük balığıymış bu arkadaşlar benim ilgimi çekti siz ne dersiniz

Pravicu Amazon da qörülüo boyu 1.50 1.40 mı ne 40 kilo aşagısına avlamak yasak Big Grin Belgeselde izlemiştim daha önce ölcüo balıkcı ne kadar büyük tutarsa vergi ödüyomus Big Grin o yüzden aşırı büyükleri salıyorlar
Bul
Bu balığı kim tutmak istemezki.Hi
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
BaLık MUaZzam HaFİF BoRDOluK VAr PaYLAŞIM İÇİN SAĞOLUn abilerim!
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul
Arapaima gigas
Actinopterygii (ray-finned fishes) > Osteoglossiformes (Bony tongues) > Arapaimidae (Bonytongues)
bizim sularımızla alakası olmayan bambaşka bir tür bu arkadaşlar,
Thumbnails Summary

Caner ise,
Luciobarbus esocinus olup
Actinopterygii (ray-finned fishes) > Cypriniformes (Carps) > Cyprinidae (Minnows or carps) > Barbinae
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kışın avlanabilecek tatlı su balıkları nelerdir? Marduk 9 4,327 15-10-2011, 02:20
Son Yorum: Marduk

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi