Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaçamak Turna Avı
AlkisTebrıkler guzel av olmus hedef balıgı olan turnayı tutmussunuz
sıze afıyet olsun .

Saygılarımla,
Bul
maşallahı var turna nında kaçamak güzel olmuş Alkis bereketli olsun ahmet abiAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler guzel av olmus hedef balıgı olan turnayı tutmussunuz
sıze afıyet olsun .

Saygılarımla,

Sağolasın Fuat...

Hedef balığımız biraz daha büyüktü ama kısmet bu kadarmış..Allah bereket versin..

Selamlar...
Bul
yalova tatar yazdı:maşallahı var turna nında kaçamak güzel olmuş Alkis bereketli olsun ahmet abiAffet

Teşekkürler Sevgili Erden...

Sevgiler...
Bul
aygroup yazdı:....................oltalarımızı da alıp karaya çıkarak yola düştük.Yaklaşık bir saatlik yolculuktan sonra av yerine vardık......................
Adam başı birer tane de olsa arkadaşlarla o güzel doğada bulunmak her şeye bedel..Bereketli olsun..
Yukarıda anlatımınızdan; avlak yerinize varmak için önce tekne yolculuğu mu gerekiyor ?
Bul
adaşım en güzelini yapıyorsun,tek balıkta olsa bereketli ve afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aygroup yazdı:Sağol Fikret...

Tabii senin sözünün bana çok garip gediğini de belirtmeliyim.Sen yolu yürümemizi emek olarak görmüşün.HappyBu bizim dinlenme tarzımızdır.

Belki inanmazsın ama oturunca çok yoruluyorum.Yürümeye başlayınca rahatlıyorum.Alabalığın bizlerde yarattığı yan etkiler bunlar...

Sana da rast gele..
bereketli olsun Ahmet abi,

bazen yürümek insanı çok rahatlatıyor, bende çayla göletine ve çatalgöle yürüyerek gidiyordum.

en sevdiğim güzergah ;

küçükyoncalı yolundaki mezarlığı geçtikten hemen sonra dereden karşıya geçip tepenin ardından ormana kadar yürümek beni inanılmaz keyiflendiriyor. oradaki orman görüntüsü inanılmaz güzel benim için.

saygılar,
Bul
Lakerda yazdı:Adam başı birer tane de olsa arkadaşlarla o güzel doğada bulunmak her şeye bedel..Bereketli olsun..
Yukarıda anlatımınızdan; avlak yerinize varmak için önce tekne yolculuğu mu gerekiyor ?

Mehmet Bey..

Dün göremedim.Cevap bu güne kaldı..Kusura bakmayın...

Konuyu eksik anlattığım için siz yanılgıya düştünüz..Biz zaten denizde balıkta idik..Ben ticari balıkçılıktan sıkıldığım için böyle yaptık.Yoksa o yere karadan da gidilebiliyor....

Malum...Denizde iken bir göle gitmek için önce karaya çıkmak gerekiyor...Happy

İyi dileklerinize teşekkürler...

Selamlar...
Bul
aahmet yazdı:adaşım en güzelini yapıyorsun,tek balıkta olsa bereketli ve afiyet olsun.

Sağolasın Adaşım...
Bul
meteor yazdı:bereketli olsun Ahmet abi,

bazen yürümek insanı çok rahatlatıyor, bende çayla göletine ve çatalgöle yürüyerek gidiyordum.

en sevdiğim güzergah ;

küçükyoncalı yolundaki mezarlığı geçtikten hemen sonra dereden karşıya geçip tepenin ardından ormana kadar yürümek beni inanılmaz keyiflendiriyor. oradaki orman görüntüsü inanılmaz güzel benim için.

saygılar,

Sevgili Orhan...

Bahsettiğin yerler tabii sana en yakın yerler..Hele biraz daha uzaklaşmayı denesen neler neler göreceksin...

Çayla göleti bulanık ,sıcak ve açık arazide bir göldür.Sen ,daha uzaktaki orman içindeki gölleri görmelisin..15-20 metre derinde otları sayacağın kadar berrak ve bu mevsimde buz gibi...Üstelik balık cenneti...

İstersen bir düşün bunu......
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  rifki abimden turna şovu sefer 11 3,130 15-10-2014, 11:58
Son Yorum: sefer
  yeni turna resimleri Kamil ILIPINAR 37 6,127 18-01-2011, 22:33
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Turna avladık... aygroup 29 4,397 12-08-2010, 23:42
Son Yorum: aygroup
  Turna 89 cm Başkentten anti_x 29 4,212 11-06-2009, 01:55
Son Yorum: Ege