Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15-12tahsin,bahadır,ramiz
Tahsin hepinize tebrikler Alkis AlkisAlkis
Bir daha öyle avlanırken siğaranın külünün nereye düşeceğine dikkat et Gulumse
Bahadır arkadaşa da kaçırmış olduğu levreği inşallah bir dahaki seferde yakalar Affet
Rastgeleyin 76
Bul
Aksiliklere ve soğuğa rağmen güzel bir av gecesi olmuş Alkis Bahadır'ın kullandığı takımı fotodan tahmin edebiliriz ama kefalleri de görünce kullandığınız takımları daha çok merak ettim Wink Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
tahsinmersin yazdı:bahadır büyük balığı yakaladı çekiyor balık bize doğru gelirken arkadan yavruları hep bir ağızdan,ANNEMİZİ BIRAK BİZİ AL,ANNEMİZİ BIRAK diye feryat figan edince bahadırda misinayı koparttı.karşılığındada resimde görülen elebaşı çocuğu aldı.HappyHappyHehe

çetin abi sende bahadırda bağlama şeklinizi bir gözden geçirin,bizim gibi gece avında bazen koca gece bir vuruş olur onuda böyle sebeple kaçırdın mı olmaz.

eşref,iyi temenniler için teşekkür ederim.
evet sigara her konuda zararlıHehe
haklısın benim hatam misinayı ıslatmamam sanırımSnifsinf
Bul
Emrah77 yazdı:Tahsin abi güzel bir gece güzel bir av olmuş...Bereketli olsun...
emrahcım özür seni atlamışım.
sağolasın emrah gerçekten güzel bir geceydi.teşekkürler.
mariner8 yazdı:Tahsin hepinize tebrikler Alkis AlkisAlkis
Bir daha öyle avlanırken siğaranın külünün nereye düşeceğine dikkat et Gulumse
Bahadır arkadaşa da kaçırmış olduğu levreği inşallah bir dahaki seferde yakalar Affet
Rastgeleyin 76
sağolasın ahmet abi,nasihatın içinde teşekkürler.

thunderbolt yazdı:Aksiliklere ve soğuğa rağmen güzel bir av gecesi olmuş Alkis Bahadır'ın kullandığı takımı fotodan tahmin edebiliriz ama kefalleri de görünce kullandığınız takımları daha çok merak ettim Wink Afiyet olsun Seerf
sağol nedim.kefallere 2 li şeytan oltası kullandım.köstekli tk.kullansaydım daha verimli olurdu fakat hazırlamaya üşendim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
deniz aşığı yazdı:haklısın benim hatam misinayı ıslatmamam sanırımSnifsinf
çetin abi iğneye bağlarken ıslatmasanda olur.senin bağlama şeklini yada misinanın sağlamlığını kontrol etmen lazım gibi geliyor bana.Gulumse.sana bir dahakine bol balıklı avlar.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Bahadır,paşayla kucaklaşmana az kalmış,nasip işte bidaki sefere inşallah.Bu arada kaçanların yanında gelenlerinde maşallahı varmış İsmail.Bereketli afiyet olsun SeerfAlkisAlkis
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler tahsin bereketli olsun az olmuş öz olmuş Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ekip oturdu galiba bir eksikle maşallah
ismailcim şu kaçan balıklar olmasa rekor üstüne rekor kırılacak
ya sağlam misineler bulunacak yada kepçenin sapı bayağı uzun olacak
şaka allah içinize sindirsin
bu soğukta keyifli bir av olmuş tebrikler hepinizeAlkis
Bul
Tebrik ederim, güzel bir ortam, kaçanlara rağmen iyi bir sonuç. Daha güzellerine, rastgele.AlkisSeerf
Bul
orhanekmekci yazdı:Bahadır,paşayla kucaklaşmana az kalmış,nasip işte bidaki sefere inşallah.Bu arada kaçanların yanında gelenlerinde maşallahı varmış İsmail.Bereketli afiyet olsun SeerfAlkisAlkis
sağol orhan abi.
bahadır için güzel bir tecrube oldu.
HAŞİM77 yazdı:Tebrikler tahsin bereketli olsun az olmuş öz olmuş Alkis
haşim sağol teşekkür ederim.
yycolak yazdı:ekip oturdu galiba bir eksikle maşallah
ismailcim şu kaçan balıklar olmasa rekor üstüne rekor kırılacak
ya sağlam misineler bulunacak yada kepçenin sapı bayağı uzun olacak
şaka allah içinize sindirsin
bu soğukta keyifli bir av olmuş tebrikler hepinizeAlkis
valla yalçın abi yeminle sende geldin aklıma ama pazar günü sizler balığa gidince,p.tesi akşamı gelmezsin diye sana kol atmadım.teşekkürler..Gulumse
murki yazdı:Tebrik ederim, güzel bir ortam, kaçanlara rağmen iyi bir sonuç. Daha güzellerine, rastgele.AlkisSeerf
evet soğuk hava, güzel ortam vardı.allah sanada daha güzellerini rast getirsin.teşekkürler.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,318 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Bahadır Sarıcanın Şansına orhanekmekci 49 7,514 13-02-2011, 01:30
Son Yorum: orhanekmekci
  tahsin,ramiz,dr.metin tahsinmersin 43 5,995 06-02-2010, 23:35
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü: