Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Albatros-gr yazdı:evet Nihat..
aynen dedigin gibi..oluyor bu isler..
fakat cok rica edecegim,bu iste oncelik Abdullah`in ..lutfen sirani bekle..
once Abdullah`a istedigi baligi tutturalim,sonra sanada bakariz
ah be faruk abi ben lapin tutmanın kitabını 7 yaşında yazdımda o zaman küçüktüm tutmadı işte

.
şimdi bulsam tutacamda bulamıyorum
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Yaw ben de şatım bu işe , takımda mı tuhaflık var yoksa yemler demi ? Bunlar hallında bilgi verir misin

Hem mendirekteki şamandıralı takıma da anlam veremedim , hedef balık ne idi ? Çünkü karagöz , mırmır veya çipura şamandıralı takımla tutulmaz . Takım dibe oturmalı

Belki "ukala" pozisyonuna düşücem

ama kayınpederin için bunu da göze aldım
Çanakakkale'ye gelirseniz haberim olsun ; sargöz , karagöz belki de çipura yakalama şansımız olabilir

Şeytanın değil bacağını , belini kırarız belki de
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:ah be faruk abi ben lapin tutmanın kitabını 7 yaşında yazdımda o zaman küçüktüm tutmadı işte
.
şimdi bulsam tutacamda bulamıyorum 
mavi..yazilara inaniyorum.....
kirmizi yazilara ..ne yapsan inandiramzsin beni
......................................
istesen ,istedigin kadar tutarsin.....

ben yemem
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 160
Konuları: 14
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
07-12-2009, 23:50
(Son Düzenleme: 07-12-2009, 23:54, Düzenleyen: thunderbolt.)
lapinavcısı_brs yazdı:Teklifin için çok teşekkür ederim. İnsallah vakit olur da güzel bir av gerçekleştiririz...
takıma gelince; 0,30 misinadan beden 0,22 misinadan köstek mustad iğne küçük iğne ama numarasını bilmiyorum. yem; canlı boru kurdu. ben daha önce dip oltası attım ama dip çok kayalık takımlar kesin takılıyor. bende 10gr kursunla 5-6m derinlik verip şamandıalı attım takım takılmasın diye. yaaa hadi karagöz gelmedi dee isparide mi yokk bu memlektte...
Nasip yok bende nasip.....
Sen dipte takılma olayına bu kadar takılma . Sonuçta takımı biraz daha ileri at , balık yemi alınca hızlı sar

Takımı ilk çekişinde güzel havaya kaldırırsan takılma azalır . Hele iğnede balık olursa takılma şansı zaten çok azdır.Ama iri balıklarda azıcık uyuyakaldım mı , taş altına veya aralarına kaçabilir
Bu arada 5 numara iğneden daha küçüğünü kullanma . Ben en küçük 1 numara kullanıyorum.Genellikle de 1/0 - 2/o kullanıyorum . Şu sıralarda tuzlanmış sardalya veya teke ( karides de olur ) kullanırsan daha iyi olabilir. Bizim buralarda bugünlerde bu yemlerle daha çok alınabiliyor.Ama dip balıkları hiçbir zaman midye veya sülünese hayır demezler
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
eşinle birlikte çıktığın her av
zaten avcılığın en güzeli
tutulan balıklar bahane
size gıpta ile bakıyorum
abdullahcım
allah birlikteliğinize zeval vermesin
sen balığın en güzelini 6 ay önce yakalamışsın
kutlarım
ömür boyu inşallah
yycolak yazdı:eşinle birlikte çıktığın her av
zaten avcılığın en güzeli
tutulan balıklar bahane
size gıpta ile bakıyorum
abdullahcım
allah birlikteliğinize zeval vermesin
sen balığın en güzelini 6 ay önce yakalamışsın
kutlarım
ömür boyu inşallah
Güzel temennilerin için teşekkür ederim Yalçın Bey... insallah güzel balıklarda tutacağız....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
thunderbolt yazdı:Sen dipte takılma olayına bu kadar takılma . Sonuçta takımı biraz daha ileri at , balık yemi alınca hızlı sar
Takımı ilk çekişinde güzel havaya kaldırırsan takılma azalır . Hele iğnede balık olursa takılma şansı zaten çok azdır.Ama iri balıklarda azıcık uyuyakaldım mı , taş altına veya aralarına kaçabilir 
Bu arada 5 numara iğneden daha küçüğünü kullanma . Ben en küçük 1 numara kullanıyorum.Genellikle de 1/0 - 2/o kullanıyorum . Şu sıralarda tuzlanmış sardalya veya teke ( karides de olur ) kullanırsan daha iyi olabilir. Bizim buralarda bugünlerde bu yemlerle daha çok alınabiliyor.Ama dip balıkları hiçbir zaman midye veya sülünese hayır demezler 
Teke tutmak için kepçe alamadım daha. Genellikle 2paket borukurdu alıyorum yetiyor. çantada garanti yem. hep sabahları erken saatte gittim hiç gece çıkmadım. işlerim yoğun bi sonraki sefer Armutluya ne zamn giderim belli olmaz. havalar kötlerşmeden egeye balık avına gitsem iyi olacak sanki. yazdığınız raporlara gıptayla bakıyorum...
bende artık birkaç kayda değer balık tutsam iyi olacak....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 942
Konuları: 13

Tebrıkler Abdullah Bey
Sız avın buyugunu 6 ay once yapmıssınız .
Ben ınanıyorumkı ılk once Esınız ıyı bır balık cekecek ve bu boyle devam
edecek .

malesef ben hala esımın tuttugu kadar tutamadım .
Sızlere daha bol ve cesıdı olan avlar dılerım .
Saygılarımla,